Yoksa ben seviyorsam ailesinin bir önemi yok mu diyorsunuz?

Yoksa ben seviyorsam ailesinin bir önemi yok mu diyorsunuz?

Tabiki önemli kimse ailesini yani anne babasını atamaz canı kanı her ne kadar iki kişi anlaştıktan sonra aile önemli değil denilse de ben buna katılmıyorum.. Çünkü ben aileme düşkünüm ve benim kıymetlilerim ve eşim için de kendi ailesi kıymetlidir.. Kadın ya da erkek farketmez aile ile eş arasında bir sorun olduğunda arada kalmış olur ve aile içinde huzursuzluk olur.. Bu yüzden evleneceğiniz kişinin ailesinin önemli olduğunu düşünüyorum.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda ve ben kendi aileme bir saygısızlık yapılsa bunu sorun haline getiririm.. Her şeyi geçtim sevdiğim adamı büyütüp bu yaşına getiren insanlara her zaman sonsuzdur.. Bir evliliğin mutlu huzurlu devam etmesi için bu çok önemlidir.. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..
Tabiki önemli kimse ailesini yani anne babasını atamaz canı kanı her ne kadar iki kişi anlaştıktan sonra aile önemli değil denilse de ben buna katılmıyorum.. Çünkü ben aileme düşkünüm ve benim kıymetlilerim ve eşim için de kendi ailesi kıymetlidir.. Kadın ya da erkek farketmez aile ile eş arasında bir sorun olduğunda arada kalmış olur ve aile içinde huzursuzluk olur.. Bu yüzden evleneceğiniz kişinin ailesinin önemli olduğunu düşünüyorum.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda ve ben kendi aileme bir saygısızlık yapılsa bunu sorun haline getiririm.. Her şeyi geçtim sevdiğim adamı büyütüp bu yaşına getiren insanlara her zaman sonsuzdur.. Bir evliliğin mutlu huzurlu devam etmesi için bu çok önemlidir.. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..
Güzel görüş için teşekkürler 🙂
Rica ederim 😊
Eig için teşekkür ederim..
Rica ederim 🙂
Ailesi oğlandan daha önemli bana göre. Anasının minnoş kuzusu olan erkekleri sorumsuz aileler yetiştiriyor sonra ailesinin incisi olan prenseslerin hayatı kararıyor. Bir kere yaşanan travma da kolay kolay atlatılmıyor.
Düzgün bir çocuk yetiştiremeyen analar gelinlerden mucize bekliyor. Olmayınca da gelin şeytanın sağ kolu ilan ediliyor.
Şimdi bu görüşte adaletsiz bir yaklaşım var : ))
Anasının minnoş kuzusu erkekler ve ailesinin incisi prensesler : ))
Kadınlar narindir hassastır. Bu yaratılış olarak böyle. Her erkek bir aile babası olacak baba olmasa da aile büyüğü olacak. Bu büyük bir sorumluluk bu yüzden erkekler anasının minnoş kuzusu olamaz. Her gelin minnoş kuzuyu idare edemez.
Hımmm 🤔 farklı ve güzel bir bakış açısı
Minnoş kuzulara selamlar olsun :D
Ailesinin incilerine de benden selamlar 😂😂😂
Aleyküm selam :D :D
O inci, sen mı oluyorsun😂😂😂
Hıhıım benim
Ben seni kedi biliyordum 😂 İyi ben minnoş kuzu değilim 😂😂
İnci gibi kediyim :D
İnci gibi kediler evlenince aslan oluyorlar 😂😂
Bunlar hep iftara :D Allah bizi korusun :D
Ya ya hep öyle derler😂 sen inci kediliğinden bir şey kaybetmezsin inşallah 😂
Aile önemli bir ömür onlarla yaşayacaksın..
Ailesiyle mi yasayacaksın, sevdiğinle mi?
O aileye dahil olacaksın, iyi kötü gidip gelinecek. Her şekilde hayatınızda olcak.
Ailesi istediğin gibi değilse? ama seviyorsan?
Sen bilirsin.
😂😂😂 niye ben biliyorum yahu😂 sorunun benimle alakası yok, üyelere soruluyor 😂 böyle durumlarda saygıdeğer siz üyelerimiz ne yaparsınız 😂😂
Teşekkürler 🌺
Sen bu soruyu daha yeni mi beğeniyorsun 🤔
Unutmuşum 😒
Bi daha olmasın 😂 şaka şaka rica ederim🙂
🤦♀️😌
Cevap
10Cevap
Önemli değildir. sevgilimle anlaştıktan sonra.
Geçen bir video izlemiştim ve şöyleydi; "Evleneceğiniz kişinin çocukluğuna, aile yapısına ve yetiştirilme tarzına dikkat edin. Çünkü siz onunla değil, onun hikayesi ile evleneceksiniz." Buradan da anlaşılacağı üzere vereceği tepkiler, duruşu ve sevgiye bakışı vb. her şey yetiştirildiği ortam tarafından önem arz ediyor.
Önce iki kişi anlaşsın da sonrasında aileler girsin olaya mümkünse.. Tabi ki bir noktada aileler önem arz ediyor ama sırf buna odaklanmak yersiz.. Beni illaki sevsinler falan gibi bir düşüncem asla olmaz.. Hayatımdaki insanın bana olan yaklaşımına ve ailesiyle benim aramdaki dengeyi kurup kuramamasına odaklanırım.. Keyifli günler..
Benim için önemlidir. Nasıl bir aile yapısında büyüdüğü, çocukları ve kendi içlerinde olan iletişimleri, düşünce tarzları, kısacası anlaşıp anlaşamayacağımız her noktayı bilmek isterim. Sadece sevdiğim kişiyle evlenecek olsam bile sonucunda her iki ailede yakın oluyor, onların da anlaşması önemli. Evlendikten sonra aile ile ilgili sorunlar yaşayıp, evliliğimin etkilenmesini istemem.
Evet önemlidir. Çünkü Türkiye'de aileler evlenir. Sosyo kültürel olarak benzer veya aynı olmak mühim. Evlenecegimiz kişi ailesinin yetiştirdiği değerlerle büyümüş. Ancak bu noktada bireysellik de devreye girer. O kişi bunu nasıl değerlendirmiş büyürken? Normalleştirmiş mi yoksa başka türlüsünün mümkün olduğunu görüp kendini olabildiğince bundan soyutlamaya mı çalışmış? Bunlara bakarak da evlenmeyi tercih etmeniz yararınıza olur tabi.
Önemli tabii ki ama sadece bi yere kadar. Ailesi şu yönden çok önemli, yetiştirilme tarzı, ailesine karşı olan hali tavrı. Bir çift evleniyorsa, onların aileleriyle de evleniyorlar derler.
Anlaşıldı patron 👍
Hsjsjs de get yalan dünya (içimden geldi) :D
Şarkısını da atsaydın😂
Var mı öyle bir şarkı 😅
Vardı yıllar öncesinde : )) de get yalan dünya yaz çıkar 😂
Yazamam :D üşenirim
Oy oy oy yazık yaaaa acıdım şimdi 😂
Acıma acınacak hale düşersin shsj ne alakaysa artık
Maşallah formundasın😂
Her zamanki ben :D
Önemli değildir çünkü ailesi ile yaşamayacağız. Ayrı yaşanmalı.
Evli değilim, evleneceğim kişi de henüz hiç belli değil. Ama bunları söylerken çok ciddiyim. Aileden ayrı yaşanmalı kesinlikle. Evlilik özeldir, özel hayattır. İçinde özel konular barındırır. Ayrı yaşamak tercihimdir. Her kesin benim ve eşimin ne zaman kalkıp ne zaman uyuduğunu gözlemlemesi vesaire böyle konulara karışması hiç hoş değil.
Bir kişi evleniyorsa sadece karşısındaki insanlar evlenmez ailesiyle evlenir derler hep. Bence mantıklı da geliyor. Aile çok önemli bir etken. Bir süre birbirinize yetenilirsiniz evet ama ailenin yerini hiç kimse tutamayacağı için aileyle anlaşabilmek de çok önemli.
Aile önemli bence yaaa anlaşmak için en azından
Susuyum bari, kızanlar var😂
Bırak tabii ki 😂😂
Önemli… aileyle evlenmiyorum denilse de öyle değil bence işin Aslı…
İşin aslı nedir🤔
huy kısmen ama ahlak ve ilim ırsi filan değildir. hangi insan ahlak ve ilim sahibi doğuyor. az mantıklı laf edin. ama aile tabi ki ahlak ve ilim verir çocuğuna. bu sebepten yine de evlenilecek kişinin ailesine bakmak gerekie.
Ailesi çok önemli nasıl bir ortamda nasıl bir kültürde büyümüş ailesiyle ilişkisi nasıl bir insanla evlendigin zaman sadece sevdiğin adamla değil ailesiyle de evlenmiş gibi oluyorsun sorumlu bir iliskileti varsa bu sizin ilişkinizede yansır
Herhalde yani ama nasıl bakacaksın artık aileler çocuklarını yetiştirmiyor gerektiği şekilde aldılar başlarını gidiyorlar ortalığın ne olduğu malum ahlak edep haya ar namus iffet hiç bir şey kalmadı ana babada yok çocuklarda da yok
Elbette önemlidir. Eşim kadar onu yetiştiren ailenin de önemi var.
Tabi evlenirken eşimi dikkate alırım ama ailesini de atamam onların da biraz etkisi olur
Önemlidir. Çünkü evet ailesiylede ev-leniyorsunuz. Yani komple bir aile oluyorsunuz ve eğer sevdiğiniz adamın ailesi ile geçinemezseniz/anlaşamazsanız hanenizde huzur olmuyor.
Tabiki de öyle. Her insan aslında içinde doğup büyüdüğü kültürü baz alır. İlk başlarda göstermese de ileride gösterecektir. O yüzden kendisi önemli olduğu kadar ailesi de önemlidir.
Bizim toplumumuz aile kültürüne önem veren bı toplum, dolayısıyla önemli. Biriyle evlenirken o ailesiyle olan bütün iletişimini kesmiyor sonucta doğal olarak ve ailesi beni ilgilendirmez diyemezsin
Önemli değil ailesini görmem bile sevdiğim kişi önemli sadece ama tabi sevdiğim insan da ana kuzusu bi pısırık olmamalı
İşte cesur ve mantıklı kız
Benim için önemlidir. İyi insanlar ölsün isterim. Ama gelin olarak değilde kızları gibi sevsinler isterim açıkçası
Davranışları ve nasıl bir aile oldukları da önemli tabi
Önemlidir diyene saygı duyuyorum ama problem yaratan bir ailesi varsa ben önemsemem benim için problem olmaktan çıkarlar.
Ailesi umrumda değil ailemin ne diyeceğide umurumda değil. Ancak sığıntı saksılar ilişkilerine ailelerinin ağzıyla yön verirler seçerler
Tabi ki önemli , evlilik 2 kişilik evin içinde ama bir ömür tüm aile ile geçer. Evleneceğim insan nasıl bir ahlak ile yetişmiş olduğu önemlidir.
Tabii ki önemli.
Ağaç kovuğundan çıkmadığı için, onu yetiştiren büyüten aile ve eş adayının onlara karşı aldığı tavır çok önemli.
Önemli değil ailesi kötü olup iyi olanlar var ailesi iyi olup kötü olanlar var.
Görseldeki durumu düşünürsek risk tabi.. İyice tanıdığımdan emin olmalıyım..
Karar vermek için %100 etkili olmasa da, çok da ayrı tutamayız aileyi kim ne derse desin..
Önemli tabi.
O insanı hayatına alırken ailesinide hayatına alın. İster istemez
tabi ki önemlidir, evleneceğim kişinin nasıl bi ailede büyüdüğünü bilmem lazım
evet kizlar genelde annesine erkekler genelde babasina cekiyo cidden huy olarak
Aile çocuğuna örnektir. Terbiyesini vermekten de sorumludur. Kısaca aile önemlidir.
Aile önemli. Ne de olsa çocuklarım onların da kanını taşıyacak, onlara karışacağım..
Ailesiyle olan iliskisi onemli, iliskime yansisin istemem ugrasamam
Sevmezsin beğenmezsin ama saygı duymak zorundasın. Başta iki kişi gibi duran şey iki tarafla büyür..
Eğer evleneceğim adam onların ağzına bakıyorsa önemlidir. Ama ne dediklerini umursamıyorsa değildir.
İnsan ailesinin dediğini umursamaz mı? Mesela sen umursamaz mısın?
evet cunki sadece o insanla evlenmiyorsunuz aileler herzaman onemlidir
Maalesef önemli. Yarın bir gün ailesiyle sorun yaşayabilirim ya da o benim ailemle sorun yaşayabilir. O yüzden eşinle anlaştığın kadar olmasa da ailesiyle de anlaşmak gerekir diye düşünüyorum
Önemli Talihsiz olaylar yaşayanlar vardır elbet önemli olan kurtulabilmek bende başardım
Tabiki önemli bir nevi ailesiyle de evlenmiş oluyoruz
Tabi ki önemli ben onlarıda severim
Ya sevmezsen😂
Sevdiğim adamın annesi babası ya da kardeşlerini sevmeme gibi bir seçeceğim olamaz sonuçta onu bu günlere onlar getirmiş
Ben cok önemli bulmuyorum ama ailesi ile ilişkili tabii ki önemli ilerde bana ra öyle davranabilir dikkate alırım bunu
Tabiki önemli benim için aile , geçmiş, karakter
Kesinlikle çok önrmli
Gorselde yazdigi uzere onemli, evet
Yine böyle bir soruda gizli : ))
Canim istedi ne var
Bir şey demedik : ))
😒
Önemli
Neden?
Önemli
Neden?
Sorunu çıkaran genelde onlar oluyor
önemli çok önemli
Neden?
Cok onemli olmasada õnemsetiyolar karisiyolar
Bende böyle düşünüyorum
görselde ki sözden sonra artık önemli oldu
Ben seviyorsam hiç bir şeyin önemi yoktur
Aile önemlidir en temelde orada yetişiliyor
Ailesinin yansimasidir insan, o yüzden önemli
Her şey önemli
Önemli
Önemlidir tam da görseldeki sözden ötürü.
Önemli tabi.
Önemli
Evet önemli
Evet nafaka ödeyemezse hapse girer
Önemli çünkü onlarda hayatımda olacak herzaman
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?