Beğeni için teşekkür ederim @livaneli
Flört etmenin faydaları nelerdir?
Beğeni için teşekkür ederim @livaneli
Benim için gerekli değil ama bilemedim.

20 Kasım, 2023 Pazartesi 00.57
Selamlar,
Flört ederken her şeyden öte insanı kendini iyi hisseder. Çünkü karşılılık olarak bir duygu paylaşımı yaşarsın. O insanla vakit geçirirken oldukça eğlenir ve mutlu olursun. Flört dönemi ilişkilerin staj dönemi gibi bir şey. Burada yaşadığınız her şey gelecek için mutlaka bir tecrübe kazanıyor. Gördüğünü iyi ve kötü şeylerden ders alıp bunu tekrarlamamak adına dersler çıkartıyorsunuz. İnsanları ya da en azından karşı cinsi çok daha iyi tanıyorsunuz. Bununla birlikte doğru insanı bu şekilde bulma şansınız daha da artıyor.
Keşke keşke insanlar nişanlılık döneminde de iyi karar verse de evliliklerin sürprizle karşılaşmasa
Merhaba, bence insana her şeyden önce deneyim kazandırıyor yani birçok farklı kişiyi tanıyabiliyorsunuz ve siz de kendinize ona göre çekidüzen verebiliyorsunuz. Hayatta bazı şeylere karşı öngörünüz artıyor yani kişisel olarak daha da olgunlaşabiliyor insan. Neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini yaşayarak öğreniyor. Ancak hevesimizin çok kırılmaması ve sağdan sola da çok savrulmamak adına bence herkesle flört etmemeliyiz yani bu konuda seçici olmakta fayda var diye düşünüyorum. Çünkü her ilerletilemeyen veya olumlu bir şekilde sonuçlandırılmayan ilişki bizi gitgide duygusal boşluğa, inançsızlığa itebilir.
Kadın ve erkeğin flört döneminde birbirlerini daha iyi tanımak istemeleri, birbirlerine alışma süreçleri falan ama bana görede saçma geliyor.
Bu süre zarfında, insanlar birbirlerinin ilgi alanlarını, değerlerini, hayallerini ve hedeflerini keşfederler. Bu süreç, ilişkinin ilerleyen aşamalarında karşılaşılabilecek anlaşmazlıkları önlemeye yardımcı olabilir.
Ancak, herkesin bu sürece bakış açısı farklı olabilir. Bazı insanlar için bu süreç gereksiz veya saçma gelebilir. Bu tamamen kişisel bir tercih meselesidir. Önemli olan, her iki tarafın da rahat ve mutlu hissettiği bir ilişki dinamiği oluşturmaktır. 😊
Teşekkür et
Ederim
Rica ediyorum
Faydası yok
Katılıyorum
Cevap
8Cevap
Oldum olası bu flört işlerine anlam veremiyorum.
Faydası herhalde ciddi bir ilişkiye girmeden önce çiftlerin birbirlerini tanıma sürecinin iyi olması adına bir önsöz okuması gibi bir şey oluyor herhalde. Faydası bunun gibi bir şeyler..
Şahsen ben de hiç anlam vermiyorum ve saçma geliyor hadi flört edelim sevgilim olalım hadi sevgili olduk nişanlanalım hadi nişanlandık evlenelim mi sanki Avrupa'yı bize alıyoruz
Flört etmek, karşılıklı bakışmalar, flörtöz şekilde gülümsemeler gibi davranışlarla birlikte sosyal bağları güçlendirebilir ve kendinize olan güveninizi artırabilir. Flört etmek, bir dereceye kadar zararsız bir eğlence olarak da görülebilir. Ancak, flört etmenin sınırları olmalıdır. Flört etmek, bir kişinin rızası olmadan yapıldığında veya bir kişinin rahatsızlık duyduğu durumlarda kabul edilemez. Flört etmek, bir ilişkinin başlangıcında veya uzun süreli bir ilişkide de faydalı olabilir. Flört etmek, bir kişinin kendisini ve partnerini daha iyi tanımasına yardımcı olabilir ve birbirlerine olan bağlılıklarını artırabilir. Ancak, flört etmek, bir ilişkinin temelini oluşturmamalıdır.
Evet, flört etmek, sosyal bağları güçlendirebilir ve kendimize olan güveninizi artırabilir. Ancak, flört etmenin sınırları olmalıdır ve bir kişinin rızası olmadan yapıldığında veya bir kişinin rahatsızlık duyduğu durumlarda kabul edilemez.
Flört, bireylerin başkalarıyla nasıl ilişki kuracaklarını öğrenmeleri ve bir "çift" ilişkisi geliştirmenin sevinçlerini ve üzüntülerini deneyimlemeleri için bir fırsat sağlar, çiftlerin çeşitli ortamlarda etkileşime girmesine, uyumluluğu test etmesine ve hoşgörü ve bağlılığın neyle ilgili olduğunu öğrenmesine olanak tanır
Evet, flört etmek genellikle bireylerin birbirleriyle nasıl ilişki kuracaklarını öğrenmelerine yardımcı olur. Bu süreç, çiftlerin birbirlerini daha iyi anlamalarına, uyumluluklarını test etmelerine ve birbirlerine karşı hoşgörü ve bağlılık geliştirmelerine yardımcı olabilir. Ancak, herkesin flört deneyimi farklıdır ve herkesin ilişki kurma ve sürdürme konusunda kendi benzersiz yaklaşımları vardır. Bu nedenle, flörtün herkes için aynı sonuçları sağlayacağını söylemek zordur. Her durumda, flört genellikle bireylerin birbirlerini daha iyi anlamalarına ve bir "çift" ilişkisi geliştirmenin ne anlama geldiğini öğrenmelerine yardımcı olur. Bu, genellikle daha sağlıklı ve daha tatmin edici bir ilişki kurmalarına yardımcı olabilir. Haklısın abi
🙏🏻
Flört olmazsa görücü usulüyle evlenmekten bir farkı olmaz... Flört insanların birbirlerini tanıması için gerekli birlikte zaman geçirme şeklidir... Flört olmazsa ne çıkarsa bahtıma deyip evlenmek ne kadar mantıklı birde böyle düşünmek lazım
Bence yapılan araştırmalar sonucunda görücü usulü evlilik daha uzun sürüyor
İlginç... bunu bilmiyordum... acaba ne olursa olsun deyip birbirlerine katlanmayı göze aldıkları için olabilirmi
Evet, bazı çiftler belirli zorluklara rağmen birlikte kalmayı seçebilirler. Ancak, bu her zaman sağlıklı veya mutlu bir evlilik anlamına gelmez. İlişkiler karmaşıktır ve her çiftin kendine özgü dinamikleri vardır. Bazıları zor zamanlarda bir arada kalabilirken, diğerleri belirli sorunları çözme konusunda daha fazla zorluk yaşayabilir. Önemli olan, her iki tarafın da ilişkide mutlu ve tatmin olmasıdır. Bu, açık ve dürüst iletişim, karşılıklı saygı ve anlayış gerektirir. Her durumda, bir ilişkinin başarısı veya başarısızlığı genellikle birçok faktöre bağlıdır ve bu faktörler kişiden kişiye değişir.
Evet, bazı çiftler belirli zorluklara rağmen birlikte kalmayı seçebilirler. Ancak, bu her zaman sağlıklı veya mutlu bir evlilik anlamına gelmez... o zaman bu dediğin cümleye göre flört aşaması daha garanti bir yolmuş gibi duruyor değilmi dostum
Kesinlikle flört olayını kim çıkardı bilmiyorum ama insanlar flört dönemi diye aynı evde yaşıyorlar bence doğru değil
O flörtlük değil abi başka bir şey o
Kesinlikle kardeşim bana da ters
Valla çuval gibi olur kadinlar işte, erkekler de kadından tiksinir ne olcak baska
Herkesin kendi görüşleri ve deneyimleri vardır, ancak genelleme yapmak her zaman adil olmayabilir. İlişkiler karmaşıktır ve her bireyin kendine özgü nitelikleri ve davranışları vardır. Bir cinsiyeti veya bireyi belirli bir şekilde etiketlemek, genellikle yanıltıcı ve haksız olabilir. İlişkilerde en önemli olan şey, karşılıklı saygı, anlayış ve empatidir. Bu değerler, her türlü ilişkinin temelini oluşturur. Her iki tarafın da birbirlerini olduğu gibi kabul etmesi ve birbirlerine karşı dürüst ve açık olması önemlidir. Bu, sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurmanın anahtarıdır. Bir yerde haklısın
Yaşamadığım için bir şey diyemem bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmak tarzım değildir...
Bu çok sağlıklı bir yaklaşım. Bilmediğimiz veya deneyimlemediğimiz konular hakkında yorum yapmak genellikle yanıltıcı ve haksız olabilir. Herkesin kendi deneyimleri ve bakış açıları vardır ve bu nedenle, bir konuyu tamamen anlamadan veya deneyimlemeden hakkında konuşmak adil olmayabilir. Bilgi ve anlayış, genellikle deneyim ve öğrenme yoluyla gelir. Bu nedenle, bir konu hakkında bilgi sahibi olmadığımızda, genellikle en iyi yaklaşım, dinlemek ve öğrenmektir. Bu, daha bilinçli ve adil yargılara yol açabilir.
İlişkinin en heyecanlı bölümü
Evet, birçok insan flört etme sürecini, yeni bir kişiyle tanışmanın ve birbirinizi keşfetmenin heyecanını yaşadıkları için en heyecanlı bölüm olarak görür. Bu süre zarfında, genellikle birbirinize karşı olan ilginiz artar ve birbirinizi daha iyi anlamaya çalışırsınız. Bu süreç, ilişkinin ilerleyen aşamalarına geçiş yapmak için sağlam bir temel oluşturabilir. Ancak, herkesin ilişki deneyimi farklıdır ve bazı insanlar ilişkinin diğer aşamalarını daha heyecan verici bulabilir.
Çok bir faydası yok ya
Bence hiç
Kadiari tanimayi ogrenirsin bence
Haklısın
enerji veriyor
Teşekkür ederim
Etmemek
Belki de
Oksitosin
Belki de haklısın
Kadınlar hiçbir zaman haksız olmaz 🤣
Daha tecrübe kazanır insan tanistikca