#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bu mesajdan anladığım onun ilgisi var ama senin gibi o anlık düşünmemiş gibi.
Bazen olur ya sen çok duygu olursun ama karşındaki gibi o anda aynı frekansta değil-dir.
Elbette aranızdaki bağı sen daha iyi net bilirsin. Sana karşı ne hissettiğini ama anlık gelişen olay için fazla olumsuz anlam yükleme bence.
Karşı cins bizim gibi ince düşünen varlıklar değil.
Net cevabı yine kendisinde bulursun. Açık açık ne düşündüğünü ve rahatsız olduğunu ona dile getir bence..
içmiş gibi sal gitsin bunu dönerse senindir. Ben olsam umursamaz bir tavra bürünür arayıp sormasını beklerim. Badboy tarzı bir tip bu kadarcık bir konuşmadan yüzdeyüz de emin olamam ama. Umursamaz bir tavra bürünmüş sana karşı sabah okundu olup dönmemesi falan. Enteresan geldi. Çağrı yapmamışsındır umarım günaydın mesajı cevapsızken?
Onu elde ettiğini düşünmeni istemiyodur, kızlar genelde cepte olan erkekleri umursamaz
hem evlendim diyo hem umursamıyor
ondan hayır gelmez
Cevap
19Cevap
Bazıları garip yollara başvurabiliyorlar kimi egosunu tatmin etmek istiyor kimi sevildiğini hissetmek istiyor
garip durumlar
Ama birde dobra insanlar vardır , seviyorsa mutlaka belli eder sevmiyorsa yine belli eder.
Karakterine göre konuşmakta fayda var.
sen erkek o da kezban işi yokusa suren duygularından emın olamayan ve yansıtamayan kezban kız iteminde bilmiyorum belkı ona aşıksın ve aşk hiçbir şeye engel tanımadan yeşerir. aşk gurur tanımaz ama bellıkı henuz flört aşamasındasınız bilmiyorum yanı boyle yaparak daha cok ilgini çekme peşinde bence aniden yazmayı kes bakalım adam ollursa devam olmazsa baska bırı ortada aşk varsa... bu dedıgım ımkansız biliyorum aşk varsa savaşmaya devamm..
Ben kadınım o erkek yalnız
roller degısmıs... kör kütük aşık biri olarak dıyorum kı yolun basındaysan vazgec adam olursa bılemem tabı
Seni ciddiye almıyor, olsa da olur olmazsa bir şey kaybetmem kafasında. Ciddi düşünülecek birisi değil zaman ve manevi kayıp olur ancak.
Bence whatsapp konuşmasına göre alkollü o kişi çoğunlukla sıkmak istemez sevgisiyle ama birçok kişi anlamaz erkeklerin çoğu öylesine sever
Seni sallamıyor pek
Üstüne düşme bu kadar
Cinselliğe olan merakından dolayı
Seni eğlencelik olarak görüyor olabilir
Insan değil bunlar
Kendince kafa bir milyon ay ictim hatirlamiyorum kafasi yapangereksiz erkeklerden uzak durulmali bence
İlgisi yok bunun bence, hiç adım yok konuşmada sal gitsin
Konuşmada karşısındaki kişiyi ciddiye almayan bir tavır var. Benim hiç tahammül edemediğim şeyler.
Böyle bir ilişki nasip olmasın bana ya :D
seviyorum diyip sevmiyomuş gibi davranıyosa yedeksindir
sevmiyodur diğerlerinden vakit ayıramıyordur
başka açıklaması yok
sen biraz üstüne düştüğün için kaçıyor olabilir mi? Ya da öylesine konusuyor olabilir mi? Ay böyleleri de çekilmiyor hiç Allah kolaylık versin. 🌸
Her zaman işe yarar bu yontem. Bu soruyu bile sordurduysa zaten işe yaramış.
Hiç sevmem böylelerini ben de çözemedim bence davranış daha önemli sözden
Seven erkek dokunmak, öpmek ve ötesini ister. Sevmeyen erkek direk ötesinden başlamak ister.
Umursamamazlık motorunu çalıştırman için vakit gelmiş.
Seni sevdiğini söylememiş ki papağanı sevdiğini söylemiş. "Kimi" sorusuna bile "seni" diyememiş. Bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Sende mi brutus.
Ortamda samimiyetsizlik var
Hissettirememissindir
Papagınını sevdgnı söylemıs olabılır mı
Yol versene umursamaza.. soğuk odun
Seviyorum demek sevdiği anlamına gelmiyo la.
Karşılıklıdır bu işler
En çekilmez insan tipi.
kalastır , arizona kertenkelesidir.
Dayak istiyodur
Kuşu seviyorum demiş ki
Kacan kovalanir...
Sevse öyle davranmaz
Pek umrunda değil.
sana dememiş zaten papağana demiş asdfsdfghj
Alay ediyor resmen
Agirdan aliyordur
Gnydn