Evleneceğiniz kişinin ailesi akrabası ne kadar önemli?
Yani annesi filan sosyetik köylü farkeder mi...annesi babasının nasıl olmasını istersinz?
Yani annesi filan sosyetik köylü farkeder mi...annesi babasının nasıl olmasını istersinz?
Ne kdar önemli değil desekte aslında önemli..Biz kabullensek bile benim ailem ve onun ailesi arasında sorun çıkabilir..Ama birbirini cok seviyolarsa ailelerde anlayışlalar ise çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..Nasıl olmasını istersin değil de ya mesela doğal olsunlar özellikle annesi çok herseye karısmasın havalı insanları sevmiyorum kim olursa olsun..
nasıl olmasını istemekten cok uyumlu olmasını istemek daha mantıklı bence..birde anlayışlı ve görüşleri fikirleri birbirine uygunsa sorunla karşılaşmak en az seviyeye iner..
Eğer eşimin ailesi başka bir memlekette ise farketmez ama aynı memlekette yaşayacaksak yani sık sık görüşme olasılığımız olacaksa farkeder
aynen
sorunsuz normal biri olsunda gerisi önemli değil sosyetik orta halli fark yapmaz
Cevap
1Cevap
Ailesi değil, nasıl yetiştirildiği önemli.
.. ki iyi yetiştirilen insanın, ailesi de otomatik olarak kaliteli olur.
Kaliteden kasıt, sosyetik / köylü değil.
İnsanlar etikete göre değil, beyinlere göre sınıflandırılır..
çok güzel ifade edilmiş +++
ailesinden önce evlencegim kişinin karakteri önemli kendını nasıl yetiştirdigi önemli ailesi benım için sorun degil bize sorun cıkartadıkca.. saygı duyarım köylü veya sosyetik farketmez
Ailesi nasıl olursa olsun, hakkımda iyi ya da kötü konuşmasın.. Ailesi ile değil onunla evleneceğim sonuçta.. Köylü yada sosyete diye neden fark etsin. 2'sinin taşıdığı da can sonuçta.
Kendi annem babam gibi olmasini isterim. Sosyetiksek sosyetik, koyluysek koylu :)
yani herşey dengi dengine :) zaten görüyrz köylü filan sosyetik bi kız alınca baş edemiyor ona göre herkes kendine göre
Aynen :)
sosyal sınıfının tabiki önemi yokk... eşimin nasıl yetiştirildiği önemli
Köylü veya sosyetik olması değil de davranışları daha cok önemli.
Yoksa onun ailesiyle evlenmicem,önemli olan bizim nasıl anlaştığımız.
önce değil sonra önemli.alana kadarmı mezara kadarmı.belli olur işte o zaman.
Bana gore cok geleneklere bagli bi aile olmasin cunku o zaman ben uyum saglayamam cunku ablam evlendi ailesi cok geleneklere bagliydi esiyle sorun yok ama kavgalar hep esinin annesi yuzunden cikiyor
önemli tabi bazı kaynanalar var kızları hamama götürüyor şeylerine baktırmak için yada bekaretini kontrol ediyorlar
Önemli tabi her acıdan .
hep kültürlü isterler
ben takmam
cooooook onemli
çook önemli...
En İyi Cevaplar