+1 yılKendini sev hafif bir egon olsun iyi olduğun konularda geliştir kendini hep sabırlı ol herşeye karşı nazik ol hakarete bile neden çünkü senin nazikliğin onları ya inandırır sana ya da herkesin içlerinde ne olduğunu
Fark etmesine yol açar ben yakında lgs
Ye gireceğim 7yıldır herkes tarafından dışlandım yanlızlık fobim oluştu bu yüzden
Ne zaman birisi ile yakınlık kursam bir umutla doluyorum ama o kız gelip geçmişimi (ilkokul5) de yaptığım hataları anlatıyor ve o umut yerle bir oluyor güven problemi çekiyorum durduk yerde ağlıyorum sürekli kendimde hata arıyorum
Ve başkalarına benzemeye çalışıyorum
Hepsi ilk5te başladı ve sınıfta bir kızla tanıştım ebru onunla arkadaş oldum ama sonra bir başka arkadaşımla görüşme tepki göstermeye başladı artık belli bir yerde küstüm ve iyice dışlandım bir gün
Sınftan biri gelip senin hakkında tahtaya yazı yazıyorlar dedi geldim ve herkes bana bağırıp benim iğrenç birisi olduğumu söyledi ağlayarak alt kata koştum derken müdür yardımcısı beni gördü ve bana niye ağlıyorsun ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı olmuştu hiçkiriyirdum kendimde değildim
Herşeyi anlattım hoca ebru ve arkaşlarını çağırdı bundan sonra iyi geçineceksiniz dedi ve bizi gönderdi yukarı çıkarken bana
Bunu ödeyeceksin dediler ve gittiler ve yine rehberlik servisi beni çağırdı ve ebruyu ebeunu arkadaşları üstüme atladı ben yapmadım dedim ama inanmadılar bizimle
Beraber rehberliği geldiler hoca hepsini gönderdi ve ebru kendini inandırdı onun dediğine göre ben ispiyoncu imişim ve hoca ona inandı çünkü notları benden üstün ve böylece hicalarda beni dışladılar
Öğretmenimiz birdaha idareye gidilmeyecek dedi ve ben derslerde başarılı olamadım Türkçe fen vb mat dışında tüm derslerde çalışmadan girsemde 100 95 gibi notlar aldım matda
Beni arkaya oturtup derse katılımımı zirlaştırdılar en düşük 90 aldığım matematik den 35 aldım işte böyle kısaca ya yalaka olacaksın ya da pislik.152 Yorumla- +1 yıl
Sen bizim okuldan değil misin? Arjiiiiiiiinnnn:))))
- 1 yıl
Al, şunu oku bi';
eksisozluk. com/entry/152732053
En İyi Cevaplar
Canım benim sen kendini hiç üzme. Aynı durumu ben resmen anaokulundan beri yaşıyorum. Abartı değil tam olarak anaokulundan beri böyleyim. Hayatım boyunca dışlandım. Aslında çok sıcakkanlı bir insanım fazla fedakarım. Zaten ilk başta okulun hepsi benimle arkadaş olur genelde ondan sonra ne oluyorsa artık bütün okul bana küser beni dışlar.
Bunun iki sebebi var
Birincisi : FAZLA MÜKEMMELSİN
İnsanlar kimi dışlar biliyor musun? Korktukları insanlardan. Gerçekten iyi olduklarını bildikleri ve kıskandıkları insanlardan
İkincisi:
Bu durumdayken okuduğum bir hadis içimi çok rahatlatmıştı. Seninde öyle olur diye tahmin ediyorum.
Allah sevdiği kullarını yalnız bırakırmış. Çünkü kırık kalpli insanların gönlünde olurmuş Allah. O yüzden sanını sıkma. Sorun sen değilsin sorun insanlar değil. Sorun sadece sabır edebilmek. Eğer cidden sabredersen emin ol çok büyük karşılığını alacaksın.
Bu arada beni dışlayınca insanlar bende okula gitmemeye başlamıştım. Sonra ikinci sene hırs ettim. Sınıf birincisi oldum. Beni dışlayan köpeklerin hepsi peşimden ayrılmıyor şu an . Hepsi bana iyi davranıyor. Ama tabi ban yapılanları unutmadığım için hala çok kızgınım ama belli etmiyorum
Neyse çok konuştum sen sıkma canını. BU ARADA DIŞLANMAYAN İNSANLAR LÜTFEN YORUM YAPMASIN. ANLAYAMAYACAĞINIZ GİBİ BİDE YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN KIZI. BAZEN SADECE DIŞLANMAK İÇİN BİR ŞEY YAPMIŞ OLMANIZ GEREKMEZ. OLACAĞI VARSA OLUYOR İŞTE !!!613 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum bende bugünlerde çok dışlanıyorum iyi geldi 😳
- 1 yıl
Bende 18 yaşındayım sınıfta kaldım gözlerim az görüyor diye herkes dışlıyor şu an bile herkes kantinde sohbet ediyor ben burada dışlanmış şekilde sınıfta oturuyorum 🥺 gözüm az görüyor diye 4 yıldır sınıfta kaldım yaşım 18 bu yıl 5 . Yıl olacak çok üzülüyorum kanıma dokunuyor halbuki iyi kalpli bir insanım ben 🥺
- 8 ay
Bu yorum bana da çok iyi geldi
+1 yılÖncelikle şunu söyliyim iyi bir insan olsan (AMA İSLAM İNANCINA GÖRE GERİSİ BOŞ) kötüler dışlar iyi insan olsan kötüler sen tabi ki iyi insan olup kötüleri dışlamalısın yani sana zarar ve kötülük yapma ihtimali olanları , onlarla hiç arkadaş olma gerçekten iyiysen en azından zerre kadar akıllıysan ama kötü ler haksız yere duruduk yere haksızlk yapanlardır iyiler bile bazen haksızlık yapar ama asla hadini aşmaz iğrenç şeyler yapamz insana namusludurlar ama iyiler haklı yere haksızlık yapar gerisi sende anlarsın iyi insansan yoksa asla anlamayassın maalesef... Sonra gelelim işin ikinci kısmına piskopatların bile sadece kendini düşünen bir piskopat hariç)) çok arkadaşı vardır ama hayata bağlı olmayanların yani bunalımda olanların arkadaşı yoktur ve bu durumdan çıkmadıkça olmaz delilerin bile arkadaşları vardır Senin durumun farklı olabilir yani bunalımda olduğun için arkadaşın yok değil de arkadaşın olmadığın için bunalımda olabilirsin o zaman yapacağın tek şey kimseyi senin de kimseyi zerre kadar ve kesinlikle sikine takmayıp arkadaş aramamandır insanlara iyilik yaramaz yarar ama fazla yaramaz çok iyilik gördüler di mi Allah tan veya birisinden çok azarlar HER İNSANIN yapısı böyle Kur an da da geçer bu yani sen faza iyi insan olmuşsun bir kere insanlar kaldıramamış bunu kendileri çok iyi ve dürüst ve özellkle namuslu olmadıkları için Sen kendi hayatını yaşa işine bak önce işinde yükselebildiğin kadar yükselmeye bir şeyler yapmaya çalış iş güç anlamında aynı zamanda da herşeyde kendini yükseltmeye geliştirmeye bak sonra insanların sana ihtiyacı olacak o zaman da sen herkse yeterince yardım et ama kimseyle arkadaş olma ve zaman geçirme annen baban ve kardeşlerin hariç kimseyi gerçekten sevme Evlen elbet ama karına da bunu yap ama çocuklarına hiç yapma yani çocuklarını gerçekten çok sev ve onlara yeterince bol bol ilgi zaman ayır ama diğer insanlara değil İnsanların sana yaptığının bedeli işte tam da budur.
31 Yorumla- +1 yıl
Onların ve diğer insanların yaptıklarına gelince herşeyi affet bir şey hariç ırzına musallat olanları veya olmaya çalışanları böyle bir şey olursa diyorum yani. Hiç kendini geliştiremezsen işin de de buna gücün yetmezse sen de en azından seninle arkadaş olmak istemeyenleri hiç sikine takma selam iyilik yardım bu kadar. İnsanlara ve hele bizim Türk milletine iyilik fazla yaramaz ne diiyim başka yani insanların hepsi birini dışlıyorsa kesinlikle adıma emin olduğuum kadar eminm ki o insanların sorunu ve suçudur senin değil ya TERSİNİ SÖYLEYEN İBNELeRİN TA AMINA KOYIYIM... Götünün poklarıyla çok iyi ve düzgün ve namuslu insanlamış gibi bir de adam beğenmezler ammın a koyduğumun milleti bu her millet için geçerli ama önce bizimki için' çok Müslüman ve iyiyiz ya 'bu yüzden söylüyorum. ONDAN SONRA DIŞLIYORLAR DIŞLIYORLAR DURDUK YERE ONDAN SONRA PİSKOPAT PİSKOPATLARIN HEPSİ SİZN ANANNIZI SİKSİN Mİ BENCE SİKSİN
Icıne kapanıklık Sezıyorum Sende Tam Olarak Depresyon Demeyelımde bende Bır pıskolojık Enkaz Altında Kalmıstım. Hafızamı Bıle yıtırmıstım. Ama Kendımı Severek Tedavıye kendım Basladım Ikı yerden pısıkolojık Tedavı Gormelıdır raporum var Iken ben ıkı raporuda yırttım Attım.
bır Ara Kendımı pıskolojı felsefe kıtaplarına verdım Senın gıbı kımsem yokken Kıtaplar Arkadasım olmustu. Bence Sende Denemelısın. kıtap Oku ama bunlar Illakı pıskolojı Kıtapları olması gerekmıyor Ben oyle Yaptım Dıye sende oyle Yapma.
Sunu Unutma Ben Dıslanıyorum Dıye asla kotu Dusuncelere Kapılma Evet Bır Erkek Olarak Dıyorumkı erkek mılletının Genel Sorunu cınsellık Degıl. sadece ırade sorunu Yasıyoruz.
bence Sen Once Kendıne Bır bakım yap ve herzaman Gıttıgın yerlerden Harıc farklı Bır Yere Gıt ya Insan kendı Tedavı Sıstemını Kendısı Buluyor. ben Hıc Aklıma gelmeyecek seylerden haz Almayı ogrendım Kendı Kendımı tedavı etmeyı ogrendım. tamamen Senın Durumunla Aynı Durumda ıken kımsem yokken arkadasım yokken Insanlardan nefret edıyorken, en başta kendimi Sevmekle Başladım. Sonra ALLAH'ın Yarattığı Doğal güzelliklere kafayı yordum. Ve yavaş yavaş Kendimi Sevmeye başladım. Ve Senın bence Konusmaya Ihtıyacın var.. en buyuk Ihtıyacın Bence Su anda bu Dıye Dusunuyorum. KENDINI SEV, YARADILANI SEV, YARADAN Dan ÖTÜRÜ...140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılAynı şeyi ben 7. Sınıfın başından beri yaşıyorum. Benim 5. Sınıfta ilk tanıştığım bir arkadaşım vardı, sadece onunla takılıyordum. Daha sonra bizim sınıftan olan ancak hiç arkadaş olarak takilmadigimiz bir kız da grubumuza girdi bir şekilde ancak o kızın zaten bir arkadas grubu vardı. Biz de dışlamamak için bir şey demedik ve üçlü bir grup olduk. Hatta birkaç kez dışarıda buluştuğumuz da olmuştu. Fakat 7. sınıfın başında ilk tanıştığım arkadaşım okuldan ayrıldı diğeri ise sebepsiz yere bana küstü galiba. Hani psikolojide hayaletleme (ghosting) denen bir terim var ya işte öyle oldu. Ayrıca bizim sınıfta başka bir kızla takılmaya başladım. Fakat bir süre sonra o da beni bırakıp sınıftaki tiktokcu kızlara katıldı. Sonra üçü birleşip arkamdan dedikodumu yapmaya başladılar. Hatta benim duymam için özelikle arkamda fisildastilar. Ama ben onlara istedikleri tepkiyi vermedim. Daha sonra benim de sınıfta yalnız kalmamak için arkadaş bulmam gerekiyordu o yüzden daha önce pek takilmadigim kizlarla arkadaş oldum. 1-2 ay böyle gitti ve bir süre sonra sevgilim oldu. Ben de onları biraz ihmal ettim ama hala takılıyorduk. Sonra birdenbire benden sogudular galiba benimle konuşmamaya başladılar. Ben de sevgilimin dahil olduğu arkadaş grubuna katıldım. Ve katilmamdan birkaç hafta geçtikten sonra gruptaki iki kız bana ve sevgilime çok soğuk davranmaya başladılar. Biz bir anlam vermemiştik hatta bir sorun olup olmadığını sorduk ama ikisi de hayır dedi. O gün okulun bitmesine birkaç ders kala bana artık sınıfımıza yabancı almıyoruz diyerek sınıftan attı. Ondan bir önceki gece de discorddan bana onlarin arkadaş grubuna sadece sevgilim orada olduğu için girdiğimi söyledi, yoksa girmezmisim. Sanki ben onun arkadaşı değilmişim gibi. Ben de buna çok kırıldım ve onlara nasıl davranacağımi da bilmiyordum. Yani hesaplayın beni tam olarak 8 kişi bilerek isteyerek sattı ve beni üzmeye çalıştı. 3 kişi de arkamdan dedikodimu yapıp beni üzmeye çalışıyor. Ve henüz 7. sınıfım. Artık dislanmaktan bıktım ve insanlara güvenim azaldı. Ama bana neden böyle davrandıklarını biliyorum. Kıskançlık. Çoğu dislanmankn nedeni bu zaten. Beni kiskaniyorlar çünkü notlarım çok yüksek, herşeyde birinciyim. Övünmek gibi olmasın ama İspanyol güzeli gibiyim, herkesin istediği esmer tene ve kıvırcık saçlara sahibim. Gizli bir sevgilim var ki bu ortaokulda çok daha havalı olarak görülüyor (özellikle gizlemiyorum) Kendime güvenim var ve biraz egom da var ki çok olmadığı sürece her şey iyidir. Ancak ozguvenim olsa bile ciddi güven sorunlarım var. Keşke beni o dışlayan ve üzen pislikler bunu okusa belki beyinlerindeki empati kısmı bir işe yarar.
30 Yorumla
+1 yılMerhaba ben şu an 31 yaşındayım. İnan bana yazdıklarında kendi ergenliğimi ve çocukluğumu gördüm. Ortaokul yıllarımı hatırlamak bile istemiyorum. Bir talihsizlik sonucu okulda adımı çıkardılar tüm okul beni konuşuyordu. Eşcinsel diye parmakla gösteriliyordum. Hiçkimse beni yanında istemiyordu. Hep uzaklaştırıyorlardı çünkü onunla gezersek bizi de dışlarlar biz de kötü oluruz mantığı vardı özünde. Halbuki okulda neler neler oluyordu bilinmeyen duyulmayan. Bir defa kadınsan her yaşta kadın olmak zor. Çocuklukta da ergenlikte de yetişkinlikte de bu böyle. İnan bana senin yaptığın hataları bende yaptım. Kendimi sevdirmeye çalıştım değiştirmeye çalıştım. Aman beni dışlamasınlar sevsinler diye kendimi yırttım adeta. Ama hiçbir şeye değmediğini gördüm. Bir defa kendine güvenin yoksa ve sen kendini sevmiyorsan kimse seni sevmez. Bunu bilir bunu söylerim. Ve ne yazık ki bende özgüvenli bir çocuk olarak yetiştirilmedim. Sorunlu bir ailede büyüdüm. Evde bir de ailesel sorunlarla uğraşıyordum. Bir kız grubu vardı beni aralarına alsınlar diye o kadar uğraştım ama umurları olmadı. Sürekli eleştiriye maruz kaldım. Yok sen salak salak hareketler yapıyorsun insanı sıkıyorsun bilmemne. Her şeye ağlıyorsun bir de. Ağlayan çocuk her zaman aciz görülür. Güçsüz görülür. Ama alakası yok. Ve ne komik ki beni dışlayan herkes özünde çok iyi niyetli olduğumu söylüyordu. Fakat beni itmek için de hep bahaneleri vardı. Adım çıkmıştı bir kere. O yıllardan beri de kendimden nefret ettim. Kendime olmayan güvenim iyice geri gitti. Lise hayatım daha düzgündü evet bir arkadaş grubumda vardı. Ama hep insan kaybetmekten korktum. Biriyle sorun yaşayınca sorun mutlaka bendedir ben suçluyum hissine kapıldım. O yüzden adeta ergenlik sürecimi başkaları için yaşayarak geçirdim. Kendimden çok ödün verdim. 20 yaşına geldiğimde öyle bir deneyim yaşadım ki o deneyimden sonra kendi değerimi anlamayı ve kendi isteklerimi ön planda tutarak yaşamam gerektiğini fark ettim. Şimdi geniş bir arkadaş çevrem var. Liseden görüştüğüm sadece bir arkadaşım var ve adeta dost gibi. Üniversite grubumla hala görüşüyorum. Yeni arkadaşlarda ediniyorum. Ama ortaokul yıllarında yaşadığım o travma bugünüme kadar geldi. 28 yaşında psikoloğa giderek çözümledim. Beni üenlerle yaralayanlarla yüzleştim. Hepsini sosyal medyadan bulup içimi döktüm. Ve inanır mısın özür mesajları aldım. Diyeceğim o ki kaç yaşında olursan ol kendi değerini bil kendine inan sana senden başkası yardım edemez. Kimseye ihtiyacın yok. Bak babamı kaybettiğimde de yanımda kimse yoktu benim. Eğer bu dünyaya geldiysen yaşamak için mutlaka bir nedenin vardır. Hayatta amacın olsun ona odaklan. Her şeyi geride bırak ve destek alarak çözümlemeye bak derim
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendin ol. Başkaları için, başkalarına yaranmak için yaşama. Buna zorunlu değilsin. Başkalarına yaranmak, başkaları tarafından beğenilmek için uğraşırsan yapmacık olursun. İnsanlar yapmacık kişilerden hoşlanmazlar. Sen doğru ol, samimi ve dürüst ol, yalan söyleme, açık ve net konuş, entrika ve kaprislerden kaçın, gıybet ve dedikodu yapma, herşeye ve herkese konuşma,sözünün bir ağırlığı olsun, unutma söz gümüşse sükut altındır, kendini geliştir, çok oku, yanlız kaldığında sesli sesli oku, okuduğunu anlamaya çalış, kitabın kenarına veya bir deftere not al, konuşurken okuduğun kitapları düşün, bin dinle bir konuş, boğazından gelen cümleler ağzından çıkmadan önce beyninden dolaşsın, mantığının süzgecinden geçsin, bunları hiç kimse için yapma, kendin için yap, sen değerlisin, çok değerlisin, senin için canını verecek kadar seni karşılıksız çok seven insanlar var, annen, baban, ailen, yıllar sonra bakacaksın ki şu anda seni takdir etmesini beklediğin hiç bir arkadaşın yanında olmayacak, belki içlerinden bir ya da ikisi, onlara muhtaç değilsin, bırak onlar senin peşinden koşsun, sen kendine bir hedef belirle ve emin adımlarla o hedefe yürü,
BÜYÜK OLMAK İÇİN HİÇ KİMSEYE İLTİFAT ETMEYECEKSİN, HİÇ KİMSEYE DALKAVUKLUK ETMEYECEKSİN, HİÇ KİMSEYİ ALDATMAYACAKSIN. ÜLKE İÇİN GERÇEK AMAÇ NE İSE, ONU GÖRECEK VE O HEDEFE YÜRÜYECEKSİN. HERKES SENİN ALEYHİNDE BULUNACAKTIR, SENİ YOLUNDAN ÇEVİRMEYE ÇALIŞACAKTIR, FAKAT SEN BUNLARA KARŞI DİRENCEKSİN. ÖNÜNE SONSUZ ENGELLERDE YIĞILACAKTIR. KENDİNİ BÜYÜK DEĞİL, KÜÇÜK, ZAYIF, ARAÇSIZ, HİÇ SAYARAK, KİMSEDEN YARDIM GELMEYECEĞİNE İNANARAK, BU ENGELLERİ AŞACAKSIN. BUNDAN SONRA DA SANA BÜYÜK DERLERSE... BUNU SÖYLEYENLERE GÜLÜP GEÇECEKSİN.
M. KEMAL ATATÜRK
İçindeki güzelliği keşfet ve uç artık, çirkin ördek yavrusu.190 Yorumla
+1 yılCanını sıkma rahatla aynı şey benimde başıma geldi 5. Sınıftan beri ben 5. Sınıftayken bir kıza aşık oldum ama o beni kabul etmemişti sonra bana özür dilerim ama ya. şak dediler daha küçüğüz bide düşünün sonra 6. Sınıfa geçmiştik o zaman discord uygulamasından arkadaşlarımla konuşuyordum (tabii aralarına almıyorlar ve dışlıyorlar) benim hesabımı kopyalamışlar profil fotoğrafıma kadar (beni dışlayan kişiler) sonra benim 5. Sınıfta sevdiğim kıza neler neler yazmışlar değişik pozisyonlarda seks fotoğrafları falan atmışlar ben hiçbir şey anlamadım tabii ama herkes biliyor sonra annesi ve babası beni okul çıkışında sıkıştırdı bir daha yapma dediler ben yine hiçbir şey anlamadım sonra hafta sonuna girdik annesi benim anneme fotoğraf atmış oğlunuz bu mesajları ve fotoğrafları attı diye sonra biz karakola gittik yetmedi savcılığa gittik ve benim haklı olduğum ortaya çıktı maa kimin yaptığını bulamadılar çünkü uygulamanın sahibi Amerika şirketi o yüzden bu süreçte benim en yakın arkadaşım bile bana inanmadılar insanlar benim fedakar ve alçak gönüllü tarafımdan yararlanarak bir çok şey yaptılar en sonunda geldiler benden özür dilediler ama ben kabul etmedim ve ben onları dışlamaya ve kırmaya başladım sadece 2 hafta sürdü sonra yine zeytinyağı gibi üste çıktılar ve beni 8. Sınıf sonuna kadar dışladılar takı ben LGS de hepsinden en iyi puanı alana kadar
30 Yorumla
+1 yılBenimde dedem öldüğünden beri hayat üstüme yıkıldı yeni okul, yeni okuldaki tipler, bugünde saat iki gibi arkadaşıma gittim akşama doğru başka bir arkadaşı geldi ilkine a diğerine b diyelim voleybol oynuyorlardı ben istemiyordum sonra b geldi dedi ki ben hep görüşemiyorum a ile voleybolda oynamıyorsun boş boş oturuyorsun tamam katılayim dedim katıldım ikiside yüz vermedi sonra avm ye gideceklerdi bende ikisine de aynı anda bende geleyim mi diye sordum hayır dediler sonra b seninle gitmiş zaten dedi a da aynen gittim seninle onunlada gideyim falan dedi bende eve gidip 3 saat boyunca kendimden nefret ede ede ağladım bütün ilişkilerimi düşündüm zaten kız işe baya yakındık en çok ona üzüldüm bu dün oldu ben çok üzgünüm b bir de şey diyordu yüzünde kötü, dışlayan biri olmak istemem çünkü bende çok yaşadım dedi ama hiç yaşamamış be ilkokuldan beri hem zorbalık hemde dışlanma görüyorum ben ilkokuldayken hep bana kıllı bacak, asosyal galan dediler bunlar dün oldu biriyle konuşmaya ihtiyacım var ama kimsem yok
01 Yorumla- +1 yıl
İstersen konuşalım
:) Bende Aynı Sorunları Yaşıyordum,
Ama Senin Gibi Kafaya Takmıyorum ilk önce haline şükret elin ayağın tutuyor sağlıklısın,
ben ayağımdan 2 kez ameliyat oldum hafif topallıyor gibi yürüyorum bunada binlerce kez şükürler olsun,lise son öğrenciyim normalde geçen sene bitrmem lazımdı benimde bazı sorunlar yuzunden 1 gecikti okulda kızlar olsun erkekler olsun bana garıp garıp küçümceyi bakışlarla bakıyorlar ama ben hiç birsini aldırış etmiyorum. Nereden Geldiğimi farkında olarak Ve Yanlız olmadığımı çok iyi biliyorum En Başta Benim hep yanımda olsan Rabbim Var,
Yaşın Sanırm Büyük biraz taminimce 25 yaşındasın. bulunduğun şehri değiştirme imkanın varsa değiştrebilirsin. ;)
Aslında Herşey İnsanın İçinde bitiyor biliyormusun ;) Toplum isteği kadar dışlasın sen kendinle barışık ol Rabbine Yönel ve karşına Dürüst,düzgün dost arkadaşlar çıkaracaktır.
Sen Yanlız Değilsin Bunu Unutma Çok Değerli Birisin. güçlü ol ve kendini topla ;) blunduğum ortamı değiştirmeye çalış.51 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca Kendimden Örnek Vereyim Küçüklüğüm Hastalık Ameliyatlarla geçti ama hiç bir zaman yılmadım güçlü oldum, hayat o açıdan beni çok olgunlaştırdı.
Sende Yılma Ve Sabır, mesela kendini müziğe adaya bilirsin bir esturuman çalabilirsin.
ben mesela profesyonel olarak Şiir Yazıyorum. kayıtlarımız var internet camiyasında.
belki senbirazdaha ayrıntıya girersen yardım edebilirim , kimse kimseye bir şey yapmadıkca dışlamaz ki illa bir şey olmalı sedn onlarla hiç konuşmayı denedin mi negatifmi düşünürsün hep , onlar seninle nasılk onuşurlar bide sırf birisi senin adını unuttu diye nasıl hemen insanlar çok acımasız dersin , insanalr sana kötü davrandıgında silgini isteyip sonra sana vermeyince hemen bilerek yaptı , beni sinirlendirmeye çalışıyor diye düşünüyorsan eger dar görüşlüsündür , belki unutmuştur belki bir şey olmuştur diye daha pozitif açıyla bakmayı dene inan çok yardımı dokunaca sana onlar karşısında surat mı asıyorsun acab birazda ayrıntılı anlatmayı denesen
10 YorumlaBelki çok soğuk ve yabani davranıyorsundur. Senle konuşmaya gelen insana tokat gibi cevaplar veriyorsundur. Ya da daha ilk günden hemen samimi olmaya çalışıyorsundur ters tepiyordur. Belkide erkeklerin fazla ilgisini çektiğin için seni sevmiyorlardır diğer kızlar. Bunun milyon tane nedeni olabilir? Sadece kendin ol senle konuşanla sıcak kanlı konuş konuşmayanla da o kadar samimi olma.
50 Yorumla
+1 yılDaha 6. Sınıfım beni bile dışlıyolar naparsam yapıyım yaranamıyorum ama kendime bir hedef belirledim onlar beni istemiyosa yanlarında bile durmam ama dönüşüm çok güzel olucak hayvan gibi ders çalışıp sınıftaki yerimi belirledim artık onlar beni değil ben onları istemiyorum yanıma gelip bişey sormaya yüzleri yok sende çok çalış sen üzüleceğine onlar senin peşinden koşsun daha iyi kendine gel düzgün konuş giyimine kuşamına dikkat et fazla konuşma bin düşün bir konuş mantıklı hareket et dedikodu yapma kimsenin arkasından laf etme onlar fazla havalı değil onlar kötü sen çok iyisin işte tek sorun burda bırak ya köpek gibi geşinden koşmazlarsa bir süre sonra bende ne olıyım
61 Yorumla
+1 yılbiz aynı kaderi paylaşıyoruz herkes beni görmemezlikten geliyor kendini büyük görüyor her zaman haklı çıkmaya çalışıyor ve eskiden beri sadece notları dşük kişilerle iyi anlaşıyorum hala öyle ama benim notlarım çok iyi mesela 100 90 felan her neyse erkeklerle anlaşıyorum ve kız arkadaşlarım beni erkek gibi gördüğünü ezik ve notlarım düşük olarak görüyorar yıllardır acı çektimtim bıktım bu insanlardan kimse beni anlamıyor bu devir çok değişti zaten TEK BEN Mİ BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM YAZIN.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır hatta hemen hemen birebir beni anlatmışsın sadece son kısmı hariç (kızlar erkekler meselesi) bende sadece erkekler var o da 2,3 kişi (onlara da ben bişey söylersem söylemezsem o da yok) diğerleri gibi herkesle kolayca kaynaşmak istiyorum ama istedikçe batıyorum gibi geliyor bilemiyorum karışık bir durum AMA YALNIZ DEĞİLSİN BİL İSTEDİM.
Bende aynı senin gibiyim ne bir arkadasım oldu ne bişey kendi öz ailem bile dışladı insanın gücüne gidiyo çözümü ne biliyo musun kendini değiştirip cekil bir köşeye onlar senin ayağına gelince sende onları dışla ve mükemmel ol kendine güven dün seni ezenleri bugün sen ez sana zarar veren insanlara dişini göster biz iyiler bu devirde yerine göre adamına göre iyi olmak zorundayız yoksa çok üzülürsün bunu unutma
60 Yorumla
+1 yılBende şu aralar gerek evde gerek okulda olsun dışlanıyorum. Arkadaşlarım bana küfrederek yanlarından uzaklaştırıyorlar. Kendime baktığımda ise bir şey yapmadığımı farkediyorum. Genelde derslerde sessiz, çalışkan ve dersi dinleyen bir öğrenciyim. Bizim okulda herkes kol kola gezer. Bende arkadaşlarımın yanına gidip kol kola girdiğimde beni en sona atıyorlar ve benimle kol kola girmiyorlar. Tek sorun bu değil. Geçen yıl ben B sınıfındaydım bu yıl A sınıfındayım. Eski arkadaşlarım bile benle konuşmuyorum. Artık içimi rehberlik öğretmenine dökeceğim sanırım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
00 Yorumlabütün olay kafanda bence, yoksa insanların seninle ne gibi bir derdi olabilir ki? hadi bir ortamdaki insanlar sana gıcık yeni girdiğin yada başka bir ortamdakiler neden seni dışlasınki. becerebiliyorsan , tüm insanlar arkadaşların vs.. için bütün ön yargılarını kaldır sanki yeni tanışıyormuşsun gibi, en önemlisi kafanı rahat tut devamlı beni dışlayacaklar modundan derhal çık. ancak baktın yine olmuyor mutlaka bir uzmana görün derim.
10 YorumlaÇirkinlikle ne ilgisi var? Sanırım sen bir kaç hata yaptın ve bize anlatmıyorsun.Kimse durup dururken kimseyi dışlamaz.Yada psikolojin bozuk olduğu için kendi kuruntuların olabilir bunlar.Şurayı anlamadım açıktan lise okuyorsun ve sınıfından memnun değilsin?Bağlantıyı kuramadım.
07 Yorumla
Soran+1 yılaçıköğretim meslek lisesi okuyorum akşam 6 dan 9a kadar meslek dersi görüyoruz okulda. ben insanlara bir adım yaklaştıkça insanlar geri adım atıyo dışlıyorlar küçümsüyorlar :( bugün okul çıkışı 2 tane kız kapının dışındaydı arkamdan bakarak fısıldadılar duydum arkama baktım göz göz geldik kızlarla arkamdan bişey konuştular oda çok üzdü beni
Soran+1 yılkonuşmuyorlar hiçbiri kuruntu falan değil :Sbugün sınıftaki kız arkadaş listeye ismimi yazıyodu senin ismin neydi diyor bana yabancıymışım gibi. halbuki ismimi biliyor süreklide ismimle hitap ediyor çok acımasızmış insanlar :(
Soran+1 yılsınıftaki kızlarla arada konuşurdum aralarına katılırdım şimdi ne olduysa benden uzaklaştılar birden herkes arkadaş grubu yaptı. zaten sınıfta 10 15 kişi varız
ya ne ilgisi var niye böyle diyorsun çirkinlikten dolayı böyle şey olur mu ya hem arkadaşın olmak zorunda mı sanki ? bizimde çok fazla değil ? hatta kız arkadaşım yok gibi bir şey ben birşey diyormuyum ? utangaçmışsın işte benim gibi sende o yüzden böyle oluyor malesef :S
01 Yorumla- +1 yıl
O işler öyle olmuyor iste bir kız ne kadar guzelse vs ne kadar dikkat cekiyosa diğer kızlar kıskançlıktan o kızı cekemezler arkasından kötülüğü varmış gibi konuşurlar ve dislarlar ve o kızda eğer zaten sessiz sakinse daha çok kullanırlar kızım ne olursa olsun hep konuşkan olun kendinizi ezdirmeyin dışlanmanın en büyük nedeni herşeye sessiz kalmak dobra olun bu kadar
+1 yılaslında biraz sorunu kendinde aramalısın hani 1i anlarım 2 yide anlarım ama kalkıp hepsi dersen sende bir sorun var derim önce kendine bir bakmalısın hatayı nerde yapıyorsun (hareketlerinde, konuşmalarında, tavrında, giyinişinde, düşüncende, inancında vs.. sonuç dön kendine bak ve hata nerde ise onarmaya çalış)
11 Yorumladarlanmış darlanmış patlamış ya taktıgın şeye bak ben arkadaş olurum senle sıkıntın nedır bıdahamı gelıcen dunyaya en azından kendıne sevgılı bul bişeyler yap zaten onun kuzenlerıyle falan tanısırsın ole ole arkadasın olur bunedır ya ıcımı kararttın takma bukadar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yıl olmuş ama ben bunu okuyanlar için yazmak istedim.
İlk olarak sakin ol, sakin olalım. Onlar durduk yere sana niye kötü kötü baksınlar? Eğer bunu yenmek istiyorsan sosyal fobinle bir savaş başlatman gerekir, onların sana baktığını mı hissediyorsun sen de onlara kötü kötü bak ama inanki öyle bir şey yok.
İkinci olarak, kesinlikle çirkin değilsin. Çirkin olsan bile onların sana öyle bakma hakkı yok kendini her şeyinle kabullen. Burnunun kemerimi var her bunu gördüğünde bunun kendine has olduğunu bil çevremizde nefes alamayan insanlar bile var ama seni de anlıyorum aynı durumlardan geçtim.
Ve eğer seni kimse anlamıyorsa bir psikologa git, sadece derdini anlat eminim bunun çözümünü bulacaksın arkadaşım.
Hem ben bir erkek lisesinde okuyorum ve erkekler senin gibi benimle de uğraşıyor onlara haddini bildirmekten başka çare yok. Dimdik dur ve yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın unutma, dünyaya sadece bir kez geliyoruz çekinilecek hiç bir şey yok.00 Yorumla
+1 yılyavrum salla gitsin niye kafana takıyorsun senin arkadaslık yapacağın kişiler cok mu düzgün kişiler ki seni dıslıyorlarmıs asıl sen onları kabul etmiyorsun istemiyorsun yoksa onların arasına girer onlarla olurdun bak afferim benim kızıma artık kocaman kız oldun neyin dogru neyin yanlıs oldugunu biliyorsun zaten ailenle zaman gecir videolar izle kendi ihtiyaclarını kendin hallet kimseye muhtac değilsin
00 Yorumla
+1 yılBende gençliğimde çok dışlandım ve kendimi geliştirip iyi bir meslek sahibi oldum ondan sonra insanlar bana selam vermeyen insanlar beni en çok seven insan olmaya başladılar. Bunu görünce anladım ki insanlar menfaatçidir. Kendi ailen bile sana menfaat gözüyle bakar sen duygusala bağlayıp üzülme cebine parayı koy evine gidince bir bira aç sonra s... Dünyayı hiçbişeyi takma farkı o zaman anlayacaksın
31 Yorumla- +1 yıl
bu da doğru bir bakış açısı insanların çoğu menfaatçidir. İnsanlar pisliktir. İnsanın insana yaptığını hayvanlar bile hayvanlara yapmıyor. Ve hepsinden ötesi insanlar kıskançtır
+1 yılKendini sorgula önce.2 yıl önce ne olduda herkezle bağın koptu?
Belki karekterinde bir sorun vardır.bide kendini salmışsındır simdi sen.git kendine ceki düzen ver .alışveriş yap.hayat bu değil.o odadan çık.mümkünse okulunu değiştir.şişko olmasan bile git spor salonuna yazıl.spor yapmak psikolojini iyi yönde etkileyecektir.kiloluysan kilo ver. Yeni çevre kur kendine.
Ve en önemlisi kendini sevmeyi kendinle barışık olmayı öğren.10 Yorumlaerkekler neysede kız arkadaşlarının olmaması braz ilginç bencede seni anlayan bir kız arkdsın illaki 1 tanede olsa olması gerekirdi acaba sen çokmu içine kapanıksın
02 Yorumla
Soran+1 yılsürekli konuştuğum bir kız vardı sınıfta sadece işte laf atıyodum oda bana gıcık gıcık bakıyor üfff falan diyo ikidebir beni istemediklerini anlıyorum ben hayvanmıyım neyim insanlar istemiyor :(
- +1 yıl
olurmu öyle şey sana öyle davrananlar hayvandır belki karşı cinsler karşı tarafta dış yöne bakar ama kendi cinsleri olan erkek erkek arkdslarının kız kız arkdslarının tipine falan bakarmı yaa hem ne alaka kendin gibi sakin bir kişiyle arkdslık yapmaya çalıs bari eğer ortamında varsa sakin sessiz biri o sana havalı davranmaz
+1 yılAllah bütün dışlanan, ezilen, hor görülen insanlarımızın yardımcısı olsun...
100 YorumlaBşey söyliyim mi aciilen dışarııya çık! İstersen sana arkadaşlıkta yapabilirim ama kendini kapatma! En nefret ettiğim şey!
10 YorumlaCanım bana ulaşır mısın. Özelden konuşsam daha iyi olur bayanım bu arada
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim ve bazen her kesi öldürmek istiyorum. O lanet olası sevdiğim kız da benle dalga geçti ve bide aşağıladı onu kaçırmak istiyorum ve mutsuz olursa olsun bana ne lan artık bıktık artık.
10 YorumlaNe söylesek boş.
Bi psikoloğa git inan çok daha iyi olursun!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha. yazışlarından bile belli canım ya bildiğin ergen konuşmaları.
Seni bu uslupla küçücük çocuklar bile seni bu eziklikle dört döndürür benden söylemesi :P
Gel kız buraya arkadaş olucam sana :)13 Yorumla- +1 yıl
Aslında sorun sizin gibiler vicdansızlar çaresiz insanlarla anca allay edenler Allah iyileri korusun senin gibilerden
- +1 yıl
Sana tek şunu diyorum 0 iq
- +1 yıl
@Antibosinsan kıcım var istersen ona konuş
+1 yılkardeşim beni ekle bak sana yardımcı olmak isterim önce seni neden istemediklerinden baslar sorununu cözeriz ben pek çok arkadasıma yardımcı oldum sanada yardım etmek isterim
01 Yorumla- +1 yıl
Bende ayni sorunu yasiyorum bana da yardım edermisiniz lutfenn
+1 yılHicbirseyi kafana takma hicbirzaman sana arkadastan fayda gelmez sadece arkadas senın paran varsa yanındadır heleki sen tipsiz biriysen hic deger vermezler
30 Yorumla
1 yılO x kişilere ( seni dışlayan kişilere ) rağmen mutlu olmaya çalış. Onlarsızda mutlu olabilirsin. Onlara hissettiklerini söyle aynısını yaşıyorum evet konuşmak bazen yaramıyor ben konuştum ama onsuz mutlu olmaya çalış...
00 Yorumla
+1 yılbende çocukluğumdan beri herkes dışladı beni ilk okulda orta okulda mahallemde
sebebini de bilmiyorum sanki bana karşı özel seçmişlerdi herkesi sonra kimse ile arkadaş olmamaya yemin ettim hep tek başıma dayanıyorum.
00 YorumlaOhaa diyorum yani.Bu kadarda herşey üstüne gelemez.Abartmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef öyle abartmıyorum :s
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. senden nefret etmelerinin bir sebebi kesin vardır.duymadın mı hakkında hiç bir şey?
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir düzelme veya gelişme var mı? Eğer yok ise sosyal etkinliklere başla paten okçuluk yüzme kaykay felan
00 Yorumla
+1 yılyazık üzüldüm vallahi kendine sormadınmı hiç neden diye?
00 YorumlaBence konuş bağır nie falan die öğren öyle bişeyler yap
00 YorumlaAybi beni anlatmis valla
00 Yorumlakomplekslerin mi var senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl oldun şimdi hala aynı mı hayatın?
00 Yorumla
+1 yılİSTERSENİZ ARKADAŞ OLABİLİRİZ. BENDE YALNIZIM.
00 Yorumla
+1 yılKötü ve acımasîz biri olman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlarla ortak nokta bulmaya çalış
00 Yorumla
bende a sosyalim:(11 YorumlaBende Bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih