Şu an gecenin bu saatinde bile acayip mutsuz ve sinirli bir haldeyim. Babasız büyüdüğüm ve aile içi sorunlarımız çok olduğu için biraz çekimser, içe kapanık biriyim. Ailem de beni sessizliğin, suskunluğun erdemlik olduğunu söyleyerek büyüttü. İlkokulda notlarım çok çok iyiydi, arkadaşlarım vardı. Ortaokulda özel okula gittim. Özel okuldaki çocukların genel tipini bilirsiniz, o dönem tek başımaydım. Sinirimi istemeden de aileme yansıttım. Neyse şu an lisedeyim. Lisede ilk günlerde iyi davranıyorlardı ama artık sırf çok konuşmayan ve sakin bir kişiliğim var diye üstüme geliyorlar, sınıfta tek başıma telefonla şarkı dinliyorum. Okulun kapanması için dakika sayıyorum artık eve gelince de direk yatıyorum.Özel lise diye tüm kötü ve tembel tipler şu an bu lisede. Fakat notları benden daha iyi. Dersleri dinleyemiyorum, konsantre olamıyorum. Bunların nedeni sadece okul da değil, ailemde de psikolojimi yıpratacak çok şey gördüm. Sınıfta herkesten 1 yaş büyüğüm, dış görünüşümde bir sorun yok. Çok asosyal bir tip de değilim, ilk adımı atmaya çalışıyorum. Yanlarına gidip ara ara konuşuyorum ama sınıfın en sessiz kişisi olarak biliniyorum. Tüm erkekler küfrederek, vurarak kırarak kaynaşıyor birbirleriyle. Ama ben babasız büyüdüğüm için öyle olamıyorum. Bir laf attıklarında öyle kalıyorum, cevap veremiyorum. Ama başta sessiz olduğum için cevap verdiğimde de hemen diğerleri üstüme gelip sıkıştırıyorlar.
Psikolojik destek almaya çalıştım, faydası olmadı. Lütfen herkesi boşver, derslerinle ilgilen demeyin.
Şuanki yaşadığım durum gerçekten çok zor, artık mutlu olamıyorum. Dışarı çıkarken bile herkesin gözü üstümde. Attığım adım düzgün mü diye bakıyorum herşeyi kafama takıyorum konuşmadan önce bile yarım saat düşünüyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu ama bunlar birikimler ve artık patlama noktasına geldim. Ne yapmam gerek neden böyle oluyor?
Psikolojik destek almaya çalıştım, faydası olmadı. Lütfen herkesi boşver, derslerinle ilgilen demeyin.
Şuanki yaşadığım durum gerçekten çok zor, artık mutlu olamıyorum. Dışarı çıkarken bile herkesin gözü üstümde. Attığım adım düzgün mü diye bakıyorum herşeyi kafama takıyorum konuşmadan önce bile yarım saat düşünüyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu ama bunlar birikimler ve artık patlama noktasına geldim. Ne yapmam gerek neden böyle oluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer