Seviyorum diyen erkek niye aldatır?

Beni sevdiğini söylüyordu. Bana değer verdiğini söylüyordu. Ve sevgisini de değer verdiğini de hissettim yeri gelince. İlgili ve korumaciydi. Beni ailesiyle tanıştırdı tüm sülalesi tanıyordu hayatta en çok çekindiği kişi olan babasıyla taniştirdi. Beni çok kıskanırdı falan. Ona güvenmemi isterdi kıskanmami sevmezdi. Bana dürüst ve sadık olduğunu söyledi. Gizliden şeyler yapmayalım birbirimize yanlış yapmayalım her zaman dürüst olalım demiştim tamam demişti. Ama yakın zamanda öğrendim ki bu eski flörtlerini düzenli olarak yokluyor mesaj atıyor sohbet ediyordu. Bir mesajinda özlediğini bile yazmış. Mesajları her zaman siliyordu. Ben karşı taraftan öğrendim bunları. Bu kızlar kim diyince eski arkadaş derdi ve şüpheli bir şekildeki sordum diye bunu sormama bile kızardı. Meğersem eski flörtleriymiş. Defalarca demiştim aklında kalbinde biri varsa karı kıza doyamadıysan ayrıl git ama sakın bana bunu yaşatma (aldatma). Çünkü zamanında babam da annemi defalarca aldatmiş ve ben bunu yaşamak istemiyordum. Neden gitmedi madem kaldı neden böyle yapma ihtiyacı duydu anlamıyorum. Onun ne halt olduğunu öğrendiğimden bile yazmıyor sosyal medya hesaplarını falan sildi sessiz şu an. Bir buçuk yıllık ilişki. Bu konuda ne düşünüyorsunuz benim için çok önemli her birinizin düşüncesi
Seviyorum diyen erkek niye aldatır?