Erkek arkadaşım beni aldattı çok pişman ne yapmam lazım?

6 aydır birlikteyiz önceden de aldatılmış biri olarak güvensizlik lerim vardı bana hep güven veren taraf oydu daha önce ben de aldatıldım asla aldatmam acısını bilirim diyordu 1000 kişi gelse sevgilib boyle yapmış dese ben sana inanırım diyordu sana çok güveniyorum sen de bana aynı şekilde Güven istiyorum diyordu ama nedense benim içimde bu son zamanlarda bir his vardı 900 tane takip ettiği vardı Instagram'da ben de rastgele bir kıza yazdım onu nereden tanıyorsun dedim kız bana sen nereden tanıyorsun dedi sevgilisiyim dedim kız bana dedi ki benim en yakın arkadaşımla 2 haftadır konuşuyorlar ve kız bana mesajları attı sevgilim boşluğuna geldiğini beni çok sevdiğini söyledi ve özür diledi işin tuhaf yanı konuştuğu kız. Bana mesaj attı dedi ki bu çocuk sana aşık seni canından çok seviyor belli ki boşluğuna gelmis benimle konuşmuş bende arada ona yazıyordum dedi gercekten aramızda bişey yok. onu affet bir kız olarak ilk defa bir kızı bu kadar seven bir erkek görüyorum dedi ama şöyle bişey var mesajlarda seni özledim öpecek kadar sarılacak kadar özledim falan vardı. aklım çok karışık erkek arkadaşım yeterki bana dön bir ömür seni beklerim son nefesime kadar seni sevecem diyor ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşım beni aldattı çok pişman ne yapmam lazım?