Evleneceğin İnsanın Ailesi Ne kadar önemli?

Uzun uzun anlatamayacağım bundan 1 ay önce nişanlandım (23 yaşındayım) . Nişanlımın da işten izin alamaması gerekçesiyle nişanlandıktan 10 gün sonra nikah kıydım düğünüme 1 hafta kaldı dün kayınvalidem beni arayarak çok kötü hakaretler etti beni istemediğini oğlu da benimle evlenirse artık oğlu olmayacağını beni evine almayacağını söyledi hemde yaptığım bir saygısızlık bir kusur olmadan yaptı bunları beni zaten istemiyordu son dakikaya kadar oğlunu vazgeçirmeye çalıştılar o vazgeçmediği için bir şey diyemedi ben kendi annemi aramadığım kadar kayınvalidemi aradım yanına gittim geldim saydım sevdim her zaman başımın üstünde yerin var sen benim sevdiğim adamı dünyaya getirdin dedim ama sırf beni istemediği için çeşitli bahanelerle tartışma çıkardı benim 3.5 senelik ilişkimi emeklerimi çabalarımı sevgimi hiçe saydı düğünüme 1 hafta geldi burnumdan getirdi ailemin yanında bana bağıra bağıra seni istemiyorum seni hiç istemedim de dedi sonra çekti gitti. Şimdi eşim beni arıyor lütfen böyle yapmayalım düzelsin her şey diyor ben kendi annemi tanıyorum sen sonuna kadar haklısın ben herkesi silmeye razıyım diyor ama ben inanmıyorum çünkü her ne olursa olsun anne babadan kimse vazgeçemez. Onun beni gerçekten sevdiğini biliyorum ama çok kırıldım gururum çok kırıldı. Şimdi çok büyük bir çaresizlik içindeyim bir tarafta sevdiğim adam bir tarafta ailem bir tarafta geleceğim söz konusu ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Evleneceğin İnsanın Ailesi Ne kadar önemli?