sadece nedenini merak ettim.
Sevdiğini, aşık olduğunu söyleyen erkek neden aldatır?
sadece nedenini merak ettim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer galiba biraz iradesiz yapılarız... doğa kanunu gözüyle bakarsan olaya... eve ekmek getirmek için çalışan, kadından daha güçlü, çözüm yolları daha kısa ve net... detaya girmeyen varlıklarız çoğu zaman... ve en önemlisi annelik iç güdümüz yok, tahammül etme derdimizde yok... ayrıca türk toplumu yaşayış ve yetiştirilme biçimi olarakta daha rahat yetiştiriliyor ve erkek yaparsa nam kadın yaparsa ar olur zihniyetinin üyeleriyiz... bu verdiğim örnekler alabildiğine çoğaltılabilir... şimdi burdan hareketle : zaten nefsimize çokta hakim olamayan varlıklar olarak dışa kaymak çokta abest gelmiyor sanırım bizlere...
aşık olduğu şeyiin ne olduğunu bilmiyordur ...senden istediğini bulamamıştır aldatır...bi ortama düşer biraz alkol biraz hoş sohbet kızlar aldatır... senden iyi sevişeni bulmuştur aldatır...aldatmak ister aldatır sıkılır aldatır ...mutsuzdur aldatır mutludur aldatır ... erkek her an aldatabilir
nasıl bi insana ömrü boyunca sadık kalmalarını bekliyosun bu kadınlar içinde geçerli insanların doğalarına aykırı sonra tabi sorunlar problemler çıkar ilişkilerde bu aldatma olayını en aza indirmek için ayıp aramicaksın. o olmaz bu olmaz demiyceksin rahat olucaksın adam kadınının yanında serbest olamıyosa başka kadın araması çok normal bence..
seven aldatamaz mı sıkıınca aldatılmaz mı ila sevmeyince mi aldatılır pisman olunca peki bidaha aynı hatayı yapar mı ?
Cevap
24Cevap
Canı ister aldatır,
Kafası bozulur aldatır,
Şeref eksilmesi vardır aldatır,
Doyurulmaz aldatır,
Doymaz aldatır,
Aldatılır da aldatır,
Denemek ister aldatır,
Hastadır aldatır,
Sorunları vardır aldatır,
Ne yapacağını bilmez aldatır,
Kısaca aldatacak yeri varsa aldatır, aldatmak yoksa aklında önüne bir oda dolusu seksi kadın koy yine de aldatmaz.
Ancak bir gerçek var ki, erkek cinsel açıdan ciddi biçimde doyuyorsa, her türlü isteği içten gelerek karşılanıyorsa, kadın erkeğine dişiliğini tam yaşatıyorsa, %99 aldatmaz erkekler.
Bir anlamda.. Kadının eksikliği değildir bu her zaman. Ancak kadın bunları sağlarsa da aldatılmaz diyorum. Kadının görevi veya mecburiyeti değil geyşa olmak. Bu sebeple erkeğin aldatması meşrulaşmaz. Ha kadın geyşa olabiliyorsa, erkekte de bir manyaklık rahatsızlık yoksa aldatmaz, aldatamaz.
Aldatmanın affı yoktur.
Eğer sevgilim tarafından aldatıldıysam suçu kendimde ararım
bilirimki kadınlar eksik birşeyler gördüğünde aldatma eğiliminde bulunur
bu yüzden benim kadınım benim ilişkimde aldatamaz çünkü ona hayatında görmediği herşeyi gösterir yaşatırım.
Bu yaşıma kadar ne aldattım nede aldatıldım.
ALLAH herkese hayırlı eş ve sevgili nasip etsin.
Bi grubunuz garibim erkeği aşık eder kendinize bağlarsınız :) diğer grubunuz kadınlığını kullanır onları baştan çıkarırsınız sonra garibim erkeğe neden aldatıyorsun dersin adamcağız ne yapsın hep sizin yüzünüzden hemcinsinize biraz sahip çıksanız her erkek melektir :D (Evet bana da pek inandırıcı gelmedi)
erkek bi kadını sever..geri kalanlarıyla da en ufak bişey hissetmeden sevişir...
her fırsattada bunu gerçekleştirir...
aldatılmadığını düşünen her kadın saftır...onları öyle muhafaza etmek gerek...
:))
Erkeği kadını yok bunun. Bu sözleri söylemek kolay. Aldatan kişi yeterince sevmemiştir.
ne diyelim ilgi görmez sevgilisinden ondanmı aldatır diyelim...
Emin değilim ama sanırım Sevdiğinde bulamadığını farklı kişilerden aramaktan
sadece o kelimeleri söyleyen aldatır .. hissettiren aldatmaz..
bilmem ama aldatigi icin bin pisman ve hala beni ariyo
lutfen neolur pls pls pls egolarimi tatmin etmek zorundayim pfff
Aldatan erkek erkek midirki ? Ayrıl sonra ne yapıyorsan yap.
Aşık değilim dese , dürüst davransa çok mu mutlu olacaksınız ?
Böyle de malsınız işte. Sonra erkek aldatınca suçlu olur. !
çekici gelir karşıdaki veya ne bileyim mevcut seviştiği şahıs yeni bulduğundan kötü sevişiyordur.
Cinsel açıdan tatmin olan adam aldatmaz zaten.
biz erkeklerin genlerinde var sanırım eşin sevgilin güzelde olsa,cinselliği sana tam yaşatsa da ve seviyoruz olsakta başka kadınlar hep cazip gelir.
kimsenin hosuna gitmz illaki ama bnce senle cinsel bişi yasamak istemediğinden olabilir. yada daha fazlasını istediğinden
erkek adam altdatmaz iradesine hakım olamayan y..şaklar aldatır
gerçekten seviyosa aldatmaz ama kız öpüşmüyosa elletmiyosa aldatır yapan biriyle
değisiklik olsun diye olabilir.veya bunalnca çözümü aldatmakla ariyorlar.
Bir annesi, varsa kız kardeşi olduğunu unutuyorsa aldatır.
İlgi yoksa aldatır. Bayan dediğin cilveli olmalı ( gelip yatıcak demiyor namusuyla sevdiğinin ilgisini çekicek arayı tutucak yani )
Rahat batmıştır kısa ve net.
İlgisizlikten anlayış olmadıgından ve nankörlükten
papaz her zaman pilav yemez mantığı..
kadınlarla aynı sebepten aldatır
genelinin amacı cinselliktir ondan.
Farkli bir gul goz cikarmaz;))
gerccekten sevmedıgı ıcın aldatır
Değişik tadlar almak içindir...:))
Hesap mı vereceğiz..
huyları kurusun
siz kadınlar neden aldatırsa aynı nedenle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?