+1 yılMerhaba, çok çok ama çok dürüstçe yanıt vereceğim. Belkide bu yanıtımdan dolayı eleştirileceğim. Ne olursa olsun dürüst olucam. Belki okuyan genç kızlarımıza faydası olur. Güzel kardeşim Erkekler kız arkadaşına seni seviyorum gibi cümleler kullanıyor ama bunu davranışları ve ruh haliyle desteklemiyorsa bu işin altında kesinlikle bit yeniği aranmalıdır. Biz erkekler ki büyük bir çoğunluğumuz böyledir. Sevgimizi dilimizle değil davranış ve tavırlarımızla gösteririz. Ki sizin anlattığınız durum tam tersi olaydır. Erkekler sevdiklerini pek dillendirmezler. Eğer erkek sevdiğini çok dillendiriyor ve bunu hayatına yansıtmıyorsa ilişkisine yansıtamıyorsa, bana göre bu erkek bu kadını kısa süreli kullanıcak ve işi bitince bir kenara atıcaktır. Bu tür davranışlara karşı genç kızlarımızın çok ama çok dikkatli olması gerektiği kanaatindeyim. Birçok kızımız ki sitede mevcut erkek arkadaş bulamadıklarından yakınırlar sevgi arıyorlar gerçek anlamda sevgi arıyorlar, seni seviyorum cümleleri kızları mest ediyor ve işin detayına inmeyi farkedemiyolar. Sonrasında yaşananlar sadece acı oluyor. Sakın kanmayınız uzak durunuz. Sevgiyle kalın.
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bununla ilgili kitap bile yazılabilir. Erkek karşısındaki kızı elde etmek istediği bir takım haz ve duyguları kazanmak için yalanlar sölenir. Evlenmek ise özgürlüğü kısıtlayan bir durum olduğu için hep kaçarız. Hayallerimizi gerçeğe dökmek için uraşmak gerekir. tabiki de olmayan bir şeyi olmuş gibi yapmak doğamızda var. Bir gün basiret bağlanır ise sölediklerimiz gerçek olur.
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim yorum için ama hiç bayanlara karşı iyi bişey yok yani erkeklerin cogu böyle erkeklerin özgürlügü kısıtlanmasın diye herşeyi yapsınlar yani öylemi
- +1 yıl
Bu olaya başka tarafdan bakmak gerek, saf sevgiyle sevdim inandım ve güvendim onlar ne yaptı, önemsemedi ve inanmadılar sonuç olarak ne oldu hepsi beni mumla aradılar. Artık ben de ne saf seviyorum ne de inanıyorum. seviyor gibi yapıp istediğimi alıyorum. Gerisi hava civa geliyor. Çünkü duygular körerdi ve inaçlar bitti.
+1 yılkırk sefer beni seviyor musunuz diye soran siz
sonra adamlara her türlü baskıyı yapan da siz sonra da niye seviyorum diyolar.
sizi susturmak için olabilir mi acaba?04 Yorumla- +1 yıl
öyle bişey yok asla
- +1 yıl
sevdiğine inanmıyorsanız neden birliktesiniz?
ayrılın çok mu zor. - +1 yıl
ben beraberim dedimmi şimdi onun amacını ögrendigimde zaten yolunu verdiiiim
- +1 yıl
o zaman soru soracak merak edecek bir şey kalmamış.
+1 yılİlgiden hoşlanır. Diğer bayanlara ve kendi arkadaş grubuna bu şekilde kendini kanıtlar. Egosunu tatmin eder.. İstediği kız pas verir. Seni şutlar..
Erkek mantığı..21 Yorumla- +1 yıl
zaten amacları bunların egosunu tatmin etmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
+1 yıl3. tip erkek var
1. si gerçekten seven ama fazla eğlenceli değildir monoton sürer ilişki terkedilir
2. si yavşaktır kız ne isterse ona göre hareket eder seviyorum der aşığım der istediğini alınca götüne tekmeyi vurur. türkiyedeki kızlar aşk böcüğü olduğu için bu erkekleri tercih ederler
3. sü ise dobradır eğlencelidir amacı neyse belirtir. o yüzden fazla sansları yoktur türk hatunları gercekleri gormeyı sevmez saman altında su yurutmen lazım.
Kusura bakmayında kandırılmayı seven sızsınız direk sevısmek ıstese sapık olur yok soyle takılalım dese olmaz ben yapamam sızın psikolojınıze gore serbet verıyor ıste:)) sizlerde psikolojık olarak etkılendım sevdımde yaptım ayaga yatmanız ıcın ve kendınızı rahatlatmanız acısından 2. tıp erkek modelı türk hatunlarına yakısır:)10 Yorumla
+1 yılŞartlar bunu gerektiriyordur. Çünkü bir söz vardır ki şöyle der: "Erkekler gördüklerine; kızlar da duyduklarına inanırlar." Haliyle karşısındaki kızı kendi çıkarları dahilinde yönlendirmek için o cümleleri kullanması gerekiyorsa, kullanır. Öte yandan daha da derin bir sorun var ki, çoğu birey kendini ifade etmeyi bilmiyor. Yani örneğin hoşlanıyor ama buna sevgi diyor. Yakınlık hissediyor ama buna aşk diyor vb.
10 YorumlaErkeği tek hücreli canlı gibi düşün şimdi böylesine bir canlıya çok anlam yüklendiği zaman şaşirir şapşallaşir kimisi buda cepte dursun kafasındadır kimisi neden soylediğini cidden bilmez belkide beraberken yaşadığınız unutulmuş çok basit bir anı dahi seni seviyorum dedirtebilir çok karmaşıktır olayı basitleştirmek erkeğin işi değil kadının işidir yolu verirsin önüne bakarsın
20 Yorumla
+1 yılHaysiyet sizin tekidir. her kiz aynimi her erkek de ayni degil. erkek daha rahat davrandig icn. bide art niyet bas gostermisse. o lanet olasi heriften hemen uzaklasmak grrek. neden evlenmek istemez. olacaklari kafasinda hayal eder. eger ters bir durum varsa yemez. bir gecelik iliski ise de ayni durum. Gecerli.
10 Yorumla
+1 yılhadi bakalım...
sevmeyen bir erkek seviyorum derse ( ki %90'ı der) tek amacı sevişmektir.
gerçekten seven adam bir kadınla bir ömrü geçirmek ister. sevmiyorsa evlenmenin ismini bile ağzına almaz.
artık birlikte olmak için evlenmenin bir gerekçe olmadığını siz bayanlar öğrettiniz bize.20 Yorumla
+1 yılKarsilastigin erkeklerin derdi açık konusacağım ikiz kulelere saldırmak. Ve bu yol için hersey mübahtır onlara. Ayrıca sakın bidaha genelleme yapma ben cevremdeki kasar olan kizlari gorup niye butun kizlar kasardir diye bir kanaate varmaya hakkım var mı?
30 Yorumla
+1 yılYani niyeti evlenmek deilse eglenmektir. Seviyorum , öluyorum bitiyorum da der. Elde ettikten sonra.. El ogludur kandirir yasli gozlerle, gozyaslarini silmez sel olsa bile...
22 Yorumla- +1 yıl
onda haklısın amacı belli oldu zaten
- +1 yıl
Yani seven erkek evlenmeyi dusunurse evlenmeden bahseder, hayaller kurar vb. Gonul eglendiren ise soylemeye gerek yok artniyetli iste...
Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. belkide seviuordur... bilemezsin ki..
Hissettirmiyolar sadece okadar..
yapi geregi erkekler solemez sevselerde
sevmedigi ilgi duymadigi bir kadinlada beraber olmazlar diye dusunuyorum..13 Yorumla- +1 yıl
sevdigini söylüyor ama evlilikten kacıyor seven insan neden kacsın kacıyorsun neden başka şeyler düşünüyorsun ki
- +1 yıl
guzelim ne alakasi var evlilikten kaciyor olmasi
Sevmiyor anlamina gelmezki demekki kendine
buna hazir hissetmiyor olamazmi sorumluluk almak istemiyor olamazmi nelerde nitelendiriyorsun.. ole
Kendisiyle gorustunuzmu bu konuyu kacmasinin
Nedenini? Oturun yuzlesin bunlari bire bir konusmadan bilemezsiniz.. dusuncelerinizi masaya dokerseniz.. anlarsin.. erkekleri yoneten kadindir..
sen onu hala cozememissin.. - +1 yıl
Abla k b ama cahilsin
aslında bu düşünce çok dogru degil. neden erkekler sevmediği birisine birlikte olmak için seviyorum desinki. böyleleride mutlaka vardır ancak genelini bu şekilde degerlendirmek çok dogru olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılErkekler elindekini kacirmamak icin bos ta kalmamak icin cogun luk boyle düsünür bence... Yeni si gelince ondan daha guzelse biraki verir erkekler böylede kizlar neden umut verir asık eder sonra yarim brakir?
10 Yorumla
+1 yılElinde tutmak için öyle yapıyordur muhtemelen..
Sevdiği kişi elinden gittiğinde boşta kalmasın diye...11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum bu sözüne
Bilmem ama bir şekilde zamanla severim diye yapanlari gördüm bazilari ilerde çok mutlu olurken bazilarinin bir daha toparlanamayacak hale girdiğinizde gördüm ne zaman basimiza ne geleceği belli olmuyor Rabbim kimseye nasip etmesin zor durum
10 Yorumla
+1 yılgünümüzün sorusu bu zaten erkekler sırf kullanma amaçlı bu sekilde davranıyo bizede her seviyorum diyene 2 güzel laf edene inanmamak düşer
11 Yorumla- +1 yıl
asla inanmam zaten
Amacı kullanıp bırakmaktır. Ya da evlenmekten korkuyordur. hazır değildir.
ama ilk ihtimal hep %9012 Yorumla- +1 yıl
haklısın
çünkü sevsede sevmesede amaç seks-cinselliktir. elde etmek ister malesef
22 Yorumla- +1 yıl
hım teşekkür ederim
karşındakini kırmamak için ya da karşısındakine alıstıgı için seviyorum der /// hersey için erken gelebilir sonucta ağır bir yükün altına girecek ondan evlenmek istemez.. // evlenmeden onla olmak istemesi tamamen zzevk ve çok azıcıkta tutkudur
10 Yorumlaevlenmek gücüne gidiyor korkuyor o sorumluluğu alacak kadar olamadığından ya da kötü emeller ve aşkı cinsellik için kullanıyordur mayk başka açıklaması olamaz
12 Yorumla- +1 yıl
dogru cesareti yok zaten
+1 yılsevmeyenın sevıyorum demesı , kaybetmek ıstememesı veya tatmın ıcındır. ama sevıpte evlenmıyor olması onun hazır olmadıgını da gosterır.. kılıskye gırmek ıstedıg cınel durtuden ıbaret tır.. ve durumun kontrolu sen ve onda dir.
00 YorumlaErkekler yalan söylemez tatlım, seviyoruz biz tüm kadınları. Bazılarının yüreğini, bazılarının gülüşünü, bazılarının güzelliğini, bazılarının endamını, bazılarının tatlılığını, bazılarının da şeftalilerini. Velhasıl seviyoz birşeylerini amk.
00 Yorumla
+1 yılAllah onlari yoklukla basbasa biraksin elleri ceplerinde yalniz baslarina gezsinler burunlari surtsun biraz Hilmi cpk sinirlendi...
31 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılAbi her seviyorum dediğimizle evlenseydik kuma üstüne kuma getirmiş olurduk.. O an yaşattıklarından dolayı seviyorum diyebilir insan ama ucu evliliğe niye dokunsun her ilişkinin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Uçkuruna yenik düşmek o yüzden. Genelde ruhsal problemleri olan kişilerdir. Uzak durmak gerekir.
11 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın
+1 yılgözü seks ten başka bişi görmeyen erkek her yalanı söyler
23 Yorumla- +1 yıl
evet dogru ama utanmadan seviyorum diyor
- +1 yıl
utanmaz çünkü sonuca odaklı :)
- +1 yıl
evet haklısın o sözünde
+1 yılTek kalmamak için ayrılmaz, aşık olduğunda kaçar, evlenmiyorsa yeterince sevmiyor demektir. basit düşünelim erkekler gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
eve haklısınız
+1 yılProfilinizde sexi ve havalı yazıyor. Belki bu nedenle olabilir. Seni evlenilecek kadın değil eğlenilecek kadın olarak görüyordur.
21 Yorumla- +1 yıl
adileşmiyelim oldumu
+1 yılSewmediği halde sewiyorum diyen benim görüşüm bazıları gönül eğlendirdiği için kimi yuwa yıkılmasın kimide kız bırakıp gitmesin diye ewliliğe gelince her seviyorum diyen ewlenecek diye bir kâide yok dimi..
00 Yorumla
+1 yılelifciğim hayatı göğüslemişsin sen, boşver bunları..
10 Yorumla
+1 yılErkek seviyorsa, evlenmek ister. İstemiyorsa ilişkiyi sorgulamalı gerçekten
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Erkek olarak bunun sebebini bilmiyorum ve söylediğin tanımda benden bahsediyorsun. Farklı tenler farklı kişilikler beni devamlı cezbediyor. Bunun ötürü bir türlü bir insana bağlı kalamıyorum.
10 YorumlaVallaha ben kadınlarda sadece cinsellik isteği duyuyorum arkadaş ne sapığım ya
00 Yorumla
+1 yıla yatağa atmak için
b yanında tutmak için
c deneme yapmak için
d gerçekten seviyor00 Yorumla
+1 yılCinsel haz tatmin..
senin kadın olduğunun hatta insan olup bir gurur taşıyacağını düşünmenin ötesinde anlatması zor ama böyle10 YorumlaBence cevabı zaten biliyorsun.. Yalan, menfaat gözetmek, 2 yüzlülük vs vs.. buna erkek denmez yavşak denir.. İlk değil sonda olmayacak bu şerefsizler.
10 Yorumla
+1 yılERKEKLER EVLİLİKTEN HEP KORKAR. amacı belli zaten evlenmeden birlikte olmak isteyenlerin
11 Yorumla- +1 yıl
aynnen öyle
Yalan erkeğin doğasında var... maksat sevgili olsun düşünceleri budur
21 Yorumla- +1 yıl
evet dogası böyle
İstediğini almak için bebeğim inan bana başka bir amaçla yalandan seni seviyorum demez
22 Yorumla- +1 yıl
zaten yalanı buydu o da düştü işte
Onun derdi başka gerçekten seven biri evlenmeyi düşünür geleceği düşünür ama şimdi kızlar da da var o evlenmek mi o ne ya :D felan bu kafadalar amaçları neyse
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim olsan senden bir menfaat bekledigim icin yalan soylerim gozunu ac kendini yem etme massalahin var
11 Yorumla- +1 yıl
actım teşekkür ederim
Ben, sırf vaktini eğlenceli geçirmek için bu şekilde hayatını sürdüren insanlar tanıyorum. Maalesef bir de bunlar arkadaşlarım.
12 Yorumla- +1 yıl
sende uzak dur bence yalancılarla ne işin var senin
+1 yılAklıma bu geldi :
https://www.izlesene.com/video/seviyorum-de/29827400 YorumlaÜreme içgüdüsü ve olabildiğince fazla sayıda yumurta dölleyerek neslin devamını garantiye alma istegi. Cok aşırı bilimsel oldu ama temeline inersek sebep bu.
00 Yorumla
+1 yılsevmediği halde bir erkek karşısındaki bayana seviyorum diyosa. kesin kafasında bir tilkiler dönüyodur çıkarlarını dusunuodur. bu cinsellikde olabilir maddi durum vs vs
12 Yorumla- +1 yıl
evet var olmazmı tilkinin alası varmış işte
- +1 yıl
bu durum senin başındaysa hemen yol ver derim :D
Gayet Açık :) Anlaman Gerekirdi Aga Nigi Naga Nigi :)
10 YorumlaÇünkü onun sevdiğini bilmeni istiyor, oda senin ihtiyacın olan, duymayı istediğin kelimeyi söylüyor :)
10 Yorumla
+1 yılAnlamını yitirdi seni seviyorum artık, böyle yalan söyleyen kişiler yüzünden kimsede aska sevgiye inanç kalmadı yazık çok yazık
30 YorumlaAmacı belli işte. Yatmak. Yoksa seven erkek evlenmeyide düşünür.
12 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. O tür erkeklerin seviyorum lafı sevişmek istiyorumdur.
16 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
tanıdım zaten
- +1 yıl
teşekkür ederimm
Bunu Cümleyi Kadınlarda Kuruyor Malesef Örnek Benim Sevgilim :) cinsel hayatımızda farkene böle idi yokkene böle idi bir baktım seviyorum lafları bir yalan bir hic :)
00 YorumlaKullanıp atmak amaç bellı, sakın kendını kullandırtma oyle serefsızlere, Allah belalarını versın Amin :)
16 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim abla
- +1 yıl
onlara kalsa coktan evlenmiştim ben neyse o nu gecelim burdan olmaz
- +1 yıl
teşekkür ederim cok sagol
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar illaki bunu duymak istedikleri için erkek de mevbur kalır söyler, Söylemese bir dert söylese bir dert, bir bizi bize bırakmıyorsunuz ki sevdiğimizden emin olduğumuzda söyleyelim.
10 YorumlaEvlenmek istemez ama birlikte olmak isterse sadece yatmak olur
12 Yorumla- +1 yıl
öyle
sende bu memeler ve bu memeleri alttan çeken bir fotoğraf makinası var olduğu sürece daha çok erkekten yalan şeyler duyarsın
10 YorumlaAzcık sevişelim beğenirsem evleniriz diye mantık mı varmış. Aha varmış. Oda o çoçuk.
11 Yorumla- +1 yıl
onlara göre aynen öyle
+1 yılErkek degildir. baska seyler pesindedir uzak durulmasi gerekir.
11 Yorumla- +1 yıl
evet bencede öyle zaten
elde etmek için yalan söyleebilir insanlar bunu kızlarda yapıyor...
00 Yorumlaya evlilikten korkuyordur istemiyordur evlenmeyi ya da seks istiyordur sadece ikisinden biri bence
10 Yorumlaelinde tutcak ablası zor değil şimdi sen gitsen kimle uğrascak baska hemen hali hazırda?
10 Yorumla
+1 yılsenden iyisini bulamacaktır kaybetmek istemez bazen
10 Yorumlaevlilik ürkütücü bir sorumluluk :)
evlenmeden daha güzel :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanıt verip vermemek sana kalmış. Çevremde var böyleleri, dertleri birlikte olmak işte başka bişey değil
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat