Evleneceğin kişinin ailesi ne kadar önemli?

Haklı iken kız kardeşi ile geçmişte bir yanlışı ya i hakareti üzerinden konuyu açtım kavga ettik. Küfür hakaret havada uçuşu. O annesi aradı annesi müstakbel eşimi, çünkü 30 gün sonra nikah yapacaktık. Bu sırada beraberdik ve dışarıda konuştu. Ben de annesini aradım direkt küfür hakaret etti. 5 kere tekrarlayarak eğer annem sana haksız küfür etse ettirmezdim dedim. bir şey demedi o.. falan hakaretlere devam etti. O edince ben de dedim … üstelik kızı nın kocası boşanmak istediğinde para istediler ve izin vermeyip tehdit ettiler. Bana ise sen kimsin dediler.. o sırada erkek arkadaşım ne konuştun dediğimde bilmeni istesem yanında konuşurdum dedi. Ama anlıyorum ki annesine annesinden yana konuşmuş ki küfürler uçuştu. Annesine kızın bana hakaret edince sustun şimdi de karışma dedim. Dinlemedi tabi ki. Biz seni istemiyoruz dedi. Kızım evlendi dedi halbuki 2 gün sonra bozmak istediler ama adamı tehdit ettiler.. bunlar umrumda değil ama evleneceğim adam dediğim insan sanırım bir taraf tuttu ve korkum şu ki ilerde daha kötüsü olacaktı. Bitiriyorum. Tek hayaliöin gerçek olmasını istediğim kişi idi. Üstelik anne kız onu cezaevine soktular iftira atıp ve ben hep yanındaydım. Bunu söylediğimde ben doğurdum ben soktum sana ne dedi. Ben de en zor zaman da da vardım şimdi de varım dedim ama …
Evleneceğin kişinin ailesi ne kadar önemli?