Merhaba arkadaşlar. Kızlarla konusma konusunda tecrübesiz oldugumu düşünüyorum. Gayet olgun bir konusma tarzım oldugunu düşünüyorum. Küfürlü , hakaret edici bir şekilde konusmam. Ama kızları tavlama diye bir sanat vardır ben o sanattan hiç anlamıyorum tamam düzgünce konusuyorum dogruda kıza verilecek ayarı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Ayrıca size bir fotoğraf atıcam bu fotoğrafta son konuştugum kızdan yediğim kazığın fotosu :(
ne yaptıki kız burada sana. ss alıp face e falan mı attı rezil etmek için? kardeşim aşk meşk konusu olunca anlarsın zaten kızı buluş yüzyüze konuşun burdan aşık edilmez kız
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herhangi bir yere atmadı arkadaslarına göstermiş olabilir bilemiyorum şöyle söyleyeyim bu kız beni özelden aramıstı bir arkadasım numaramı vermıs sonradan bu kız sesinden etkilendim felan demıstı ilk basta öyle muhabbet devam ediyordu en son bugun işte 2 mesaj atmıs whatsapptan cihaz değiştirdiğim için mesajını göremedim ne yazdın dedim ilanı aşk edecektim felan dedi dedimki şaka dimi maalesef yazdı bende hissettiklerimi yazdım büyük bir cesaretle normalde yazamazdım ama hüsrana ugradım varya çok fena koydu ama belli etmedim
hani burdan kızın ilanı aşk falan demesine karşılık verme yani öylemi falan de bulşabiliriz de. konuşurken herşeyini açıklama yarım yamalak konuş merak etsin.
Kız Çanakkalede yaşıyor ben Bursada o yarım yamalak konusma olayında haklısınız herşeyi açıga dokuyorum o ilanı aşk etme olayındada çok yanlıs yaptım direk konuya girdim hata ettim daha önce çekindiğim için kaybetmiştim bir daha kaybetmek istemediğim için direk bende yazdım yazacagımı ama onun şaka dediğini görünce iş işten geçti fena şapa oturmustum :(
eğer düzgün bir kız olduğundan eminsen. en kötü burcunu öğren ona göre hareket et. gizemli gizemli mesajlar at ama cevap verme sorduğu sorulara fazla. arada iltifat et. 3. gün buluşun ama full sanaldan konuşma
Bu kız için artık çok geç sanırım değil mi? Yüz verme olayı felan varmıs kıza yüz verince bu hale geliyormus kıza nasıl yüz vermiş olabilirim ki normal konusuyoruz işte?
Yoo atlamıs gibi davranmadım ki sadece samimi oldum ve zaten konusmalarım net ciddi konusmalardı aslında kafam çok karısık ya sizinde kafanızı fazla karıstırmıyım
off bu kadar da olmaz. kızları çok umursama onlardan milyarlarca var :DD :) :D sadece çok sıkılma ve eğlenmene bak bu.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben genelde kızlara yazmam ama bu kız bana kendiliğinden geldi şöyle söyleyeyim bu kız beni özelden aramıstı bir arkadasım numaramı vermıs sonradan bu kız sesinden etkilendim felan demıstı ilk basta öyle muhabbet devam ediyordu en son bugun işte 2 mesaj atmıs whatsapptan cihaz değiştirdiğim için mesajını göremedim ne yazdın dedim ilanı aşk edecektim felan dedi dedimki şaka dimi maalesef yazdı bende hissettiklerimi yazdım büyük bir cesaretle normalde yazamazdım ama hüsrana ugradım varya çok fena koydu ama belli etmedim. Yeni bir kızla tanısmamda nasıl olur hiç bilmiyorum :/
fazla güvenme özellikle de kızlara. bir kız seni sevse bile bunu anlama bırak ne olucaksa olsun. fazla istekli de olma bu konuda kız dalga geçmiş seninle
Bu kız için artık çok geç sanırım değil mi? Yüz verme olayı felan varmıs kıza yüz verince bu hale geliyormus kıza nasıl yüz vermiş olabilirim ki normal konusuyoruz işte?
Başka konusacak kimse yok ki zaten :) kız çevrem pek yoktur o kadar tipsiz biride değilim çok bakımlıyımdır ama ne biliyim benden kat kat tipsizleri bile sevgili yapabiliyor bakımsızken bile..
konuşma sende mecbur değilsin :D canın çok sıkılıyosa çık dışarı gez böyle kızlarla konuşarak totolarını kaldırıyosunuz başka bişey değil. yapmayın -_-
Kız tam bir ergen. Sakın bu mal için kendimi üzeyim falan deme.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
şöyle söyleyeyim bu kız beni özelden aramıstı bir arkadasım numaramı vermıs sonradan bu kız sesinden etkilendim felan demıstı ilk basta öyle muhabbet devam ediyordu en son bugun işte 2 mesaj atmıs whatsapptan cihaz değiştirdiğim için mesajını göremedim ne yazdın dedim ilanı aşk edecektim felan dedi dedimki şaka dimi maalesef yazdı bende hissettiklerimi yazdım büyük bir cesaretle normalde yazamazdım ama hüsrana ugradım varya çok fena koydu ama belli etmedim konusalı daha 3 4 gun oldu yanı hiç bilmiyorum tam da kafama göre bir kızdı çanakkalede yaşıyor o ben bursada :(
Hani tamam esprimizi yaparızda öyle afedersinizde yavsaklıga felan gelemem ki ben ulan adam gibi bir ilişki kurmaya çalısıyoruz yasadıklarımıza bak. Bide ben 4-5 tane kızla çıkanlara laf ederdim. Şimdi ne diyicem ben o adamlara belkide bu gibi kızlar yüzünden o hale geldiler. Kızlarla pek konusan biri değilim hatamı ediyorum hiç bilmiyorum yani yakın çevremde kanka olup çok iyi takldıgım kızlar var ama sevgili konusunda gerçekten aşka inandıgım için sadece bekliyorum , bekliyorum ama nereye kadar hiç bilmiyorum :(
Konusurken kendini öv kendini begenmislik olarak algilamiyolar aksine baglaniyolar. Birde hangi konuda konusursaniz konusun onun yaninda onu destekliyormus gibi gorun aşık et sonra gercek yuzunu goster ahahaha:)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben ne isem onu söylüyorum zaten her zaman desteklerim ama niye böyle oldu hiç anlam veremiyorum ya :(
Yok bak istediği kadar erkekle yatsın oros. pu demem zaten seks doğal bir şey, dinler ayıpladı Seksi. Ama böyle insanların duygularıyla oynar sa biri ona en ağır yakıştırmaları yaparım. Mesela bunun anası da oros. pu olacak ki bunu böyle yetiştirmiş derim/diyorum.
:(( Sizce ileriye dönük olarak ne yapmalıyım yani bundan sonrası için ne önerirsiniz. Kızlarla pek iletişim halinde olan biri değilim bu kız kendi kendine geldi zaten
En İyi Cevaplar