Erkek arkadaşımı aldattım. Biliyorum bunun geçerli bir sebebi olamaz ama son zamanlarda hep tartıştık sürekli bir sorun vardı ailevi sorunlar okul problemleri derken huzurumuz yok denilecek kadar azdı. Kendime böyle bir kaçış yolu bulmuştum hatamın farkındayım ve çok pişmanım geri dönüp düzeltmeyi çok istiyorum ama imkansız. Kendimi affettirmem lazım 4 senelik bir ilişkimiz vardı ben onsuz yapamıyorum hâlâ seviyorum o da seviyor, güvenmek istiyor ama güvenemiyor benden bir şeyler bekliyor çaba görmek istiyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum bir şeyler yapmazsam onu kaybedicem lütfen yardımcı olur musunuz 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aldatılmak büyük yaradır. Hele ki beni seviyor demişsin. Öyleyse daha ağırdır. Sen sadece özür dinleyebilir, devam etmek isteğini dile getirerek ona söz verirsin. Sonra kendi haline bırakmak zorundasın. Zamana bırak. Ne karar verirse kabullenmek zorundasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak ben burada eski büyüyeyim hayatımda hiç kesinlikle yargılamiş ya da sorgulamış bir insan değilim her zaman için objektif yani Tarafsız bir şekilde yaklaşım olayları ama şimdi senin şu Sorduğun soruya ben hiçbir şekilde objektif bakamam Çünkü günümüzde zaten bir Güven problemi vardır alıp başını gidiyor Şimdi sen de böyle yaptığın zaman ne olacak insanlar artık olan inancını yitirecek Öyle değil mi Ben her zaman söylüyorum Her şeyin affı olur evet ama hiçbir zaman ihanetin affı olmaz ihanet Bence acizlik ve karaktersizlik işidir yani şimdi kusura bakma paragrafı okumadım zaten sonra görünce direk bunu yazma ihtiyacı hissettim Unutma ki bu dünyada ne yapıyorsan aynı şekilde senin başına gelir Sen de yarım gün birini gerçekten çok seversin o da sana aynı şeyi yapar işte o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlarsın
32 Yorumla- +1 yıl
Bizde Tabii şunu ek olarak söylemek istiyorum arada ne olursa olsun ama ne olursa olsun kavga da olsa gürültü de olsa hiçbir İnsanoğlu aldatılmayı hak eder mi
Soran+1 yılHaklısın aptallıkla yapmış bulundum keşke hiç yapmamış olsaydım
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. 2017 den beri buranın üyesiyim. 2 defa hesabım kapatıldı vs onlarca belki binlerce böyle sorun gördüm ilk sorum şu. Cinsel ilişkiye girdin mi? , aldatma derecesine bağlı güzel önerilerde buluna bilirim.
00 Yorumla
Ayaklarına kapan af dile adam haklı affetmemekle her sorun yaşayan aldatacaksa işimiz var evli insan kalmaz. Peşini bırakma yapış kene gibi pişman olduğunu da kanıtlaman lazım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Narsistlik ve ilgi bu kadar bağlanmış olman seni nelere sürükledi aynı şeyi bende yaşadım kız arkadaşım tarafından ve bunun affedilecek yanı yok direk ayrıl eziyet verme adama ileride en ufak dışarı çıksan birşey olsa aklında soru olacak acaba bir erkek ile mi buluşuyor diye veya sen alışverişe gideceksin hemen aklında soru erkek yanına gitti veya telefonda mesajlaşıyorsun hemen acaba bir erkek ile mi mesajlaşıyor gelecek onun aklına böyle böyle senin psikolojini bozacak hem senin sağlığın hemde o zavallı adamın sağlığı için bitir kendi menfaatini düşünme aynısını bende yaşadım direk ayrıldım 1.5 yıl olmasına rağmen. Yaptığın etik birşey değil çok bela okudum aldatanlara yalan yok ne diyeyim bilemedim yazık yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma bir kaçış yolu değildir artık bunu anlamanız gerekiyor. Aynısını sevgilin sana yapmış olsaydı sen onu affeder miydin? Biz kızlar nasıl ki sevgilimizin başka kızlarla konuşmasını görünce aldattın diyorsak biz yapınca da aynısı oluyor. Bence o çocuğa güven veri hiç barışma en ufak bir sıkıntıda aldatmayı çıkış yolu olarak görüyorsan tekrar yapman çok büyük bir ihtimal.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldattım derken? başkasıyla ilişkiye mi girdin nasıl aldattın ve onu çok seviyorum diyosun ama bazı sorunlar olunca başka birine gidiyorsun ben olsam ben de güvenmezdim ihanetin sebebi olmaz bedeli olur derler umarım bu bedeli aşk acısı çekerek ödemezsin hakkınızda hayırlısı olsun
20 YorumlaGeçmiş olsun çocuğun yerine olsam affetmezdim sebebi ne olursa olsun aldatmanın bahanesi telafisi özürü olmaz
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmaz ama çok pişmanım
Soran+1 yılSöylemedim mi sence
+1 yılİnşaallah affetmez benim yaptığım hataya o da düşmez ben 3 kere affettim aldatmasına rağmen affettim seviyordum çünkü işte sonuç o başka yola bende kendi yoluma
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değildir ama ben tekrar yapmam
- +1 yıl
1 kere yapan 2 yi de 3 ude yapar masal kurmayalim
+1 yılAldattığını biliyor mu? yazdıklarından bunu pek anlayamadım sanırım biliyor. İşin zor diyebilirim sana olan güveni bitmiştir. Zamana ihtiyacınız var bu durumda. Ona berrak davranmanı tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyor pişman olup anlattım her şeyi zaman düzeltir belki ama o benden bir şeyler bekliyor affetmek istiyor sadece güvenemiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
- +1 yıl
Anlatmamalıydın anlatarak hata yaptın pişmanlık duygusu zaman geçtikçe azalırdı ama onda şu anda yarattığın hayal kırıklığını düşün. Şu anda çok mutsuz ve üzgün olmalı sevgilin. Daha olay çok taze olduğu için ne yaparsan yap onun gözüne batacaktır ve senin üstüne gelecektir. Zamana bırak sakinleşmesini bekle onun yanında olduğunu hissettir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılSana bişey söyleyeyim.
O seni affederse tekrar yapma ihtimalin çok yüksek..23 Yorumla
Soran+1 yılYapmam bir anlık hataydı
- +1 yıl
Fiziksel yakınlaşma olmadı öyle mi?
Soran+1 yılEvet öpücük dışında olmadı onu da ben yapmadım
Maalesef yapacak pek bir şeyin yok. Yavaşça hayatından çıkmaya bak. Pişman olman iyi bi şey ama artık onunla olmaz. Bi daha da yapmazsın umarım bu hatayı..
00 Yorumla
+1 yılBence ne olursa olsun ne problemler yaşarsan yaşa bir insanı aldatmak hiç doğru bir davranış değildir erkek veya kız hiç farkrtmez hiç kimse aldatılmayı haketmez güveni kırılan bir insanın bir daha güvenini kazanmak çok kolay değil çünkü şöyle düşün sana böyle bişey yapılsaydı ne yapardın onu affeder miydin ya da o ne yaparsa affederdin diye düşün bence sorunun cevabını bulacaksın
00 YorumlaSeviyor olabilirsin. Ama onun kafasından onu aldattığını asla çıkaramazsın. Bence en iyisi sevgini kalbine gömüp kırıp dökmeden ayrılman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılGüven gitti artık. Ne olursa olsun o ilişki toplanmaz. Geçmişler olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki bir ihtimal vardır 😔
Birkere yasanan bir olayd aolsa biten bir dunyadir yeni dunyana bakmalisin geçmiste kalmiş bir olayi artik silmeyi ögrenmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen aptalsin herkesin sorunları sıkıntıları var o yol çözüm değil ilişki bitmiş kendini affetme. hic çünkü güven tek kullanımlıktır
00 Yorumla
+1 yılNe yapar isen yap güvenmez ki. Aklında hep şu kalacak, acaba devam ediyor mu? Bu insanın beynini kemirir durur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Güven gittiyse geri gelmez... bedensel bir aldatma mi ruhsal mi
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle herhangi bir ilişki yaşamadım ortada sadece konuşma ve buluşma var bu kadarı bile fazla biliyorum ama seviyorum onu
Soran+1 yılVicdan azabı 😑
Soran+1 yılMuhtemelen giderdim ama şu an bencilce affedilmek istiyorum
+1 yılYa aldatacagin yere ayrilsaydin ya ne günlere kaldık vay be
02 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık hata keşke yapmasaydım
- +1 yıl
Keşke ama keskelerde kurtarmıyor bırak yoluna bak bence
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapma, önce o adam olucak. Madem o kadar sorunu var, niye bu yollara giriyor... Salla sana adam mı yok.
00 Yorumla Affetmez İnşallah çünkü defalarca affettim defalarca aynı hatayı yaptı cok zalim insanlarsnz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl aldattın ona bağlı ve o çocukla nasıl tanıştın
07 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir konuşma sadece arkadaş olarak konuşmaya başlamıştım sonra her şey düğüm oldu
- +1 yıl
Bana tane tane anlatsana anlayamadım ilk önce sevdiginle nasıl tanıştın
Soran+1 yılOnunla okulda tanıştık çok seviyorduk 4 senelik ilişkimiz vardı son zamanlarda bozuldu aramız bende böyle bir hataya düştüm konuştuğum diğer çocukla konuşmaya başladım sonra pişman olup bitirdim anlattım sevgilime her şeyi hâliyle ayrıldı affettirdim kendimi ama daha sonra o çocuk bu sefer beni tehdit etmeye başladı zorla konuştum sevgilime de söyleyemedim ikisi de birbirinden beter zaten sonra onu da duyunca her şey mahvoldu
- +1 yıl
Nasıl tehdit ediyor bana desene
Soran+1 yılAilen duyar evine gelirim gibi şeyler
- +1 yıl
Bunun taktiği çok basit sen bilmiyorsun ki bak nasıl birdaha tehdit edecek mi seni gör ve izle 5 adim bile yanaşmaz sana taktik çok güzel
Soran+1 yılNasıl oluyor o
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Birinin güveni kırıldıysa artık öncesini aramak çok zor o kişide
00 YorumlaAldatmışsın bi zahmet kaybet bi zahmet ayrilsin senden aldatmanın affı yok
00 Yorumla
+1 yılBence aldatma eylemini gerçekleştirdiğin çocuğa vermen gerekirdi. YArım bırakmışsın ayıp olmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aldattığını biliyormu biliyorsa sana güvenmesi zor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı varsa bir yılan tarafından bir daha ısırılmasın. Umarım bu ihaneti affedecek birisi değildir.
10 YorumlaTatlım işin içinde aldatma var ise ortada büyük güven kaybı vardır. Bunun kolay kolay geri geleceğini zannetmem. Ne demişler ; Güven ruh gibidir, terkettiği bedene bir daha geri dönmez..
00 Yorumla
+1 yılBence affettirmeye çalışma kendini çek git onun hayatından kusura bakma ama yaptığın şeyin telafisi yok artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
00 Yorumla
+1 yılne derece aldattıgına ve onun kişilik yapısına baglı dönup dönemeyecegin bazen hiç dönüş olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBedensel bir aldatma değil sevgili bile olmadım flört gibi ama affetmek istediğinin farkındayım uğraşsam olacak ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
- +1 yıl
o zaman ugras özur dile biraz cabala birazda sabret zamanla sakinleşecektir
Soran+1 yılTeşekkür ederim
hiç bişe yapamazsın onu aldatmadan önce düşünecektin 😐
11 Yorumla- +1 yıl
Hatırladın mı beni
+1 yıltekrar aldatabilirsin bence bir şeyi tekrar yaparak antilersin
00 YorumlaGuven bir iliski de en onemli seydir. Diger goruslerde ki gibi ihanetin affi olmaz
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey uğraşma bile aldatmadan önce konuşacaktın bunu kendinle ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke şey yapsaydın
Bak kime veriyorum
Deyip anlık SX fotosu atsaydin00 YorumlaSoğuk bir su iç, vereceğim en iyi tavsiye.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemee
+1 yılHaberi var mı? Yoksa söylemeteceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaberi var anlattım her şeyi
Hic bisi yapamazsin aldatmanin affi olmaz çünkü
10 Yorumla
+1 yılBirkere yapan birdaha yapar
10 Yorumla
+1 yılOna ihanet etmişsin affetmesi imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüven ruh gibidir, terk ettiği bedene bir daha gelmez :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizliğin affı olmaz
00 Yorumla
+1 yılCanın sıkılınca devam et
00 Yorumla
+1 yılBirşey olmaz oda şimdi birsürü eskortla yatmıştır.
00 YorumlaHala kendini düşünüyorsun ayrıl çocuktan
00 Yorumla
+1 yılIliski bitmis fisini cek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılYazık çocuğa acıyorum...
00 Yorumla
+1 yılona anlattiysan senle seks icin artik konusur
00 Yorumla
+1 yılOnu aldattığını biliyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir aldatma bu açıkça der miisn
03 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi +18 bir şey yok normal konuştum sadece sevgili bile olmadım çocukla
Cevap sahibi+1 yılAldatmaya girmez ya dertleşme gib düşün bos ver takma kafana
Soran+1 yılAma onu kaybettim
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Güven kırılmış 1 kere
10 YorumlaMidem bulanıyor szin gibileri görünce
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aldatmayı açar mısın
013 Yorumla
Soran+1 yılSadece konuşmak ve buluşmak seni seviyorum ya da aşkım vb. Şeyler bile söylemedim çocuk beni öptü en çok onu duyunca çıldırdı
Soran+1 yılHayır öyle +18 bir şey yok öptüğünü de o pislik söylemiş
Soran+1 yılO tam bir psikopat hayatta işim olmaz sonradan öğrendim nasıl biri olduğunu iftira bile attı takıntı onunki
Soran+1 yılSiz erkekler nasıl affedersiniz onu da bilmiyorum yumuşacık bi kalbi var hâlâ affetmek istiyor ama çok kızgın ve kırgın
Soran+1 yılSürpriz yapsam yumuşar mı acaba
Soran+1 yılİşte onu bilmiyorum 🙁
+1 yılBen olsam affetmezdim
10 Yorumla
+1 yılYazik sana yazik
10 YorumlaAffetmez zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılBikere daha aldat
00 Yorumla
+1 yılSaat al
00 Yorumla
+1 yılGit birdaha aldat
00 YorumlaAldattığını biliyor yani? 😳
00 Yorumla
+1 yılLütfen yok ol varlığın ile dünyayı terk et
00 Yorumla
+1 yılAğa be 🚬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela bir kere verebilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımı aldattım, çok pişmanım. Affettirmek için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne