Herkes tarafından dışlanıyorum ne yapmam lazım?

Hiçbirzaman normal insan gibi muamele görmedim. Normal insanlar gibi yaşayamadım.15 yaşından beri hep insanlar tarafından dışlandım. hiç arkadaşım olmadı özellikle kız. hep erkek arkadaşım oldu ama onlarda cinsellik amaçlı yaklaştı. toplum içine hiç giremiyorum girince ben kötü bir insanmışım gibi kötü kötü bakıyorlar dışlıyorlar beni. insan yerine koymuyorlar çok gücüme gidiyor. 2 yıldır ağır depresyondayım aklımı yitirmek üzereyim. sosyal fobi yüzünden hiç dışarı çıkamadım hiçbirşey yapamadım liseyi bırakmıştım 4 yıl önce :( şuan açıktan okuyorum ama çok mutsuzum hiç memnun değilim sınıfımdan ve okulumdan . yalnızım. hiçkimse benimle arkadaş olmadı. bütün kızlar bana sinirli bakıyor nefret ettiklerini anlıyorum benden :( sessiz bve utangaç biriyim sınıfta. aslında girişken ve güleryüzlüyüm ama istemiyorlar aralarında herkes arkadaş birbirleriyle. ve sınıftaki erkeklerde benimle uraşıyor hiç yüz vermiyorum. ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun artık dayanamıyorum kaç yıldır böyle insanlar bana kötü davranıyor. hiçkimse tarafından sevilmiyorum bilmiyorum neden ben naptım bu insanlara çirkinmiyim ben neyim :(
Güncellemeler
+1 yıl
herkesin birtane bile olsun arkadaşı olur. en önemlisi akrabalarıyla komşularıyla iletişim bağları olur. bende hiçbiri yok. 24 saat odamdayım. herkesle iletişimim koptu 2 yıl önce.
Herkes tarafından dışlanıyorum ne yapmam lazım?