bu arada başlığı yanlış yazmışım intihar etmek istiyorum olacaktı
tabiki ciddi değilim.
zeynep ismine bayilirim ben ya neyini begenmedinki ben kızım olursa yeminle o ismi dusunuyordum :D zeynepya da elif tabi hatunada bagli olur ama kafamdaki isimler bunlardi haticede gayet guzel bir isim milletin ne dededigine kulak astiktan sonra sen kendini özgür mü saniyorsun insanlarin dusunculerine gore degil kendi dusuncelerine gore hareket etmeni isterdim sen insanlarin dusunculerine gore yasamayi secmissin bir kole gibi ...kendin olmak istiyorsan kendin ol milletin dedigi kimin umrunda melisa ayse pinar demisler cokmu onemli?
ya bir sg ne saçmalıyosun sen ya yok 10 yaşına kadar isim çıkarmamışlar kendisi koymuş falan sg amk yaşın kaç senin ? 10 yaşına kadar ne diye seslenmişler ona ? okula kayıt olurken ne diye kaydettirmişler ? ayrıca ismini beğenmiyorsan git değiştir napalım amk sen ismini beğenmiyorsun diye ?
hahahahah :) kahkaha attım supersin :))
bana zeka yaşın düşük diyene bak sen önce küfür etmemeyi öğren terbiyesiz
Ne güzel iki ismi koyan bir ailen var. Buara iki güzel ismin var! Ve hangi isimle dalga geçmiyorlar? Bide yurtdışında yaşadığımız için yazilisi onlara göre farklı bide hep ismim öyle okunsada sölemezi farklı oldunu sölemem lazımdı. Kimisi takar kimisi önensemez bu öğretmen bile yapti. Allah gerçek dert vermesin. Isminin değerini bil.
oncelıkle 10 yasına kadar kımlık cıkartmama gıbı bı durum olamaz.bncede zeynep cok guzel bır ısım ama illa degıstrcem dıyorsan sahsa munhasır hak yanı ısmını degıstrmen için kendı basvurun yeterlı bır avukata vekalet vermene gerek yok acok uzun surmez ama ugrastırır
Cevap
17Cevap
şu hayatta insanların ne sorunları var sen burada gelmiş ismim şöyle böyle diye saçma sapan birşeyi en büyük engelim diye anlatıyorsun . kaç yaşındasın nasıl bir kafadasın bilmiyorum ama sırf ismi için bu bunca saçmalığı düşünen bir kızları olduğu için ailen adına üzüldüm .
Senin başka derdin yok anlaşılan:))ZEYNEP ismi kadar sevdiğim bir isim olamaz,ayrıca isim önemli değil sen önemlisin bence boşuna dert ediyorsun..Bnmde ismim Meltem üstelik vasiyet üzerine konmuş bir isim:))O vasiyet Bahtıgül falanda olabilirdi:)) ama ben dert etmezdim heralde:))
allah ıyılıgını versın
guldurdun benı aksam aksam:)
edınecek dert bulamadın mı hıc yahu...
ayrıca zeynep harıka bır ısım bence... haksızlık etme kendıne
hatıce ısmını kullanma sen de... tanıstıgın ınsanlara adım zeynep de
emın ol eceden pelınden cok cok daha hos bır ısım
cus sana ohaa kızım hatıce peygamber efendımızn hanımının adıydı agır ol tamammı cok guzel bır ısım zeynepte yıne peygamber efendımızın kızının ısmı neyını begenmıyorsun anlamadım anlamlarıda guzel kullagada hos gelıyor
isimlerinde hiçbişi yok zeynep nekadar güzel bir isim ben hep çok beğenmişimdir..milletin dediği şeylere bukadar takılırsan ohooo hayat boyu mutlu olamazsın sen.zeynep ismini ece ye kırk kere tercih ederim
Zeynep çok güzel bir isim bence. İlerde kızım olursa adını Zeynep koyacağım. bence sen gereksiz yere kompleks yapıyorsun. kendini de adını da sev mutlu olmak istiyorsan
hatıce ısmınde ne var yahu gorende adın fıskiye yarmagül falan sancak anasını satım ayrıca Peygamber efendımızın S.a.V esı HZ htice validemızın ısmıdır sen kıymetını bılmıyosun ısmının sende herseye bı kulp bulmussun masallah
Dert ettiğin şeye bak zeynep ve hatice kötü isimde sanki kendini isminle değil kişiliğinle ortaya koy.
benim adım da Medine beğenmeyen beğenmesin ben beğeniyorum <3 adında ne var Hatice güzel bir isim .. bence utanılıcak bişey yok
Bu ergenlerin takıntısı yokmu harbi kılı oluyorum
kızım kalk pc başında elini yüzünü yıka uyu mantıklı düşün ya
+ 1 :))
dava aç ismini değiştir bunda bu kadar atar yapcak bişey yok
tövbe yarabbimm ergen trıbınden baska bişey değil senın şu yaptıgın...
Zeynep muhtesem bir isim. H.Zeynep...ne var bunda ya...Melteme de MELO diyorlar ne var ?
benim ismim cemrede noluyo sanki tip olmynca her şey boş kızım sen intihar edicem diyosun peki ben napım ayrıcada ismin kötü değil
saçmalama çok da memnun değilsen ver dilekçe değiştir adını dert ettiğin şeye bak.
en acilinden bir terapiste git sen. şaka yapmıyorum, senin sorunun farklı, ismin değil..
Haticeye değil neticeye bakacan eheheheh neyse benim arkadaşın baba annesinin ismi yosma
dalga mı geçiyosun ? ya da 15 yaşında falan mısın ?
zeynep ismi bence çok güzel severim ben sende onu kullan
ismini değiştirebilirsinde neden öyle düşünüyorsunki ne güzel ismin var bütün isimler güzeldir saçma düşünüyorsun ona bakarsan bütün isimlerle dalga geçiyorlar hemde daha ağır
Kafayi taktigin seye bak ya, deger mi hic bosver ^_^
kız bı ısım ya bu kadar takma ayrıca zeynep cok guzel bır ısıımm
Ciddi değilsin. Ama Hatice güzel ve anlamlı isim dalga geçmeye hakkın yok.
bnce ismin gayet güzel zeynep ismini kullanabilirsin zeynep genelde sevilen bir isimdir sıkıntı yapma
eyyyy Allahim yaa sen yaratigib kularina akil ver Yarabbim
iyide,Zeynep ismi genelde sevilen bir isimdir
İkiside kutsal isimler utanma!
İki ihtimal var ya ergensin ya salakın..
ne güzel adın var. töbe est
zeynep çok güzel bir isim ki
zeynep güzel onu kullan
Yaşın kaç senin ? Düşüncelere bak yahu.
Yazık...
ne yapalım
iyi misin ya gayet güzel isimler
adım zülbiye 23 yıldır bu yükle yaşıyorum:(
Suratına kezzap atarım ha :@
ben seni tanıyor muyum acaba :) ?
Hatcaaaaa su getir kıss:D
Biraz büyüyünce sorun olmaz.