Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Gerçekten pişman ve vicdan azabı gerçekten duyuyorsan. Tövbe et ve bir daha evlenmeden önce bir ilişki yaşama.. Evlenmeyi düşünmüyorum da ne demek saçmalamayı bırak. Düzgün birini bulursan anlayışlı biri bu durumu düzgün ve samimi bir şekil de anlatırsan elbet seni anlayacaktır, samimiyetine güvenip seni kabul edecektir.. Benim yaş 21 ancak ben de şuana kadar hiç bir ilişki yaşamadım, çoğu erkekse bu duruma gülüyor, şahsen evlendikten sonra her şeyin ilkini evleneceğim bayanla yaşamak isterim.. Bu bence hepsinden daha güzel ve çok özel düşüncene hiç bir şeye bulaşmamış ilk ve son olarak herşeyi onunla paylaşmak bu parayla alınamayacak kadar kıymetli güzel bir duygu..
Neyse Eğer tövbe edip dediğim gibi samimi bir şekilde her şeyi anlatırsan seni kabul eder evleneceğin insan. Sakın ümitsizliğe kapılma.06 Yorumla
Soran+1 yılCok tovbe ettim fakat bu birlikte oldugum kisi peşimi bırakmiyor bu sefer is tehdite biniyor. Mecbur kalıyorum. Evlenmeyi de düşünmüyor zaten. Bir mucize olsa bundan kurtulsam bir daha asla girmem bu yola. Cok dua ettim ama olmadi. Bu kadar kötü muyum diyorum bazen...
Soran+1 yılEski mevzular var aileler dusman. Babam bize bakamadi annemde calismak zorunda kaldi o yuzden bebel yasta verdi beni. Annem babam ayri son 2 yildir annemleyim
Soran+1 yılVideoya çekmedi dedim ya bizim aileler dusman zaten biri ogrenirse sonum belli. Iste bununla. Surekli yasadiklarimi yuzume vuruyor.
En İyi Cevaplar
Senin kalbine pişmanlığı, tövbeyi koyan Allah tır. Şirk haricinde affetmediği hiçbir şey yoktur... Sen gerçekten tövbe et ruhunun bakir kızdan farkı kalmasın... Zar dünyaya aittir... Seni sevecek erkek için bir önemi olmaz.. yeter ki tövbe et bacım..
13 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜR EDERİM...
+1 yılBu yalnizca senin gunagin degil ki o iliski yasadigin sahista suclu. Vicdan azabi cekmen senin icin hayirli bence yaptiginin yanlis oldugunun farkindasin bircok insanin aksine. Allaha sigin af dile Allahtan baskasini umursama. Eger bir erkek buna takilip senden vazgecicekse zaten seni hic sevmemis demektir gitmesi hayirlidir. Sanki erkeklrr sutten cikmis ak kasik hepsi iliski yasanistir Kuranda kadin erkek ayrimi olmadan Zina haram kilinmistir. Cezasida aynidir namus sadece kadinlara has bisey degildir
10 Yorumla
+1 yılBunda pişman olunacak birşey yok. Bekaret iki bacak arasındaki zar değildir. Bu kadar büyütme bu olayı neden evleneyemeyesin? Zaten seni bekaretin için alacak kişi ölsün bence evlenmek için tek kural sevmek. burada bekaret için prof kesiöen erkekler bakir mi sence? Kimse kendi bakir olmadığı sürece bakire bir kadın arayamaz arayana da saygı duyma zaten. Kirli mirli de değilsin at kafandan bu düşünceyi.
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama icimdeki vicdan susmuyor...
- +1 yıl
Git Allah aşkına.. İslamdan dinden de ne kadar uzaklaşmış bir genç var.. Bekaret iki bacak arasındaki zar değildir. bu sözü söyleyip bekaret meselesini bu kadar basitleştiremezsiniz..!
Şimdi geri kafalı falan diyeceksin ancak geri kafalılık değil bu..! Bir de ikinci olarak AKP ci diye bir şey söyleyebilirsin.. Ben MHPliyim. - +1 yıl
Ben islamla alakam var demiyorum zaten. Ateistim şimdi ateist olduğun için zırvalıyorsun diyeceksin, de umrumda değil. o kızın vicdanı el vermiyor olabilir bunu anlarım ama senin gibi örümcek kafalılar yüzünden bu kızlar böyle acılar çekiyor. Bekaret akılda olacak akılda. Yoksa bakire ol ama ona buna zarf at bu mudur sizin temiz kız anlayışınız sizün gibi düşünemeyenler ne derse desin inan ki bu soruyu soran kardeşim için rahat olsun böylesi hatta çok daha iyi. Evlenilecek adamın kim olduğunu anlayacaksın bu bahaneyle. Hatta özelden mesaj yaz biraz konuşalım seninle, emin ol herşey aramızda kalır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şunu bil erkekler bir zarın peşinde değil sadece çoğu kız madem bakire değilim her önüme gelenle yatayım kafasında böyle biriyle kim evlenmek istesin kim güvensin he senin gibi olsa sadece sevgilisi ile yapsa kim takar bakireliği. Sen sakın diktirme zarını kocana anlatırsın , her şeyi sıkıntı olmaz. Bu durumları da atlatırsın zamanla daha yaşın küçük zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılZardan gelen kan zaten şelale gibi akmaz. 2 3 damla bir şey geliyor önce git bir doktora net olarak öğren. Eğer yırtılmışsa da karşına anlayışlı seni gerçekten seven birinin çıkmasını bekle. Böyle bir şeyi de ilk aşamada dillendirme kullanılırsın.
Yaşınız başınız kaç arkadaş geleceğinizi düşünün biraz yahu..07 Yorumla
Soran+1 yılEger kan gelseydi birlikte oldugum kisi de ben de fark ederdik o kadar cahil degiliz. Hayatimi bilmeden de yorum yapma.
- +1 yıl
Ailem yok diyerek kendine bahane yaratıyorsun. Yanlış anlama sana burada muhalif olmuyorum neticede aramızda hiç bir bağ yok senin yaşantın beni asla ilgilendirmez ama.. Mantıklı hareket eden her birey bunun yanlış olduğunu düşünebilir. Ben babasız, Ankara'nın en pis ilçelerinden birinde büyümüş biri olarak bir çok hatadan kendi irademle sıyrılıp uzak durduğum için bunu herkesin yapabileceğine inanıyorum.
Allah'a tövbe etmeyi zor zamanda akla getiren kalpler nefse müdahele etmeyi hiç bir zaman aklına getirmiyor. Kızdığım nokta bu...
Soran+1 yılBir kiz icin ayni sey degil. Kusura bakma da dayisi tarafindan tecavuze kalkisilan bir kiz ne kadar ilgi gorebilirr ailesinden? Ya insanlarin hayatlarini bilmeden yargilamayin. Yasayan bilir kardesim. Ya adam akillo yorum yap ya da yapma. Herkes distan gordugu kadar konusur kimse isin ic kismini bilemez.
Soran+1 yılBen Allah a her zaman sukrettim. En kotu yasadigim seylerde bile isyan etmedim. Lutfen daha fazla bilmeden yorum yapma. Burayi da terk et.
- +1 yıl
Dayın tecavüze kalkıştı diye milletin yatağına mı girdin? Bıraksana ya..
Soran+1 yılOff ya bilmediginiz cok sey var isin aslina niye giriyorsun. Yorum yapma o zaman anladin mi. Hicbir kiz benim yasadiklarim karsisinda dayanamazdi. Ben buna ragmen yine vicdan azabi cekiyorum. Kimse hayatinin kotu yola gitmesini istemez. Lutfen bu sayfayi terk et gereksiz yorumlarini kendine sakla. O yorumlarına ihtiyacim yok. Agzi olan konusuyor iste. Anca konusursunuz.
Soran+1 yılHem madem bu kadar yargiliyorsun senin de tipinden belli oluyor. Apaci bir serseri tipi. Simdi defol bu sayfadan !
+1 yılyapmışsın bir hata ne mutlu sana ki pişmansın bu durumdan hatanı anlamışsın hiç de evlenemem diye falan düşünme işte evlenirsin inşalah diktirmeyle falan uğraşma bence ilerde evlenirsen falan eşini kandırmış olduğun için daha çok vicdan azabı çekersin dostum
10 Yorumla
+1 yılIlk once buna alismak zorundasin ve zina yapmissin umarım Yaradan affeder sevgili de sorun takma cunku zaten bir daha yapmayacaksin sevgilinle bilmesine ne gerek var sevgili olarak hayatina girecek kisinin ama evliligi dusunuyorsan soylemelisin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak önemli olan pişman olmak. Bazı kızlar var madem bozuldu diye sonra herkesle yapmaya başlıyo. Ama sen pişman olmuşssun. Bunu ilerde evleniceğin kişiye anlat. Zaten birbirinizi seviyosanız bunu sormak aklına bile gelmez bence. Herşey bekaret değil. Senin kalbin dürüstlüğün sadakatin ona bu güveni verecektir
013 Yorumla
Soran+1 yılBen bir kere anlattim terk etti. Biri de beni kabul etti ama ben yapamadim nasil yaparim ki bunu baskasinin olmusken nasil beni kabul et diyebilirim. ..
Cevap sahibi+1 yılO erkek bakir mi? Hiç bir kızla öpüşmemiş yatmamış biriyse haklısın. Ama öyle her kızla gününü gün etmişse. Sen de gayet bunu isteyebilirsin
Soran+1 yılBeni kabul etmeyeni bilmiyorum. Ama beni sahiplenen bakirdi o yuzden yapamadim.
Cevap sahibi+1 yılBakir olan biri seni sahiplenmişsr ne güzrl işte. Bekaretin artık fazla önrmi yok. Bakire olup her altı yiyrn kızlar var. Onlarınki sadece lafta. Ama sen pişman olmuşsun
Soran+1 yılYapamadim ki sucluluk oldu ya evlenmek umrumda değil evlenmeyi düşünmüyorum zaten sadece içimde hep bir vicdan azabi hep bir sucluluk var
Cevap sahibi+1 yılOlmasın canım olmasın. Sen o çocuğu sevip yapmışsın. Herkese oluyo. tövbe et. Yeni tanıştığın erkekler bunu kafaya takmaz pek. Sen yalnız yırtıldı diye başka ilişkiyr girme aman diyim
Soran+1 yılOndan baska kimseyle iliski yasamadim
Cevap sahibi+1 yılZorla mı yapıyo senlr?
Soran+1 yılSayilir. Mecbur kalinca ister istemez bırakıyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılHayır desen napar mesela. Kötü şeyler yapar mı. Nr yapabilir yani?
Soran+1 yılAileme anlatir. Sonuçlarini dusunmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayatın boyunca onunla mj kalıcaksın ya. Elbet gider başından
Soran+1 yılInsallah...
Tövbe et, yaptığın yanlışlardan kendine bir ders çıkar ve ve aynı hatayı yapmamak için kendine yeni bir yol yeni bir hayat kur. birlikte olduğun o kişiden de ayrıl seninle evlenmek istemiyor ise. bundan sonraki adımlarını dikkatli at, evlenmem diye birşey yok bu tamamen saçmalık. bundan sonra birlikte olacağın kişiyi iyi seç ve yaşadıklarını anlat dürüst ol. İyice tanı, düşün ve hareket et, yaşın daha küçük.
00 YorumlaÖnemli olan hatalarını görüp tekrarlamamaktır çünkü son pişmanlık bir işe yaramıyor olan olmuş ama sen bir anlık zevke kanmasaydın şimdi böyle pişman olmazdın doktirmeye de gelince evlendiğin zaman ilk gece kan renginin farkı vardır diktirsen bile belli olur zaten bakire olmadığın durust olup aciklayacaksin evlilik dusundugun insana
00 Yorumla
+1 yılKeşke her kaşar senin gibi düşünse hiç birinin içinde senin barındırdığın vicdan yok helal olsun sana. Allah hakkında hayırlısını versin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen gercekten cok aci cekiyorum. Hep bir mucize istedim bu yoldan cikmak icin.. Eğer bugun beklediğim haber gelseydi gercekten gecmise cizgi cekip yepyeni bir hayata baslayacaktim. Olmadi. Artik umudum da kalmadi zaten...
- +1 yıl
Olumlu duşun elbet biri seni boylede sever sıkma canını
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Bir süre sonra pişmanlık kalmayacak. Hatta tekrar yapmaktan korkmaz hale geleceksin. Yanlış anlama bu insanın doğasında var. İyi bir şey mi dersen, bence hayır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu 1 yıldır yasiyorum. Emin ol oyle bir sey ki evlilikten bile sogudum. Ve vicdan azabindan gercekten kivraniyorum.
- +1 yıl
O kadar çok şey yaşadım ki bu tarz konularda. Kızlığımı bisiklet kazasında kaybettim diyeni mi ararsın yoksa ben bakireyim diyip sevgilisini aldattıklarıyla futbol takımı kuranını mı? Bir süre sonra insan kendi yalanlarına inanıyor, ya da insanların ona baktığı göze alışıyor. Farklı bir role bürünüyorsun yani. Eğer kendini tüm bunlardan korumayı başarıp hayatını devam ettirirsen yine seni sevecek ve kabul edecek biri illa ki çıkacaktır karşına. Hayatını ona adayabilirsin. Ama çok azı bunu başarır. Güçlü olmak gerek.
+1 yılSenınle beraber olan cokmu saf olcak cokmu bakır olcakta senden bı ıkı damla beklıcek onune bak basın dık olsun acı cekme kabul edıcek olan bole kabul etsın
10 Yorumla
+1 yılsen tüm kızlardan daha temizce bır yol sectın emin ol tevbe et allah affeder umarım... ve umarım mutlu bır evliliğin olur kimse mükemmel değildir unutma
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Umarim bu yoldan cikip vicdan azabimi susturabilirim...
- +1 yıl
sen sakın Allah yolundn sapma mutlu olacağına herseye rağmen eminim :)
Soran+1 yılInsallah...
senin yüce kalbin hatasını anlamış ya. en kirli kızdan daha temiz bir yüreğe sahipsin. hala senin gibi insanların olmuş olması beni duygulandırdı gerçekten
10 Yorumla- 00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. O kadar da onemli degil
Zannediyor musun türkiyede herkes bakire
%7-10 u öyle diğerleri hepsi ilişki yaşamıştır
Sıkıntı yapmana gerek yok
Seni sımsıkı sarıcak bir sevgili lazim o kadar04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
17 mi?
Dedigim gibi cok arkadasim var buna kardesimin de arkadaslari dahil
Abi olarak soyledim sonucta
Çünkü sübyanci falan degilim
Sadece ona özgüven vericem o kadar da önemli degil bunlar kafasina takmasina gerek yok
Sen kendi işine bak velet
Bu zamana kadar kimseye ne bir kötü gözle ne de bir zararim olmuştur
BENİ TANIMADAN YORUM YAPMA VİTAMIN GİT İŞİNE...
Dur bu konu önemli bu kızla dalga geçmemeliyim.. Senin bu tavrina şaşirarak sevindim. Böyle kizlar oldugunu bilmek insani ferahlatiyor.. Sen hic merak etme ve sakin değisme. Tövbe etmişsin Allah mükafatini verir..
00 Yorumla
+1 yılSimdi bunları düşünme oku ve mesleğini eline al kimseye muhtac olma birak senin pesinden kossunlar. Mutlaka kendine seni anlayan birini bulacaksin tek gereken zaman ve hirs. Asla vazgecme
00 Yorumla
+1 yılZar esnek olabilr ve diktirme haram mı dedin ilginç vicdanınla fazla savaşma bu duygu hayvansal bir iç gudu sınır koyma kendine
05 Yorumla
Soran+1 yılDiktirme haram demedim.
Soran+1 yılMasum birini kandirmak dinimizde haram. Sen bakire degilsen ve karsindaki bakirse haram
- +1 yıl
Onu anladımdA guzelim haramdan yanlış yerde bahsediyorsun normalde zinada haramdır sende zina yaptın
Soran+1 yılEvet bahsettigim sey de bu zaten bir kere harama girip birini kandirarak yeni bir harama girmek istemiyorum
- +1 yıl
Durut ol ozaman her insan hata yapabilri hatanın neresinden dönersen kardır ve durt ol söyle * sakın sakız gibi ağzına alma sürekli zaten seven kişi bunu anlar
pişman olman çok güzel birşey. çok güzel düşünüyorsun
10 Yorumlabende senin gibiyim ilişki yaşamadım ama yaşamak istiyorum bir yandan da vicdanım engel oluyo
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepimiz insanız ve kendimize hakim olamıyoruz.. Napalım? Ölelim mi?
Bu kadar abartma bence..00 Yorumlainsaallah kurtulursun bir gün cünkü pişmanlık duygusu cok kötü
20 Yorumla17 yasindasin 17 :/ eger gercekten bir daha bu hataya dusmeyeceksen tövbe et belki karsina iyi birisi cikar. Allahin merhameti senin gunahlarindan buyuk unutma.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir hayat yaşıyorsun, bu yaşam tarzından nasıl kurtulcam demişsin de merak ettim?
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim basimda anne baba yoktu bu yuzden hep hor görüldüm sevgiyi disarda aradim son 2 yildir annemin yanindayim. Birlikte oldugum kisinin ailesi de mafya. Evet bır hata yaptim ve pişmanm. Defalarca tovbe ettim ama o benim pesimi bırakmıyor bu sefer tehditler basliyor mecbur kaliyorum. Bir mucize diliyorum pesimi biraksin diye. Ondan sonra geçmişe cizgi cekip yepyeni bir hayata baslicam...
- +1 yıl
Bulunduğun ili terk et kaç gitsin !!! Herkes hata yapar seninki de bu !
Soran+1 yılYasim kucuk olduğu icin henuz gidemem. Zaten uniden sonra bulundugum ilden gitmeyi dusunuyorum
- +1 yıl
Aynen öyle yap... Kendinide fazla kasma artık bakirede bakirde bulmaz zor insan kalbine göre sevilir 2 mm zara göre değil elbet çıkar sana göre seni seven biri !
Güzelmisin.. Doğruyu söyle ama. Her yalanında Yapman okadar zorlaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhh ne alaaa diktirme ne demek yahu seven o sekildede kabul eder yeterki durust olun abicim,,, ALLAH bu durumdakilerle karsılastırmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılDiktiricem demedim zaten. Oyle bir sey yapmam.
Cevap sahibi+1 yılKardesim yanlış anlama sen dürüst olduktan sonra seni seven kisi zaten her halinle kabullenir sadece dürüstlükkk
+1 yılNevar bunda ya 25 yasdan sonra kimse bakire diildir zaten herelde varmıdır sen takma
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
E tmmda kız ölcekmis gibi konusuyo sanki hersey bitmis
+1 yılgeçmiş olsun bu dünya belki bitti evlilik falan zor ama öteki dünyayı bari kurtar tövbe et.
05 Yorumla- +1 yıl
evlilik zor dedim kardeş cehennem demedim nerenle okudun? tövbe et dedim farkındaysan öteki tafaı allah bilir ben bu dünyadan bahediyom evlilik işi zor kendi diyo kimse istemiyo çünkü patlak olduğu için.
- +1 yıl
boşarım kardeş sıkıntı değil elhamdüllilah müslümanım kendim zina yapmadım yapmam karşımdada öyle isterim. Bu fikrimden değişmem. İsteyen böyle kabul etsin fikridir desin çekemeyenede kapak olsun kardeşim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ulas desem. acaba kabul edermisin?
Bu hatanin telafisi yok ama Cok pismansan insallah Allah kabul eder00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olacağın şeyi yapmayacaksın. Eğer bir şeyde terreddüdün varsa o işe bulaşmayacaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yılMecbur kaldim. Yasadiklarimi bilmeden hakkimda yorum yapma. Sen bir kiz olup ailesiz buyuseydin seni de gorurdum.
Cevap sahibi+1 yılNe dememi bekliyordun, ah ne güzel yaptın. Aynı çoçuğu görürsen bir daha yap mı demeliydim. Eğer herkese açık bir soru soruyorsan bu tip yorumlara açık olacaksın. Ben yazdığına göre bir yorum yaptım. Yaşadıkların beni ilgilendirmez. Eğer pişmanım diyorsan onu demeden önce düşünecektin. Artık pişmanlık yaşamanın bir anlamı yok. Olan olmuş, bilmem anladın mı! Sen pişman olsanda olmasanda bir şey değişmeyecek!
Soran+1 yılYasayan bilir. Umarim o vicdanla bu hayatla sinanmazsin.
Cevap sahibi+1 yılYahu sen neyin kafasındasın. Gel elin oğlu ile seks yap ondan sonra bana vicdandan bahset. Birak bu saçmalıkları. Önce ne yazdığımı bir anlada ondan sonra cevap yaz.
Soran+1 yılHe he
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten pişman olduysan ve tövbe ettiysen sıkıntı yapma
00 Yorumladusunce yapına hayran kaldım gercekten.
07 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecer manasinda diyorsan, dediklerimde gayet samimiyim.
Soran+1 yılHakli olabilirsin ama ben bu dusunceyi atamiyorum kafamdan. Yaptigim hiçbir işte ya da bulundugum hicbir ortamda rahat degilim..
Soran+1 yıl17.
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılNe olursan ol yine gel demiş Mevlana...
10 Yorumla
+1 yılNasıl düstün bu cehalete
05 Yorumla
Soran+1 yılbasimda anne baba yoktu boyle büyüyünce insan sevgiyi hep dışarda ariyor. Bir yola girdim işte. Cikmak istesem de çıkamıyorum..
- +1 yıl
Allaha sığın derdi veren dermanı verir. Bu işi yaptigin kisi nerde simdi
Soran+1 yılHayatini yaşıyor iste
- +1 yıl
Sevgilinmiydi arkadasinmiydi
Soran+1 yılSevgilim
+1 yılbakirelik saçma biz zar gereksiz takma kafana
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEsnek olabilirsin kan gelmediyse.
00 Yorumla
+1 yılOlan olmus hayat devam ediyor
00 YorumlaAllahu teala seni affetsin insallah
00 Yorumla
+1 yılBence dua etmeye devam et belki allah seni affeder
00 Yorumla
+1 yılLanka tövbe et :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac yasindasin sen?
05 Yorumla
Soran+1 yıl. 17
Cevap sahibi+1 yılBence git o beraber oldugunla konus ve ailenize anlatın.
Soran+1 yılOnunla olmaz bizim ailelerimiz düşman buna izin vermezler onu bilemem ama beni kesin öldürürler
Cevap sahibi+1 yılAyrılmayın demek istiyorum. Beraber oldugunuzu aileleriniz bilmek zorunda degil evlenirsiniz olur biter. Haaa onunla evlenmek istemessende bedelini bir ömür vicdan azabıyla ödersin.
Soran+1 yılBen onunla evlenmek istiyorum ama o istemiyor.
hakkında hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok iyisin demekki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım