Bir erkek neden sevdiğini Söylemez? Bana aşık mısın diyorum ses yok arıyor direk, hayır dememek için mi? Seni seviyorum diyorum cevap - canımmm :) bu kadar.. Sevmiyor mu Söylemek mi istemiyor bu ne ya
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne guseL iste sewmiyor onedenle sanada seviyorum demiyor yalan solese dahami iyi
insan sewmedigi birine sewiyorum demez
begentisi hoslantisi olabilir ask sevgi yok bunlari belirtmiyomus sana kendini yavas yavas cek..
Gecmisi kurcala onceden sevdigi birimi vardida unutamiyor belkiler cok bilwmicem herkes eskileri unutmak icin yeni gelenleri yara bandi olaeak kullanir olmus ihtimaller cok kafani karistirmak istemem sen onu daha iyi tabirsin belkide duygularini dile getiren biri deildir nezsmandir gorusuyosunuz siz.. surekli ozlemini sevgini dile getirme soleme ona bunlari sana koz olarak kullanir haa bu nasilsa beni seviyo beni birakamaz istedigimi yaparim yaptiririm anlami tasiyo.. anladinmi canım .. nedense erkeklerjn sevgisine pek guvenmiyorum nefes değil heves ariyolar dikkatli ol kullan ama kullandirtma.. akilli ol.. kafani kullan.. onun kafesine girme13 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ya şu aralar çok problemi var ama iui biridir kimseye Yanlışı olmadı, geçmişte iki sevgilisi olsu unutamadığı vardır belki bilmiyorum , sevmediği halde seviyorum dese daha kötü , şimdi sevmediğine mi yanayım aşık olduğuma mı bilemedim
Soran+1 yılOlmuyor ya çok haklısın :(
En İyi Cevaplar
+1 yılBende düşündüm ya daha birisine sei seviyorum demiş miyimdir diye, yok yok bu sözü söylemem için gerçekten seviyor olmam lazım yoksa asla söyleyemem. Aşığım dediğim, hoşlanıyorum dedim, eh işte etkileniyorum dedim ama seviyorum demedim :/ Muhtemelen oda benim gibidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ya sormam bir daha , bazen sevgimi sığdıramıyorum ama böyle olunca da kırılıyorum ayrılırım yedıremem kendime bunu
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. sebebi burada yazıyor iyi oku www.kizlarsoruyor.com/.../a8839-bence-erkek-adamin-kurallari-olmalidir-benben-bir-kac-sira-yaptim-ama
10 Yorumla
Kim demez erkekmi güldürme beni ya bir kız için günlerce ağlayan erkekler tanıyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen de tanıyorum demesi lazım di mi
Soran+1 yılLafı olmaz :))
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
53Cevap
Genellikle durum bunun tam tersidir:Erkekler hoşlandıklarını genellikle hemen söylerler ama kızlar hafife alınmamak için söylemezler. Bu durumda aklıma gelen seçenekler:
1-Çocuk utangaç olabilir
2-Dini ya da fikirsel sebeplerden dolayı bu tür şeylere sıcak bakmıyor olabilir
3-Seni istemiyor olabilir
4-Bir sevgilisi olabilir
5-Psikolojik sorunları olabilir.
Neticede senin onun üstüne gitmene gerek yok, erkek olan o, onun senin peşinden koşması lazım...10 Yorumla2 dk önce eşim mesaj attı bir kaç mesajtan sonra seni seviyorum dedim cevabı niyeki oldu :D kuzum bunların hepsi odun ne anlar aşkdan :D öküz ne anlar camış diyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=jeg29Tc4tc401 Yorumla
Soran+1 yılAnladım şimdi :)) çok bişey beklememek lazım demek ki
+1 yılBence cok kasıyosun yaa. Bırak demiyi versin yani demiyo diye dünyanin sunu degil yaa. Hisettirsin yeter. Ama şoyle bisey yap:)
-askim seni seviyorum
-bende
-bende ne?
O zaman söylemek zorunda kalir ben öyle yapıyorum ama süreklide yap haaa. :))))02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) güzel Yöntem yok ya taktım ben niye demiyo diye :))
- +1 yıl
Ama bence bir erkek oyle olmali. Ben bana sürekli seni seviyorum diyenden şuphelenirim. bir insan sürekli bişeyi tekrar ediyosa kendini inandırmak icin yapıyodur cünkü.
seviyosa senin uğraşmana gerek yok kendi içinden gele gele söyler bence. söylemiyosa sen de pas verme biraz soğuk davran sen de seviyorum falan deme. oralı olmazsa sevmiyo deriz ama eğer üzerine düşerse sevdiğini anlarsın :)
17 Yorumla
Soran+1 yılBen az soğuk davransam o hiç yazmıyor bu sefer, çok değişik biri ya sinir oldum, ama o diyene kadar özledim seviyorum demicem
Soran+1 yılİçim kalbim aklım ona akıyor nehir misali, öyle sıcak güzel hissediyorum yansıtıyorum da ama sevmek yetmiyor :(
Soran+1 yılO zaman o yazmadan yazmayayım, konuşmayı uzatmak için soru sormayayım , arayınca açmayayım düzelir mi dersin
Soran+1 yılTeşekkür deneyeyim hemen :))
büyük ihtimalle çocuk başka bir kızdan hoşlanıyor veya seni cepte görüyor (zaten bu kız beni seviyor aga nasıl olsa bişi olmaz o olmazsa bu kız var) modunda olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki Seni Seviyorum kelimesini sık sık ağzına sakız yapan birisi değildir. Normal karşılayın.
20 Yorumla Belki alışkanlık olmamıştır ağzında.. ama bir insan sevdiğine sendiğini söylemelidir mutlaka çünkü peygamberimiz dahi bu konuda ''seven sevdiğine sevdiğini söylesin'' buyurmuşlardır...
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok ketum zaten
Soran+1 yılDile getirmezsede kaybedecek ama
Hoşlanıyor. Senide kaybetmek istemiyor. Daha kendiside emin değil hislerinden. Çok üstüne gitme 1 adım geri at 2 adım sana gelsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çok ilgileniyorum , çocuk gibi sabah akşam nasılsın diye soruyorum işini evini her şeyiyle ilgileniyorum o da arıyor vakit oldukça ama hiç sevgi sözcüğü yok üzülüyorum , hep ben soruyorum özledim mi seviyor musun bıktım valla
Soran+1 yılSormam artık ama sevgi paylaştıkça çoğalır Soğuyacan en sonunda , canım diyor bir tek aşkım falan hiç bişey yok :(
+1 yılSoruyu biraz daha netleştirmek lazım şimdi bu erkek seven bir erkek mi? Sevmeyen bir erkek mi? yoksa daha sevip sevmediğini anlayamamış kafası karışık bir erkek mi? hepsininde ayrı sonuçları çıkar
03 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığı kesin , ama bayağıdır sıkıntıları var seviyor mu bilmiyorum aşık da değil çünkü ben söyleyince cevap alamadım.. dürüst bir insan yani daha emin değil demek ki :(
- +1 yıl
Kafası karışık demek emin olsa mutlaka belli eder soylemese bilebir şekilde belli eder kesinlikle emin değil senden
+1 yılbir erkek sevmek ile heves arasındaki ince çizgiyi genellikle bilir. bir erkek kolay kolay sevmez. hatun kişi çok ısrar ederse belki gönlü olsun diye der ama normalde kolay kolay sevmez.
09 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsa öpmesin o zaman :(
- +1 yıl
hoşlanıyor muhtemelen. sen bir erkeğin seni sevmesini bekliyorsan ohoooooo
Soran+1 yılSevmez mi yani erkekler
Soran+1 yılDemek ki sevdiğinden duyunca cevap verir bir erkek @Afreza
- +1 yıl
sever de sevmek erkek için öyle kolay olmaz. tabi benim sevmekden anladığım aşk. o da çoook zor.
Soran+1 yılZor yaa ben de ilk defa aşık oldum ya çok kötü durum
- +1 yıl
bir gün o da aşık ola bilir. ama erkek kolay aşık olmaz. genel yapı böyle. boşa şair dememiş bir erkek gerçekten severse diğer kadınlar anlamını kaybeder diye.
+1 yılsöylememek için ısrar ediyosa sevmiyordur sen de ona sevdiğini söyleme
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylemem artık içimde patlasın
- +1 yıl
aynen bir daha söyleme bırak o merak etsin
biz pek sevmeyiz böyle sürekli seni seviyorum lu konuşmaları arada yeri geldiğinde söylenebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin seni seviyorum dese demez misin
+1 yılSeven insan söyler kardeşim. İllet oluyorum şöyle bilinmezlik oyunlarına
06 Yorumla
Soran+1 yılYani ketum biri zaten hoşlandığını bile söyleyene kadar canı çıktı
- +1 yıl
Belki sorun her konuda kendinizi tavşan gibi sanmanızdır.
- +1 yıl
Her zaman :)
garanti ve anti garanti valla mal, insan dingil olurda bu kadar olmaz ya, şans işte karşıma senin gibi sevdiğini açıkça söyleyen biri çıksa ben resmen bülbül olurum :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Bendeki dut yemiş Bülbül :))
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sevmediği ilgi duymadığı halde sürekli sevdiğini söyleyen insandar daha iyidir en azından.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama insan sevince duymak da istiyor
Sevmiyordur bence. Senin söylemene rağmen söylemiyorsa apaçık ortada...
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ya :(
tam emin değildir belki duygularından. yalan yere bu büyük sözcüğü söylemek istemiyor olabilir.
19 Yorumla
Soran+1 yılYalan yere söylemesin şu an hoşlanıyorum desin
- +1 yıl
kırılabilirsin onu söylerse. senin tek yapman gereken biraz zaman tanımak. bak ne güzel sana değer veriyor ki söylemiyor yalan yere bu sözcüğü. karaktersiz bir adam olsa seviyorum der başka şeyler ister. bu çocuk seni seviyorum dediği zaman bil ki tüm kalbiyle senindir ve ne istersen yapmaya hazırdır. zaman ver sadece biraz daha. kırmayın birbirinizi de güzel vakitler geçirmeye çalışın.
@tugbaaa95 teşekkürler sanada :)
Soran+1 yılDoğru aslında ama şu an sevmiyor ben niye aşık oldum ki yaaa üzülen ben olacam yine :( zaman vereyim en iyisi
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Soran+1 yılInşallah :))
demiyorsa sevmiyor demektir.. Erkek severse söyler..
00 Yorumla
+1 yılSevse senin soylemene fırsat bile vermez. Ortada ya sevmiyor:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmek zor ama başta belli olmaz mı kaç zaman geçti daha sevmiyorsa boşuna zaman kaybı :(
- +1 yıl
Kuzuşum adam sana karşılık vermemek için şekildenv şekile girmiş. Boşver onu boşver :))
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Bir sürü sebebi olabilir, ancak muhtemelen duygularından emin olmadığı içindir.
00 Yorumlagarip bir durum cidden konuşmayı falanmı bilmiyor yoksa :D
00 YorumlaHep seviyorum derse bu kelime zamanla alıskanlık haline geliyo arada bir sőylenmeli bir anlamının olduğunu gercekten hissettirmeli ben bu yuzden demiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın , ben de dakika başı desin demiyorum ama ben söylediğimde bişey desin ya
Genellikle kızlar boyle davranır mesalaa bnnn:D
Kolay kolay demem o derse oylee o da zorla:D05 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle yapıyorsun :)
- +1 yıl
Ya gerçekten bilmiyorum ama benim fkrimm BN ona da dedimm çktgm kişiyee sürekli seni seviyorum deme tek bir kere de gerçekten hissederek içinden gelerek de lafta kalmasın dedim birde bu kadar basit kelime olmamali gerçekten birşeyler hissettgin kişiye demelsn bncee sevmedgn kişiye de seviyorum deyip kandrmamalsnn ben herşeyiyle sevemedm kimseyi ya aşk olmadimm ya da mantgma uymadddii:)
Soran+1 yılSevmiyorsa yediremem kendime yaa ayrılırım , sevsem ne sevilmedikten sonra dilenci miyim ben
Soran+1 yılBaşka seven var hiç anlamı olmuyor ben sevmedikten sonra , öyle seviyorum ki anlatamam surekli aklımda düşününce bile yüreğimi hissediyorum ne var o da sevse :(( çok ketum biri hoşlandığını bile söyleyenedi ben sordum öyle başladık düşün :))
Sevmiyordur. Bende şahsen sevmediğim birine seni seviyorum deyip vebalini almam
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsa niye beni arıyor konuşuyor merak ediyor mesaj atıyor hoşlanıyor o kadar o zaman
Su erkeklere "beni seviyormusun? " diye sormayi birakin bir ya..
05 Yorumla
Soran+1 yılO kavga öncesi bahane idi , sevdiğimi söylüyorum ses yok deli olmaz mısın
Soran+1 yılHuuuu bari taktik ver :)
Soran+1 yıl:D 😄
Seni kaybetmekten korkuyodur isin ucunda senin duygularini bilmiyo
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor ya zaten ben diyorum seviyorum özledim diye , canımmm gelen cevap
Soran+1 yılYok onun yazdığı cevap sadece canım kelimesi yani seviyorum demiyor , gecen sıkıştırdım hala demiyorsun ya sormam bir daha dedim
Belkide huyu öyledir yani seviyodur ama dışa vurmaz.2. ise sevmiyordu.
10 YorumlaSevdiğini söylemek belli etmek gibisi var mı söylemiyorsa sevmiyordur kısa ve net
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman gün boyu mesaj arama ne buluşunca öpüşme ne.. Ya bugün özellikle yazmadım aramadım kendi yazdı hep
Soran+1 yılSaçımı başımı yolcam çok ilginç :))
+1 yıldünyanın et itici sorusu olan "beni seviyor musun?" u sormayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemiyor ya napim :( hadi sormadım söyleyince insan ben de seni demez mi
+1 yılsöylemeye cesareti yok diyceğim ama sen sordugun halde cevap vermiyorsa cocukta bir problem var :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya , neden söylemiyorsun diyorum böyle yapma diyo sevmiyorsun o zaman diyorum niye böyle yapıyorsun diyo deli etti beni
- +1 yıl
onun işletim sistemi çökmüş herhalde bir format atmak gerekir :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılseven adam sevdiğini sevgi sözleriyle boğar be bu nasıl sevgiymiş var bir sıkıntı bence
05 Yorumla
Soran+1 yılDi mi :( daha sevemedi heralde
- +1 yıl
bencede ya ben sevdiğime sevdiğimi nekadar desemde yetmiyor ya bazen öyle oluyorumki seni seviyorum demek yetmiyor kesmiyor inan böle
Soran+1 yılBen de aynı içim coşuyor seviyorum diye Söylemek daha fazla şey demek istiyorum ama karşıda duvar var sanki
- +1 yıl
duvar hemde beton duvar mübarek
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılErkek neden söylemesin ki sevdiğini seviyorsa avazı çıktığı kadar haykırıpsöyler yeri gelince genel yargı yapmamak lazım sevgilinde sorun
00 Yorumla
+1 yılCünkü seviyorum dediğinde kadına teslim olmustur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl teslim olmuştur
- +1 yıl
İpleri senin eline vermek istemiyordur :)) Yani onu bırakma gibi bir korkun olmasını istiyor :)
Soran+1 yılOlabilir
çünkü kadın , seviyorum dediği zaman erkeği oyuncağa çevirip posasını çıkartır. Erkeğini aldatmaya başlar
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ne aldatması ben ondan sevdiğini duymak mutlu olmak istlyorum çok mu
- +1 yıl
Mesele o değilki , mesele kadının maymun iştahlı olması erkeğin içinde olan herşeyi söküp almak istemesi, eğer erkeğindeki herşeyi aldığını hissettiği an erkeğine karşı tüm ilgisini kaybeder. Kadın ruhunu tatmin edecek arayışa girer. Oyüzdende 50 yaşlarına kadar erkeğin teslim olmasını beklemeyin.
Soran+1 yılSaçma ya ben ilgi göstermeyi ve almayı çok isterim , yıllar geçsin Bendeki azalmaz ams böyle yapınca üzülüyorum uzaklaştıracak beni
Soran+1 yılAnladım
+1 yılAldığında sormadınmı bu canımdan başka birşey diyormu diye?
00 YorumlaNeden demesin gayette der demiyorsa sevmiyordur açık ve net
00 Yorumla
+1 yıldiyenler varda noluyo bacı :( aldatılmakla sonuçlanıyo kusura bakma seven **** bu dünyada
00 YorumlaÇünkü seni vucudunun bir uzvu gibi görüyor. Üzülme hepimiz aynıyız.
00 YorumlaGel boğazımı sık beni öldür diyor işte :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :))
sevmiyodur bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılsevmediğindendir, net :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSelpak getirin 😭😭😭
Ağır utangaç embesil :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYarime öyle deme :))
+1 yılsevmediği için olabilir mi güzelim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :(
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. bildıgın erkek ıste:D
12 Yorumla
Soran+1 yılValla :)))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke önce onun demesini bekleseydin...
07 Yorumla
Soran+1 yılHüzünlü anımda dayanamadım
Cevap sahibi+1 yılbiraz geri çekil üstüne düşme
Soran+1 yılBebek gibi ilgilendim hep olmuyo işte koyverdim ben de o zaman :(
Cevap sahibi+1 yılohoo sen çok kaldırmışın bir taraflarını bu çocuğun. havalanmış
Soran+1 yılBugün yazmadım hiç ona rağmen yazmış aradı da , daha emin değil heralde kalkmış da olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılbak sen yazmayınca nasıl gelmiş :D aynen devam bence
Soran+1 yılDevam :D
+1 yılDemeyenler desinde millet bir rahatlasın;)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :))
- +1 yıl
Demeyenler diyin ayıp bir şey değil bu reddetse olmayacakda demeyince zaten olmuyo 😃
+1 yılkaç gündür çıkıyorsunuz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe günü ya yılll
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. yontulmamış bir odun olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılHer insan duygusunu belli etmez ama sorduğum halde cevap yok
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılbüyük ihtimal sevmiyo bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha da sevmez o zaman
+1 yılYa çok utangaç ya da gerçekten sevmiyor...
00 YorumlaBen Olsam Bende Diyemem O Kelimeyi :D
00 Yorumlaseviyorsam söylemiyeceğim güzel söz yoktur..
02 Yorumla
Soran+1 yılInsanın içinden gelir di mi uykusuzluk yorgunluk bahane mi sence
bizi bozar aga o işler :DDDD
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya :))
ben söylüyorum "seni seviyorum", diye
00 Yorumlasevmiyor ya da kızgın ikisinden birisi
00 YorumlaSenin onu sevdiğinden emin mi peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSeni kaybetmek istemedigi icin olabilirmi :))
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemezse kaybedecek sanki zorla benle sanıyorum bu sefer
- +1 yıl
Himm :/ dedigini anlamadim ama neyse
Fazla sevgi gosterisine gerek yok :)
00 YorumlaHeyecandan söyleyemiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılOnu rajonuna terstir alşskfs
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz