Eğer bir insan bir kadını ya da erkeği gerçekten seviyorsa gerçekten onun sevgisine değer ve kıymet verebildiği için el üstünde tutmak istiyorsa, Bu durumda hiçbir şekilde aldatmaz zaten aldatıyorsa da gerçek anlamda ne istediğini bilmeyen bir insan demektir, çünkü hiçbir zaman unutmayın aldatmanın hiçbir şekilde bahanesi olmaz Bir insanın anlaşamıyorsan ayrılırsın hayatında istemiyorsan söylersin Ama o insanı seviyorum diyerek gidip başkasıyla aldatmak doğru bir şey değildir. Çok gurur kırıcı ve güven eksiltici bir durum olduğunu söylemek isterim.
birini seviyorlar diyelim ki aşık olduklarını söylüyorlar ama karşılıksız, sonra onu unutamamışken onu seviyorken gidip başka kadınla yatıyorlar saçma değil mi
Yani aslında bu bir nevi acısını bastırmaya çalışıyor başkalarıyla mutlu olmaya çalışıyor ama insan bir şekilde mutlu olmak zorunda karşılıksız ve kesin olmayacağını bildiği bir insanın da bir ömür yas tutamaz ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Seven aldatmaz aldatırsa onun sorunudur
Eğer bir insan bir kadını ya da erkeği gerçekten seviyorsa gerçekten onun sevgisine değer ve kıymet verebildiği için el üstünde tutmak istiyorsa, Bu durumda hiçbir şekilde aldatmaz zaten aldatıyorsa da gerçek anlamda ne istediğini bilmeyen bir insan demektir, çünkü hiçbir zaman unutmayın aldatmanın hiçbir şekilde bahanesi olmaz Bir insanın anlaşamıyorsan ayrılırsın hayatında istemiyorsan söylersin Ama o insanı seviyorum diyerek gidip başkasıyla aldatmak doğru bir şey değildir. Çok gurur kırıcı ve güven eksiltici bir durum olduğunu söylemek isterim.
birini seviyorlar diyelim ki aşık olduklarını söylüyorlar ama karşılıksız, sonra onu unutamamışken onu seviyorken gidip başka kadınla yatıyorlar saçma değil mi
Yani aslında bu bir nevi acısını bastırmaya çalışıyor başkalarıyla mutlu olmaya çalışıyor ama insan bir şekilde mutlu olmak zorunda karşılıksız ve kesin olmayacağını bildiği bir insanın da bir ömür yas tutamaz ki
Hayır ya unutmak için falan değil baya cinsellik istedikleri için o kişiyle beraber olanları gördüm
Yani o zaman bu sadece sevgi demek değil bedeni açlıklarına doyuruyor başka bir şey değil
Aldatmaz bir insan aşıksa kalbi tek onun için atar aşk gibi güzel bir duyguyu nasıl iğrençleştire biliyorsunuz bilmiyorum
Kaşık erkek aldatır
İnsan gibi seven içinde Allah korkusu olan aldatmaz insan olanın aklına aldatmak gelmez
gerçekten aşiksa aldatmaz ya , aldatti mi ki
Aldatır hepsi aldatır 😂😂
Aşık erkek kaldı mı ki?
aşık insan aldatmaz
Erkek her şekilde aldatır hiç sekmez bu olay
Kendinden biliyon heralde🙄🤢
Evet nolmus açık açık söylemem rahatsız mı etti yalan yere mutluluk saçıp sonunda yüz üstü bırakmaktan iyidir
Oky
Her erkek mi aldatır
Evet her erkek aldatır çok az da olsa istisna olabilir
Erkeklerin geneli kendilerini umursamayan sevgili mı sever yani atıyorum erkek mesaj atmayinca atmayan vs
O çelişkili bir mevzu ya kimisi öyle sever kimisi bebek gibi seveni sever ama erkek sıkılmasın istiyorsan köpek edeceksin onu anlayacağı tek şey o
Bu nasil bir tezatlık rabbimm
Uygun şartlar oluşursa evet
Aldatır. Erkeklere güvenmemek gerek.
Aldatmaz.
Asla
Aldatir
Erkek olması yeter
Yok aldatmaz
Tabikide
Sence?
Aldatır
Asla aldatmam