Gerçekten tam bi p*slik hatta eksik kalır. Nefret ediyorum. Ölse üzülmem. Okumadı çalışıyor, sabah erken kalkıyor diye onun uyuduğu anda bizde uyumalıymışız tuvalete bile kalkınca, hemen olay çıkarıyor. Az önce mutfağa gittim çıt çıkarmadım uyumamış hemen kalkıp geldi beni uyandırdı diye küfür ediyor ışığı falan yaktı üff valla bi insan nasıl bu kadar s2k olur ya çıldırıyorum. Siz de sövün nolur
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce KS kaldırdı
Güncellemeler
+1 yıl
Of ya valla bu site de hep böyle işe yarayınca siliyor soruyu
Ölse üzülmem o derece iğreniyorum. 2 yıldır oturma odasında oturmuyorum o var diye. Odamdayım sürekli. O olduğu için sofraya oturmayıp ayrı yiyorum. Tiksiniyorum
Valla annem para getiriyor diye yalakalık yapıyor. Babam da oc un teki karılarla gezip duruyor kendimi bildim bileli. Tüm parasını ilgisini onlara harcıyor.
Evet evet sorma. Annem abartıyor. Nasıl kurtulcaz bu maymundan bilmiyorum ben evden gitmek istemiyorum. Bu yıl üniye gitcektim gitmedim gitmek de istemiyorum şehir dışına o gitse keşke.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kocası beyler kocası 🤣 sksjdh
Üff bi sg
Yok lan abisi
@soran sen sktptemi gidiyon 🤣 skshdh
Ben bi yere gitmiyorum ki sen gidiyorsun
Sen iyi biliyon ama o işi. 🤣Sjjs
Kimden bahsediyorsun bacım?
Abim ya az önce yazmıştım aslında silindi
Ammmmannnn boşver kız her evde var bundan. Bizde de var
Valla bıktım bu maymundan kimse bunun kadar iğremç olamaz ya bence
Ölse üzülmem o derece iğreniyorum. 2 yıldır oturma odasında oturmuyorum o var diye. Odamdayım sürekli. O olduğu için sofraya oturmayıp ayrı yiyorum. Tiksiniyorum
Evlen kurtul
Hayır ya ben neden gideyim üni ye bile gitmek istemiyorum o gitsin
Evden gitmiş hahahsha nereye gitti acaba çıldırcam
Kim..
Abim
Askere yollayin Kalsin uzman falan olsun temelli kurtul
Lise mezunu bile değilki maymunun teki almazlar zaten
Askere de bu sene gidecek güya ne zaman bilmiyorum 02 li aramızda bi yaş var
kim bu :dd
Abim
toplaşıp abini mi dövsek 😂😂
Gelin valla keşke dövseler
Ben de saldırıyorum ama akıllanmıyor
olur dovelim
Yine kaldırılır?
Neden
Az önce siz yazmışmıydınız
Evet.
Ne yazmıştınız kusura bakmayın
Annenle babanın suçu
Valla annem para getiriyor diye yalakalık yapıyor. Babam da oc un teki karılarla gezip duruyor kendimi bildim bileli. Tüm parasını ilgisini onlara harcıyor.
Onlardan hayır yokk. Bu maymun da bu yüzden laf geçirmeye çalışıyor
Kötüymüş
Kim ki
Abim
Biraz ailen abini abartmış
Evet evet sorma. Annem abartıyor. Nasıl kurtulcaz bu maymundan bilmiyorum ben evden gitmek istemiyorum. Bu yıl üniye gitcektim gitmedim gitmek de istemiyorum şehir dışına o gitse keşke.
Baban mi bu kocan mi
Bende ediyorum herkesten
O kim
Abim
Kim o
Kaç yıllık evlisin
Abim den bahsediyorum