Yalnızlık ve mutsuzluğu hissetmemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Hocam tabi şartları ve koşulları bilmek lazım ama sadece bunu bilirim ki yanlızlık ucu bucagı olmayan bir kuyu gibidir ve kendini o kuyuda hapsolduğunu düşünürsen daha da dibe batacaksın birinci şart budur ikincisi her ne kadar yanlız da olsan hayattan zevk almasını bilmen gerekiyor bunun kalabalık ortamda olmakla ya da yanında dostların olmasıyla bir alakası yok zira diğer türlü koyun psikolojisiyle kendinin mutlu olduğunu hissedersin Ben işim gereği 10m nufuslu bir şehirden 10bin nufuslu bir ilçeye bana göre köye geldim ve 1 senedir burada yaşıyorum sosyal aktivite sıfır kafa dengi adam yok denicek kadar az herhangi bir sosyal paylaşım sitesi kullanmıyorum ama yanlız ve mutsuzmuyum die sorucak olursan cevap vermek için 1 sn bile düşünmem bence bu 2 esas için ana olay kendinin mutlu olabılecegını bılerek ona gore yaşamak ya da yanlızlık ve mutsuzluğuna gömüldükçe gömülerek yaşamaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
yalnızlık konusunda beraberiz :) ama mutsuz olunacak bir durum değil bence yalnız olmak :)
10 Yorumla
+1 yılYalnızsın ve hayatında birisi olsa nelerini değiştirir? Sana ekler mi, senden alır mı? Hangisi ağır olurdu, sorguluyor musun? Ben yanıtını bilmiyorum ve seyrediyorum.
210 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda biri olsa hayatıma renk katar, onu severim mutlu ederim.
- +1 yıl
Bu, her ruh halinde söyleyebileceğin bir şey mi acaba... :)
- +1 yıl
Anlamadım :/
- +1 yıl
Haliyle insanın her anı birbirini tutmuyor. Örneğin, ben bazen bir beyle çok mutlu olabileceğimi düşünüyorken bazen onu hiç mutlu edemeyeceğimi düşünüyorum. Buradaki muallak, ilişkiye dair bir tercihten alıkoyuyor. Yani, "Hayatımda biri olsa hayatıma renk katar, onu severim mutlu ederim." cümlesini her zaman söyleyemiyorum, söyleyebilmeyi isterim ancak. Velhasıl, siz bunu hep dillendirebiliyor musunuz, kendinizi iyi tanıyor musunuz?
- +1 yıl
Kendimi çok iyi tanıyorum. Kendime güvenim çok
- +1 yıl
Kararları netleştirmemek bir güvensizlik değil bir tercih, bence...
Ne kadar yaşayacağımızı ve hayatınbizi hangi obje ve sujeler ile karşılaştıracağını bilmiyoruz, tüm yenilikler bizi hep değiştireceği için ancak yaşadığımız kadarını tanıyabiliriz; örneğin siz 19 yaşındasınız ve 19 yıllığınızı bilirsiniz, ama ilişkinizi +19 unuzda yaşayacaksınız ve ilerisi adına net bir tanım yapabilir misiniz karakterinizin nasıl şekilleneceği hususunda? - +1 yıl
Elbette yaşarken öğrendiklerinizin ve doğuştan getirdiklerinizin karakteriniz ve mizacınız üzerindeki etkilerinin, ilerinize edeceği tesiri yadsıyamam.
- +1 yıl
Sorunuzu biraz daha açıklar mısınız lütfen. Karakterimin nadıl şekilleneceğini mi sordunuz?
- +1 yıl
Şöyle: Net bir tanım yapmanızı değil, bunu yapabilir misiniz yapamaz mısınız, bunu öğrenmek istiyorum. Ben yapamıyorum, çünkü koşullar beni sürekli değiştiriyor. Her gün, bir önceki gün "acaba zaman beni nasıl birisi yapacak" sorusuna verdiğim yanıtı yanlış bulmaya başlıyorum. Değişim kesintisiz.
- +1 yıl
Tamam bu sorunuza özel cevap vericem
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem rus ve azeri sitelerinde takılmak :).Sıcak insanlar hemen tanışırsın birileriyle
12 Yorumla- +1 yıl
Rus siteleti ahlaksızlıkta bir numara, azeri sitelerinde dolaşmam, hoşuma gitmiyor. Yine de teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
24Cevap
Immm Ne yapalım .. Şöyle yapalım .. Senin Şimdi Keyfin yok demi :)
https://www.youtube.com/watch?v=-yMSvQ4YPDI
Şimdi Youtube Giriyoruz ...buna tıklıyorsun ..Arka Fonda Bu Çalıyor .. Az Kafa Dağıtıyoruz ..
Sonra .. Immm Faceden Bir dost Arkadaş Varsa .. Konuşabilceğin bir varsa ..
Nbr diye giriş yap .. Sonrası gelir .. İçindekileri Dök .. Rahatla ..
Biraz Ağlayabilirisn .. Sorun değil .. Kendini kötü Çaresiz Hissedebilirisin .. Ama Saat geç Birazdan Sızarsın Yarın bir Şeyin Kalmaz ..
Önemli Olan Şu saatleri Atlatabilmek :)11 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu sorduğumda çok mutsuzdum, şimdi iyiyim kardeş, turp gibi :D düşünmen ve yardımcı olmak niyetin bile yeterli, çok teşekkür ederim :)
Diğer konusunda 704 cevap paylaştı. Allah'a inanan biri yalnızım dememelidir. çünkü O inanan kulumun kalbindeyim demiş. herkes yalnız bıraksa da O bırakmaz. yani yalnız değilsiniz, sevinin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum, Allaha şükrediyorum :) teşekkür ederim
Bunun senin sınavın olduğunu düşün ve şükret. Hastalıkla,muhtaçlıkla ya da sevdiklerinin kaybıyla sınanmıyorsundur umarım tek derdin kendini yalnız hissediyor oluşundur hayatta :)
24 Yorumla- +1 yıl
Hergün şükrediyorum Allahıma. Şükürler olsunnnnnn. :)
- +1 yıl
Evet Allah en iyisini bilir. Kader de kısmet te onun elinde. İsyan etmemek lazım, Allah günahlarımızı affetsin inşallah. Benden de kötü durumda olanlar var, biran onları düşündüm ve şükrettim. Teşekkür ederim :)
boş durma
kitap oku,arkadaşlarınla daha sık vakit geçir,hatta çalış..bi işte istemem dersen yardım kuruluşu olsun
:)22 Yorumla- +1 yıl
Öğrenciğim, şimdi çalışmak istemiyorum, okuduktan sonra çalışmayı düşünüyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler, denerim :)
Bence yalnızlığı ve mutsuzluğu düşünmeyerek başlayabilirsin :) Her anında çok iyiyim de zaten gerisi geliyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi iyiyim :D dün bu soruyu sorduğumda çok mutsuzdum, ama şimdi değil :D
Senden daha kotulerini dusun mesela ailesi tarafndan terk edilmis hem yalnz hem kmsesiz hem disarda kalan insanlar var oonlar dusunerek haline sukr et ve mutlu ol derim
13 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu sorduğumda çok mutsuzdum ama şimdi süperim, Allahıma hergün şükrediyorum, isyan etmiyorum. Şükürler olsun :)
- +1 yıl
Azeri siteleri kötü demedim ki, pek hoşlanmam, chat falan, sadece ks ve facebookda dolaşıyorum :)
Sosyalleşmeye bak, yok sevmiyorum diyorsan yalnızlıktan hoşlanmaya, güzel yanlarını ön plana çıkarmaya bak. Kitap oku, film izle, oyun oyna, blog yaz vs.
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal biriyim sadece soruyu sorduğu an çok mutsuzdum, bu kadar. Şimdi iyiyim :)
namaz kıl. insan hayatında yalnızlık boşluk ve bilemediği yapılack birşeyinlerin varmış gibi oldugunu hissettiğinde namazı hatırlamalı ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru, teşekkür ederim :)
+1 yılHocam kafandaki ilgiyi bir yere sabitlemen lazım yoksa psikolojik olarak bitersin elinde imkanın varken mesala online oyunlar oyna ne bilem işte film falan izle çık dışarı dolaş hiç olmadı bu psikoloji ile kendini biterme :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, şimdi iyiyim zaten, mutluyum, çünkü az önce iyi haber aldım :) teşekkür ederim :)
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
:)
Kendini iyi tanıdığını düşünüyorum.Sevdiğin şeyleri yapmaya başlayarak bu kötü halden çıkabilirsin.Gerisi gelecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu yazdıkların bana ilham verdi doğrusu :) teşekkür ederim :)
- https://www.youtube.com/watch?v=90VaybJuV3I
Mutsuzluğun ilacı11 Yorumla- +1 yıl
kadayif ye kanka. Gecen bende mutsuzdum, kadayif yedim mutlu oldum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNe demiş duman usta
'Kimseler yanaşmasın, yalnızlık paylaşılmaz'20 Yorumla
+1 yılöğrenci isen derslere daya kendini hem iyi bir geleceğin olur sonrasıda gelir zaten yalnız kalcak vakit ararsın
10 YorumlaDiğer konusunda 794 cevap paylaştı. Profil resmindeki bayrağı değiştirmekle işe başlayabilirsin
10 Yorumla- Diğer konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılazarbaycan türküleri söyle :D
11 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycan türküleri olmaz :) bizde buna halk şarkısı denir :) türkü sayılmaz :) teşekkür ederim :)
Konuşabiliriz mesela :D nasılsın :D
112 Yorumla- +1 yıl
Haha :D normal
- +1 yıl
Neresi belli :D
- +1 yıl
Kapiş kapiş :D
- +1 yıl
Hiç te değil :/ sevgilim yok ve bu zamana kadar da hiç olmadı, konuşmaya arkadaş, sevmeye bir kız arıyorum ama bu siteden değil, sanal aşklara asla inanmam. Gerçek hayatta olsun tabi. Konuşmaya arkadaş arıyordum ve buldum :)
- +1 yıl
Yanlış anladın sen ya. Bir arkaşım var onunla konuşuyorum. İftira atma sakın, günah
- +1 yıl
Arkadaşım yazıcaktım :D
- +1 yıl
Tamam :)
bende çok yalnızım kaçalım mı ?
19 Yorumla- +1 yıl
Yalnızsan kaçman gerekmez ki. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Benle mi :/ niye ben
- +1 yıl
Yalnız olabilirim ama tanışmadığım bir kızla kaçacak değilim, ben o bildiğin tipsiz erkeklerden değilim, özür dilerim :D
- +1 yıl
Kızla mı kaçıcaktın :D
- +1 yıl
Haha :D hiç güleceğim yoktu :D
yanlız olmayanlarda mutsuz merak etme :/ en iyisi bol bol film ve kitap okumak
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdi süperim :) bu soruyu sorduğumda mutsuzdum, ama şimdi değil :D teşekkür ederim :)
+1 yılbirini sev. o da sevsin. geçer.
15 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolay, sev diyince sevilmiyor, kısmet işi bu
- +1 yıl
ya özetle söyleyim. hoş bir kız varsa çevrende azıcık yakınlaş. düzelir.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
%100 gerçek yalnız bu ona göre :) şöyle güler yüzlü , arayıp soracak bir kız yalnızlığını alır dostum. gidip de beter edecek kendin gibi bir kız bulma. arkadaş ortamları falan oluşur zamanla. takılırsınız
- +1 yıl
Arkadaş oratamım var zaten ama... neyse. İnşallah Allah tüm herkese gönüllerine göre insan nasip eder :)
+1 yıl1) spor yap
2) gez
3) evcil hayvan edin11 Yorumla- +1 yıl
Üçünü de yapıyorum kardeş :D
kur'an oku huzur bulursun
31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru evet. Huzur bulmanın en doğru yolu. Çok sağ ol kardeş. Minnettarım :)
Narahat olma men bburdayam :D
5*11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılçevir çevir HOSTEL serisini izle
11 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkür ederim :)
televizyon + patlamış mısır + bira
11 Yorumla- +1 yıl
Soslu yer fıstığı olmadan olmaz :)
+1 yılHerşey bir hayır vardır.
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
herşeyin hayırlısı +1
panpa geçer zamanla ALLAH sabır versin :)
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah, teşekkür ederim :)
ne kadar da yalnız insan var :d
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle :D
+1 yıltakıl bana kardeşim :)
16 Yorumla- +1 yıl
Sana mı :)
- +1 yıl
kızmı olmamı beklrdn :)
- +1 yıl
Hayır tabi, arkadaş olsun yeter.
- +1 yıl
sanamı dynce ilk aklma glnı söldm kardeş cumhurytız nede olsa :)
- +1 yıl
Konuşmak istersen çok sevinirim tabi, eğer işlerin yoksa tabi
- +1 yıl
tabıkı kardeşim her zamn dinlrm senı elmzden glyosada yardımcı oluruz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGez dolaş sosyalleş arkadaşlarınla takıl..
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal biriyim sadece soruyu sorduğu an çok mutsuzdum, bu kadar. Şimdi iyiyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçikolota alım mı sana :D
13 Yorumla- +1 yıl
Al abla ya :(
- +1 yıl
Ohhhhhhhh :)
kitap oku
11 Yorumla- +1 yıl
arkadaş edin.. ama burda değillll..
10 YorumlaDiğer konusunda 919 cevap paylaştı. Avrupa Yakası dizisini izlemeye başla 1. bölümden
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arkadaslar bul kendine
10 Yorumla
+1 yılIntihar et kurtul
11 Yorumla- +1 yıl
Ah çok yardımcı oldun :)
+1 yılAramaktan vazgeç
12 Yorumla- +1 yıl
Aramıyorum ki zaten, aramakla bulunmaz. Kısmet
- +1 yıl
Beklemekten de vazgeç o zaman
+1 yılçık dışarıda gez ve alışveriş yap birebirdir :)
10 Yorumlabaşka işlerle meşgul ol :D
10 Yorumla
+1 yılkelin ilacı olaydı eydi .
10 Yorumla
+1 yılbir hatun bul buradan değil ama
10 Yorumla
+1 yılKonuşalım geçer :/
17 Yorumla- +1 yıl
Ahhhhhhh :) tamam
- +1 yıl
Şimdi nasılsın? Bu gülümsemelerin sahte mi? :/
- +1 yıl
Hani aradan 1 saat geçmiş ya adasfdghjgfds.
- +1 yıl
1 saat mi :/ gülümseme sahte değil tabi.
- +1 yıl
Soruyu soralı 1 saat olmuş yani :/
- +1 yıl
1 saat değil 10 saat bile geçse konuşmaya ihtiyacım var
- +1 yıl
Hangi konuda? Dertlerin varsa anlat :/ Sen şuan Azerbaycan'dasındır, değil mi? :/ Yüz yüze konuşabilmek isterdim.
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yıldiziye başla .
10 Yorumla Diğer konusunda 350 cevap paylaştı. haline sukret herzaman kardeş
00 Yorumlatadını çıkar
10 YorumlaYalnız olmamalısın
10 YorumlaAnime izle
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi