Erkek arkadaşım bana yaptığı hatadan çok pişman. Sizce affetmeli miyim?

sevgilim geçen bana yalan söyledi ve ben yalandan çok nefret ederim.yaptığı hata şuydu nette tanıştığı kızla konuşma dediğim halde askerdeyken arıyomuş.ben bunu duydum çılgına döndüm haklı olarak.o gün hiç açmadım telefonlarını hep meşgule verdim.onu seviyorum oda beni seviyor.çok yakın bir arkadaşıyla konuşurken ağlamış biliyorum sevgilimi tanıyorum ağlar çok duygusal.çok pişmanım aradığım için aramaz olsaydım falan diyo.ertesi gün aradı beni ağzıma geleni söyledim bağırdım çağırdım.konuşma hakkı vermedim.arama bni bundan sonra dedim ağlayarak.sonra akşam tekrar aradı özür diledi çok büyük bi hata yaptım dedi sesi çok kötüydü.arkadaşıda aradı bni bak ben kefilim dedi bu çocuk dün ağlamaktan konuşamadı seni gerçekten seviyor dedi yalanım varsa en adi o.çoçuğuyum falan dedi..sevdiğim çocuk şimdi kendisini affetmemi istiyor annemin babamın ölüsünü göreyimki bundan sonra benden böyle birşey duymayacaksın diyor.onu seviyorum inanıyorum ki oda beni seviyoru off kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım siz olsanız napardınız
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok ama çok teşekkür ederim.Çoğunluğunuz affetmemden yana oldunuz bende affettim sevdiğimi şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok iyisiniz iyiki varsınız :)
Erkek arkadaşım bana yaptığı hatadan çok pişman. Sizce affetmeli miyim?