Evet öpüşmek iki farklı cins insan için yararlıdır ve birkaç yıl uzun yaşatabildiği kanıtlanmış olarak söylenmektedir...Geçen Yaz sezonunda izlediğim bir Belgesel Video'da Öpüşürken Ağız Suları (salya) Birbirine Bulaşır bu sayede İki tarafta da şu olaylar meydana gelir Bayan'da mikrop ve bakterilerin erkeğin ağzındaki asitli ağız suyu ile yok edilip dezenfekte edildiği ve bu sayede ağzın temizlendiği ve bundan sonraki ilk yutkunmada vucut sağlıklı bir şekilde çalışmasını verimli yapar ve hücreleri yenileyip çoğaltır...aynı olay erkek içinde geçerlidir fakat Erkek'lerde bazen Farklı uygulamalar Görebilirsiniz Bakınız Fordusmagandus Cinsleri Veya Kışın -13 'e düşen hava sıcaklığında bile yaşayabilen lise önlerinde bekleyen catilus Türleri...veya Genel anlamda abazan :D ama Günümüzde abaza olan erkeklerde OLMAYAN erkeklerde Abazan gibi görülüyor Ve bazende Abaza Olan Erkeklerde ABAZA olmamış gibi görünüyor... :)
Özetle Toparlarsak Yukarıdakileri Tekrar okuyabilirsiniz.
Bilginiva `~00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. ne bilelim hocu bize " you may kiss the bride " dediklerinde birde prospektusunu vermedilerki faydalarini zararlarini yan etkilerini okuyup bilgilenelim opup gectik
00 Yorumla
Öpüşmek vücuttaki tüm stresi alır, gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Medikal araştırmalara göre öpüşmek stres hormonu olan “kortisol”ün salgılanmasını azaltır. Öpüşme sırasından yüzünüzde bulunan 30 adet kas çalışır. Yüz kaslarınızın esneklik kazanız ve sarkan yanakların ilacı öpüşmektir. Öpüşmek kalp için de yararlıdır. Adrenalin yarattığı için vücuda daha fazla kan pompalanır ve bu dolaşımın hızlanmasını dolayısıyla da hücrelere daha fazla oksijen gitmesini sağlar. Sık öpüşen çiftlerde mide, idrar yolu ve kan enfeksiyonları daha az görülmektedir. Çiftler birbirine geçirdikleri yararlı bakteriler sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirmektedir.Öpüşme sırasında meydana çıkan endorfin morfinden 200 kat daha kuvvetlidir.:)
05 Yorumla
- Ömrü uzatıyor.
- Stresi azaltıyor.
- Ciğerleri açıyor.
- Kasları geliştiriyor.
- Dişlerin çürümesini engelliyor.
O halde öpüşün!
link26 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Öpüşmek vücuttaki tüm stresi alır, gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Medikal araştırmalara göre öpüşmek stres hormonu olan “kortisol”ün salgılanmasını azaltır.
Öpüşme sırasından yüzünüzde bulunan 30 adet kas çalışır. Yüz kaslarınızın esneklik kazanız ve sarkan yanakların ilacı öpüşmektir. Öpüşmek kalp için de yararlıdır. Adrenalin yarattığı için vücuda daha fazla kan pompalanır ve bu dolaşımın hızlanmasını dolayısıyla da hücrelere daha fazla oksijen gitmesini sağlar. Sık öpüşen çiftlerde mide, idrar yolu ve kan enfeksiyonları daha az görülmektedir. Çiftler birbirine geçirdikleri yararlı bakteriler sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirmektedir.Öpüşme sırasında meydana çıkan endorfin morfinden 200 kat daha kuvvetlidir.:)28 Yorumla- +1 yıl
çok faydalı olmuş bilmiyor dum teşekkürler
Öpüşmek vücuttaki tüm stresi alır, gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Medikal araştırmalara göre öpüşmek stres hormonu olan “kortisol”ün salgılanmasını azaltır.
Öpüşme sırasından yüzünüzde bulunan 30 adet kas çalışır. Yüz kaslarınızın esneklik kazanız ve sarkan yanakların ilacı öpüşmektir. Öpüşmek kalp için de yararlıdır. Adrenalin yarattığı için vücuda daha fazla kan pompalanır ve bu dolaşımın hızlanmasını dolayısıyla da hücrelere daha fazla oksijen gitmesini sağlar. Sık öpüşen çiftlerde mide, idrar yolu ve kan enfeksiyonları daha az görülmektedir. Çiftler birbirine geçirdikleri yararlı bakteriler sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirmektedir.Öpüşme sırasında meydana çıkan endorfin morfinden 200 kat daha kuvvetlidir.:)02 Yorumla- 13 Yorumla
2 dakıka öpüşemk 15 calori yakılmasını sağlar,güz kaslarını çalıştırır(30 yüz kası devreye girer),ciğerleri güçlendirir,Ömrü uzatıyor,Stresi azaltıyor,
Dişlerin çürümesini engelliyor.14 Yorumla
+1 yılMerhaba dtGörkem,
Bilmiyordum Çok Teşekkür Ederim, Artık Öpüşeceğim, :P
Bilgilerin İçin Sao da Dostum, Bakış Açısına Göre Değişiyor Biliyorsun.10 Yorumla
+1 yılPehh demek o yüzden iyileşemedim ben , bi de kg aldım ... hep bu yüzden ...
20 YorumlaAç adam "içindekiler" kısmını okumaz hacı. Direk götürür nevaleyi :)
11 Yorumlaher gün yarım saat öpüşmek 80 kcal verdiriyomuş :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani bi ara biriyle sırf öpüşmek için bile çıktım çok sseviyorum öpüşürken kendimi çok güzel hissediyorum siz öpüşürken neler hissediyorsunuz birde ben bazen gözlerimi açıyorum kapatınca da pek değişen birşey olmuyor unu sevmediğimden mi oluyor sizce göz neden kapatılıyor hem ?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öpüşmenin faydaları mı? Bana faydası olmayan öpüşmenin ta mk.a..asdda
00 Yorumla2 dakıka öpüşemk 15 calori yakılmasını sağlar,güz kaslarını çalıştırır(30 yüz kası devreye girer),ciğerleri güçlendirir
00 Yorumla
+1 yılben biliyordum bi işe yaradığını bende diyorum neden bukadar sağlıklıyım :D
00 Yorumlaöpüşgen olmadgmzdan mıdır bu her daim nezle olusumz yani.. biliodk pekiştirdin tskkr
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. okan bayülgenin hızlı konuşan spikeri sayıyordu bunları, o geldi aklıma
00 Yorumlabilmiyordum bunları şimdi daha da yapışarak öpüşücem
11 Yorumla
+1 yılÖpüşmek isteyen ? bende diyorum bu aralar ne oldu benim metebolizmaya bi yavaşladı :S :D :D
00 Yorumla
+1 yıleğer mikrop varsa mikropların çoğu ona geçer bizde azalır.
13 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
he he yemeyeli içmeyelim öpüşelim sevişelim.
+1 yılZararlarını da söylesen de herkes ona göre karar verse iyi olurdu. Teşhircilik yapmışsın
00 Yorumla
+1 yıl31 yaşındayım, hayatımda hiç ateşli hastalık geçirmedim, hep öpüşmenin faydaları bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılöpüşsek çıkıyor sayılırmıyız orçun bile öpüşecek birini buldu benim halim ne olacak böyle ya bu sitres bundan kaynaklanıyor demkki
04 Yorumla- +1 yıl
abi sen doğru yerde aramıyorsundur aradığın kişiyi, sıkıntı oradan çıkıyordur.. genç hatunlar sana çok toy geliyordur, yaşına yakın olanlar da güç arzusu ve hırsla dolu olduğu için yumuşak huylulara pek bakmıyordur.. kafana denk hatunların da çoğu evlenmiş yahut nişanlanmışsa yalnız olmak biraz daha normal..
- +1 yıl
kısaca şöyle cevap vereyim sana herkezle öpüşmem sitresten urtulacağız diye daha fazla sitres yaşarım hoşlandığım biri çıkarsa karşıma öpüşmekle kalmaz hep yerim:) ne diyom ya ben yalnızlıktan herhalde
- +1 yıl
he çok abzayım
+1 yılöpüşmek bunları sağlıyorsa demek ki ilişkiye girmek... (((:
09 Yorumla- +1 yıl
hazzı yeter gerek yok profesör (:
- +1 yıl
şimdiye ölümsüz olurduk (:
- +1 yıl
her zevkli şey ölümsüz olcak kadar zevk mı verıyormus ilginç (((:
- +1 yıl
s***n konuyu nereye geldin tamam neyse öpüşmek çok faydalıdır (:
- +1 yıl
hem en iyi cevabı ben verdım benı seç (:
+1 yılGüzelmişte Kanka Kızlar Benim Kaslarımı Öpmek İstiyorlarsa Resme Girsin :))
00 Yorumla
+1 yılkansızlığa uykusuzluga sinir bozukluguna iyi gelir ayrıyeten aganigi naganigi:))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzelmiş iyiymiş ama bu seferde adın kötüye çıkar... hadi evlen olsan neysede bekar olan ne yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşmek ciğerleri çalıştırıyor. Normalde dakikada 20 kere nefes alıyorsanız, öpüşürken bu sayı 60'a çıkıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
hızı artar ama 60 a çıkacak kadar değil.. normal bir yetişkin her 3-5 saniyede nefes alıp verir, bu da dakikada 12-20 ye tekabül eder.. stres baskı ve yoğun egzersiz halinde 70e kadar çıkabilen nefes sayısı olsa da bu çok uç bir noktadır öpüşme sırasında bu değerlere çıkmamız zordur..
kızlar erkek bir birinin ağzına tükürük salgılıyor bunun neresi faydalı alaşıkna :)
00 Yorumlaaklıma bişe gelmedi şimdi yanlıs bişe söylemek istemem
00 Yorumlasevgilisi olmayanlara da moral oldu :D
11 YorumlaKopuk gelse de öpüşelim mi dese.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. öpüş gitsin ! ! ! ! ! ! !
00 Yorumlaben bunların hepsini biliyordum.
10 Yorumla
+1 yılbademcikleri yumuşatır
00 Yorumla
+1 yılçekingen fazlası ıle acıklamıs :)
00 Yorumla
+1 yılsevişmeden uyumayalım !
00 Yorumlaenteresan konu yapmissin :)
01 Yorumlawoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
00 Yorumla
+1 yılhem zevkli hemde faydalıymış. çok hoş :)
10 YorumlaHangi birini sayalım şimdi.
10 Yorumlabaş ağrısını anında geçiriyor :)
00 Yorumlaagız kokusundan baska hiç bişi diyil ...
02 Yorumla- +1 yıl
mesleğimle ilgili bir konu olduğu için özellikle ilgimi çekti.. kadınlardaki oral hijyen endeksi erkeklere oranla çok daha iyi durumda aynı şekilde halitozis vakaları kadınlarda erkeklere göre çok daha az oranda görülmekte.. bu yorumu bir kadın yapmış olsaydı çok daha mantıklı olabilirdi aslında ancak bir erkekten gelmesi pek sıradışı..
biliyoruz.
o zaman öpüşelim00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek isyteyen varmı hacılar :):):) Şaka Şaka :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsık sık yapıyoz zaten:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi beyler bayanlar öpüşmeye koşun
12 Yorumla- +1 yıl
ne tarafa koşalım
Cevap sahibi+1 yılkızlar ne taraftaysa oraya
Öpüsmek faydali gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılcanım öpüşmek istedi şimdi =))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşmek istiyorumm...
00 Yorumla
+1 yılkilo verdiriyomuş?
02 Yorumlaöpüşet o zaman :D
00 Yorumlaöpiiim :D
00 Yorumlailginçç...
00 Yorumlaöpüşelim mi
01 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılağıza yara yapıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşelimmi :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ta kendisiyim :DD.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet biliyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler