Fena rezil oldum yaaaaaa. şimdi ne yapıyım ben sizce ne yapmalıyım yardım lütfennnn....

uzun zamandır hoşlandığım bir çocuk aynı sınıftayız bununla . benim ondan hoşlandığımı 2 hafta önce falan bir arkadaşı sayesinde duymuş.bunun arkadaşları falan sürekli bu konuyu konuştular iki hafta boyu.tam bitti derkenn ben yine bir aptallık yaptım. sevip sevmediği için emin olmak istedim.bi arkadaşımdan onu çağırmasını benimle konuşmasını istediğimi söyledim.oda bir ders sonra aynı sınıftan kankası iki kızı yolladı kız geldi bana sen gerçekten onu seviyomusun falan dedi.bende evet dedim. onunla arkadaşça konuşabilirsin ama daha farklı olmaz çünkü o benim falan dedi. bende ii o zman size mutluluklar dedim.sonra baya bir fena oldum ama hiç ağlamadım. sonra bu iki kız gitmiş o çocuğa ağladı falan demişler benim bir arkadaş da yok öyle bir şey deyince bunlar onuda söylemişler çocuğa yarıın yine o sınıfa girmek zorundayım ama nasıl olcak bu iş bilmiyorum yardım edin ben şimdi ne yapayım?
Fena rezil oldum yaaaaaa. şimdi ne yapıyım ben sizce ne yapmalıyım yardım lütfennnn....