İsmimden nefret ediyorum çünkü çoğunlukla dalga konusu oluyor. Bu beni çok üzüyor sizce ne yapmalıyım? İsmimi değiştirmeli miyim?
Not:İsmim pelinsu...
Not:İsmim pelinsu...
Ooo ahahah dalga gecilmesi normal... Eger sen normalde ismini seviyorsan ve sirf dalga gectikleri icin degistirmeyi dusunuyorsan degistirme ama eger basindan beri ismini degistirmeyi dusunuyorsan degistir derim. Yani sirf millet dalga geciyor diye degistirme ihtiyaci hissetme.
Pelin olarak kullan annen ve baban ismini koyarken ne içmiş?
Bir şey içmemişler. Sadece 18 yıl sonra bu kadar insanın genelleme yapıp dalga geçeceğini düşünememişler.
Erkeksen berkecan olacak kizsan pelinsu hayata bir sıfır önde basliyon berkecan arkadaşım 4 kızı idare ediyor kızlara kufur etmeye bayılıyor. pelinsu 3 erkeği peşinden koşturuyor ama hiçbirine yüz vermiyor pek havalı arkadaş çevresinde
Ne var ki isminde? Gayet güzel. Neden nefret ediyosun?
İnsanların genelleme yapıp dalga geçmesinden dolayı. Bu bir ve ya iki kere olan bir şey değil. Çok oldu ve benim psikolojim bozulmaya başladı.
İnsanları dinlememeyi öğrenmen gerekiyor.
Gereksiz insanları...
Cevap
31Cevap
pelinsu deme kimseye yeni tanıştığın herkeze pelin de pelin güzel isimde pelinsu olmaz yarın öbürgün anane olucaksın sen su yu kaldır direk direk pelin ol ;)
Adım Ülkü, Atatürk'ün manevi kızının da ismi olduğu için çok severdim. Benim ismimle bile defalarca dalga geçtiler. Takma yani :D
Ama ulku gerçekten de kötü bir isimmis yahu 😂😂 pirt pirt
Ülkücüyüz 👍
olm sakınnn değiştirme benim ismimde pelinsu bende bi ara degıstırmek istıyodum sonra aklım basıma geldı degistırseydim net pisman olurdum sende olusun yapma bence insanları takma ismimizle dalga gecen bırısı varsa zaten yasını sorgularım ergendır. ve sole bısı varkı ısmımız gercekten havalı bızden once ısmımız yuruyo gercekten bır unu var sıradan bır ısım degı zeynep veya ayse vb gıbı bı ozellıgı var bı havası var ıyıkıde adım pelinsu dıyorum herkese gyakısmaz pelinsu haberın olsun
Pelinsu güzel bir isim bence:// beğenmiyorsan değiştir.
Sasdfmşlkasjdfşlaskjdfşlkasj Yani varya annen baban gitmiş en şey ismi koymuş milyon tane isim varken. Berkecanlarla aran nasıl Pelinsu?
18 yıl önce düşünememişler saçma insanların ismimle dalga geçeceğini.
Ya ben açıkçası dalga geçmiyorum ama şöyle bir durum var dalga geçenlerede hak vermek lazım. Sonuçta nerde ifşası çıkan nerde starbaksta takılan tip varsa ismi pelinsu. Değiştirebilirsin kendi isteğinle 18 yaşındasın sonuçta. Ailene dava açıcaksın olacak bitecek basit birşey zaten.
Dalga geçmeyebilirsiniz ama genelleme yaptınız. Herkes aynı değil. Ayrıca birinin ismi ile dalga geçmenin doğru ve hak verilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. O kişinin ismi ne olursa olsun , duygularına zarar verebilir. Öz güveni düşebilir bir şaka yüzünden.
Ben sana diğer pelinsular gibi o** musun dedim? Sen gayet efendi düzgün bir kızsın ki gelmişsin bu şikayetini delikanlı gibi yazmışsın. Sadece güldüm istemsiz dalga geçmedim. Bu isim değiştirme konusunda yardımcı olabilirim istersen hukuki şeyler vs. Ailen üzülecekse üzülsün beden senin kimlik senin isim senin sonuçta.
Senin yaninda Meriçler, Berkcanlar olmadigi sürece bunlar basina gelecek. Lütfen ismine uygun insanlarla takil. Saygilar.
Pelin su gayet güzel bir isim. Adın şaziye ya da kezban olabilirdi şükür et
İsmin gayet normal. Neden dalga geçiliyorki :o
Genellikle zengin insanlar kızlarına bu ismi veriyor. Bu yüzden insanlar pelinsu ismini duyunca genelleme yapıyor.(ki hiç öyle biri değilim. Sade birisiyim)
Aman boşver. Gayet normal :) Güzel bence
Bence gayet güzel ismin. Su ekini söyleme kimseye, sorun çözülür bence.
bence gayet hoş ve alımlı bir isim nesi varmış isminde
Nüfus müdürlüğüne müracaat edip gerekli adımları izleyip max 3 ay içinde değiştirebilirsiniz.
bence sende onlarla birlikte eğlenmeye bak.. bende kısayım dalga geçenlerle birlikte bende gülüyorum sorun etme..
Pelinsular berkecanlar :D mahkemeye ver değişiyor galiba
sebebini saçma bulup kabul etmeye bilirler isim değiştirmek kolay bişi değil
sadece pelin olarak kullan
soru troll dağlabilirsiniz :D
Pelin olarak kullanabilirsin bence.
merhaba pelinsu. bende. berkecan :D
Bence hoş isim neden öyle düşünüyorsn kii
Ne diye alay ediyor olabilirler ki
Yukarıda örnekleri verdim oradan bakabilirsiniz
Pelinsu çok güzel bir kere ttlm :**
Mahkemeye başvur değiştir ismini
Haahahahaha değiştir bence pelin ya da su olsun direk pelinsu ahnzammzsm
Ben komik bir şey göremiyorum niye bu kadar güldünüz? Tavsiyeniz için teşekkürler.
evet ya kafamıza takacak başka hiçbir derdimiz yok
Bende dudu ya da sati zannettim. ismin guzell
Pelinsular ahh can yakan pelinsular :D
Çok rahatsiz oluyorsan degistir.
Ismin cok guzel
Sadece pelini veya su ismini kullan
Değiştir ablam, veya 2. bir isim al...
Benim ismimde Emine asıl ben nefret ediyorum 😒
İsmin çok hoş bence. En azından genelleme yapılmıyor ya da dalga geçilmiyor. :)
Köylü adı gibi ya benim kadar nefret edemezsin senin yine iyi adımın Pelinsu olmasını buna hayli hayli tercih ederdim
Ah pelinsu ah yaktın berkecanı...
takma isim kullan tanışırken filan
değiştir öyle isim. mi olur köpek adı gibi
Su olmayaymış iyiymiş 😄
Benim kide aleyna :)
gene mi sen git oyuncak ayınla oyna
Pelini kullan sadece
İsmin hoş bence 😊
Degistie
ya pelinsusu skdjjjd
Pelisucu dükkan ismi
Ikınsu mu diyolar 😄
Nesi kotu
Ne diyorlar
Mesela "Pelinsu çantan kaç para?" "İsme on saniye bakınca Starbuckstasınız." gibi şeyler duyuyorum.
:D sacma ya isim. degistirmek pahalı
Fakesu
degistir
Ergen tripcan kız ismi 😄😄
İşte bir genelleme daha...
Genelleme yapmıyorum ya, sosyal medya etkisindeyim.
değiştir
Berkecanlar gelmeden..
Cidden komik değilsiniz.
Daha komiğini getirinde hep beraber gülelim.
degıstır gıt
cok kötu degil ismin
Git dava aç babana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar