ilk senemi başka şehirde okudum sonra da yeni okula geçtim. ilk başta herşey güzeldi. arkadaşlarım vardı onlarla aram iyiydi. bu sene 1. döneme kadar da böyleydi. 2. dönem yeni başladı ve sınıflar karıştı biz tekrar aynı sınıfa düştük. onlar kendi aralarında konuşuyorlar sohbet ediyorlar gülüyorlar ama beni sanki ciddiye almıyorlar. ben ne dersem sanki hafife alıyorlar ya da ne bileyim belki bana öyle geliyor. kısacası onlar 4-5 kız sohbet edip kikir kikir gülüyorlar bense mal gibi oturup dersin bitmesini bekliyorum. baskın bir karakter değilim yumuşak biriyim, yönetenden çok yönetilenim. sanki hiç beni farketmiyolar. yeni sınıfımızda da arkadaşları pek tanımıyorum. 4 kız da grup şeklinde kantine ya da dışarı falan giderler beni çağırmıyorlar kendim de mal gibi takılmak istemiyorum. bir arkdaşım daha vardı eski sınıftan ama sınıflar dağıldı ve sadece teneffüslerde görüşüyoruz =(kendimi çok yalnız hissediyorum bu yüzden okuldan nefret etmeye başladım ama daha önümde koskoca bir sene var ne yapacağım ben! üstelik de ben bu şehire dediğim gibi 1 yıl önce geldim pek kimseyi tanımıyorum kendi sınıfım dışında eski yaşadığım kentte arkadaşlarım vardı çevrem de genişti ama onlar da uzakta =((
Güncellemeler
+1 yıl
okul dışında tanıdığım kim varsa (resim kursuna gidiyorum) orda gayet iyi anlaşıyorum arkaaşlarım d avar ama sınıfta hiç öyle değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer