Ev iş başka bişey yok hayatımda. Arkadaş çevresi sevgili falan. Bu nereye kadar böyle gidecek. Çok canım sıkılıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum. Nolur yardım edinn ölmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bende aynı senin gibiyim ne arkadaş ne sevgili ne çevre okulla yurt arasında mekik dokuyorum, okuldakilerde benden küçükler.
31 yaşında okul?
Topluluklara falan katıl oralarda ben çok arkadaş edindim ama iş hayatına girince çok daha zor oluyor
İs hayatına girince neden zor
Benim yapım soğuk konuşkan değilim benle tanışan bi sure sonra uzaklasiyo
Benim yapımda öyle o yüzden dahada zor ama üniversitede pek zorluk çekmedim onun dışında hep zorlandım
İş hayatı hep aynı kişileri görüyorsun bir kere soğudummu da tekrar samimi olamıyorum ben
Son donemim artik kimseye gel arkadas olalimda demem ya da ne bileyim bana niye soguk davraniyosunuz demem en buyuk pismanligim bi anda benden uzaklasan insanlarla tanismis olmam
Bende oyleyim
İş yerindede okuldada kimse kimseyi cekemiyo
boş ver o zaman son dönem zaten az kalmış. İş ortamı daha berbat Kurtlar sofrası ama ilk başlarda kendim gibi olduğum için pişmanım. Şimdi politik davranıyorum öyle olmak zorundayım yoksa zor. Zaten dışarı çıkınca hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorum.
Bu okul harcadı beni, arkadas sandıklarim kendi cikarina beni sattı, ne tatli dilli kiz dedigim insan sevdiigm adamla yatti sevdigim adam dedigim insan benim okulda itibarimi zedeledi bazen okula gitmiyorum gidesim gelmiyo
İstedigim bunca yil sonra umiyi bi cevre edinmek guzek anilar biriktirmekti
Çevre yapıcam diye saflığimin kurbani oldum hepsi arkamdan saf aptal demis
Çok kötü şeyler yaşamışsın ama karaktersiz insanlar her yerde var hiç kimseye güvenme bu hayatta kızlara hiç güvenme umarım iş hayatında daha mutlu olursun. Hiç kimseye tam olarak kendini teslim etme. O kızla adam da ne karaktersizmiş ya
Asıl aptal olan onlar ama kalpleri o kadar kötü ki bunu göremezler ve eden ettiğini buluyor emin ol
Yeni yeni toparlıyorum kendimi sınavlara zar zor çalıştim sunumları zar zor yaptım sabaha kadar agladigim zamanlar oldu kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim, okula gittim yalandan gulumseme yurda gittim aglamalar, dune kadar odevlerine yardim ettiklerim selamimi almadilar sırt döndüler. herkes beni yalnız bıraktı ben naptım imaj degiştirdim bi alım bi çalım yeniden doğmuş izlenimi verdim arkamdan yıkıldı dedirtmem kimseye, beni istemeyenler var o okulda. Karaktersizin önde gideni hemde Fb olmuşlar.
Aynı adamla yatmışlarda topu sevgiye atarız adı cikar nasil olsa yakinda onunla demisler
Ben artık kimseye guvenmiyorum
Güçlü durmakla en iyisini yapmışsın üzüntünü gösteripte onları mutlu etmeye gerek yok
Allah’ından bulsun böyle karakteriz insanlar boş ver hayatına bak değmez bu tip insanlar yüzünden ağlamaya hayat illaki karşmıza çıkarıyor böyle insanları
Meslek ogrenmekten ziyade cok iyi bi hayat dersi oldu bana bu okul, kimseye kolay kolay guvenmiyorum artık, değmiyo inanki kendi kötülükleri rahatsiz etmiyo bu insanları ka
Kalpleri uyuşmuş hepsinin
Vicdanı kararmış
Aynen öyle valla iş yerinde de görüyorum o tipleri çok var kalplerinden zehir akıyor resmen
İş yerinde rekabet çok olurda ondan, patronun gozune girme çabası.
Meyve veren ağacı kim ister
Aynen öyle vallla sıkıntı genel olarak birilerine güvenmek
Anlıyorum seni ama bu bir sorun değil. İşi olmayanlar evi olmayanlar var
Doğru diyorsun nankörlük yapmıyorum kesinlikle sadece içim sıkılıyor
Benim de hayatim yıllardır ev is, ev is..
Alıştım ben de..
Ama çok sıkıcı bekarken hemde evli olsam yine tamam derdim
Ben de bekarım..
Ne iş yapıyorsun
Bi tür ozel sorular için böyle ulu orta cevap vermeyi pek tercih etmiyorum kusura bakmayın
Haklısın meraktan sordum sadece bende yanlış anlama
Estağfirullah..
İstersen duzeyli sekilde muhabbet edebiliriz
Bende öyleyim o yüzden buraya gelmek bi nevi arkadaş görevi görüyordu. Sevgili görevini neresi görecek?
Evet bende yalnızlığımı burayla kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor hiçbir şekilde
Ben senden daha beterin ev iş borç harç maaş yatıyor 10 dk sonra 3 bin kalıyor evden işe isden eve ve bu uzun bir zaman daha devam edecek
Bende borç ta vardı şükür kurtuldum darısı sana bana 0 kalıyordu
Sağol Allah razı olsun inşallah yaza kadar kurtulcam
İyi hadi ne iş yapıyorsun
Belediyede şoförüm
Güzel
Ne kadar kazanıyorsun
Meraktan soruyorum yanlış anlama😂
20 falan sen ne iş yapıyorsun
İyiymiş cidden o kadarsa. Bende laboratuvar da çalışıyorum fabrikada
Maaş ne kadar
14 alıyorum
Fabrikada yükseltebilirsin o konuda iyi oluyor. Borcun harcın yoksa çık gez bul instagramdan ortaokul lise Arkadaşını çıkalım de
Aynen yıldan yıla artıyor. Şu an hiç borç falan yok rahatım ama çevrem yok işte bi arkadaşım şehir dışına taşındı diğeri de babası çok baskıcı dışarı çıkamıyor diğer yakın arkadaşlarımda hep şehir dışında kuzen desen oda şehir dışında mesaj atacak samimiyette değilim kimseyle
İnstagramini ver ekleyim
Hangi şehirdesin
Antalya
Çok uzakk
İnsta ismin ne
Beni burdan ekle ordan konusalim
Burdan istek at ordan Instagrama geçeriz sohbet ederiz birbirimize destek oluruz
Senin mesaj atman lazım benim xper yetmiyor
şu an benimde tartışma kavga gibi sorunum var aşırı canım sıkkın bunu düşünüyorum
Kimle kavga
Kardeş ne yapalım? Git dolaş çevre edin kursa mursa yazil
İşe yarar mı
Yaramaz.
Git kar küre
İyide kendine eğlence olarak bir şey bulmalısın böyle olmaz ki tabiki
Bulamıyorum ki çevrem yok
Hic mi arkadaşın yok
Yok gerçekten
Neden o kadar yalnızsın sen sevmiyormusun kimseyi
Seviyorum ama çevrem çok dar
Normal den konuşmak istersen konusalim sohbet etmek istedim seninle mesaj at bana rahatsız olmam dersenn
Sana bir manita yapalım 😂kdkdkdkkd
O zaman gel tanisalim oyle gitmesin sjdhs
Tamam 👍 😀
Zjjzzjzhzjz
Göz rengin nedir merak ettim
#Hükümdar
Kahverengi niyeki
Olmadı bu ciddi ilişki için sormuştum
Ne diyon ya ne ciddi ilişkisi
Zaten bana yaramazsın
hadi ordan git
Ben gittim zaten seninle mi uğraşayım