Evleneceğiniz kişinin ailesi önemli mi sizce?

Geçen de burada yazmıştım. En son ailesi ile tanıştırmaya kız kardeşinin evine götürdü babası, kız kardeşi ve kardeşinin eşi vardı annesi gelmemişti sebep ise babasının 2 3 gün önce annesi ile tartışmış olması. Zaten annesinin de psikolojik sorunları olduğunu söylemişti ve babası ile de sürekli tartıştıklarını anlatmıştı. Yine de bu durum beni biraz üzdü tamam her şey çok güzel geçti kız kardeşinin güler yüzlü oluşu falan ama biraz babası sertti disiplinli ve katı birine benziyordu malum havalar ısındığı için o gün yazlık ayakkabımı giymiştim sandalet tarzı çorap giymediğim için babası bana kızım çorabın yok mu senin dedi sonra da çorabın yoksa alayım bi tane dedi bu lafı hoşuma gitmedi. Bi yerde evleneceğiniz insanın ailesi önemlidir diye bir yazı okudum ve burada da fikir almak istedim elbette hayatımdaki insanı çok seviyorum ve sabah akşam mesailere kalarak bizim için uğraşıyor bunun da farkındayım lakin aileme yalan söylemek zorunda kaldım tüm ailesi ile tanıştım diye erkek arkadaşım o şekilde rica etti… Ben aslında bu konuda aileme o şekilde söylediğim için vicdanım rahat değil 😔

Evleneceğiniz kişinin ailesi önemli mi sizce?