Erkek arkadaşınız ilk randevuda cüzdanı evde unuttuğunu söyledi? Tepkiniz ne olur?
Peki der öderim
Gayet normal karşılarım
Asla ödemem
Şöyle ki ;
İlgilenmiyorum / Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yedigim bir kazığı hatırladim bu soruyla😒 daha bikac ay önce calistigim yerdeki avukatin biyerde tanistirdigi baska bir avukat bayan asiri samimi olmustu telefonlari aldik o gün beni bıraktı falan sonra bulusmak istedi. Beni isyerinden aldi. Pahali biyere yemege gittik. Aa canim ya cuzdanimi unutmusum. Ben odedim. Otoparka ciktik onu da odedim. Ama kiz tam bir melekti yani kafalar asiri uyusmustu. Neyse bidaha programlar yaptik. Son anda sehirdisina gidiyorum falan bintane bahane.
Yaklasik 3 ay sonra cok alakasiz birinden ogrendimki bizi tanistiran avukatin eski belali sevgilisiymis ve avukat benden hoslaniyomus arkamdan binbir turlu dolap dönmüş. Böyle bir dunyada güven kaybetmeme savaşi veriyoruz 😞
Öğrenince dedim iyi kız beni tenhada kesmedi
Ne desem bilemedim şimdi inan :/ :(
Olabilir insanlık hali :) ben öderim :) ^^
teşekkür ederiimm :))
Rica ederim. :)
Ben oldu ki öyle bir duruma düştüm; kıza derim sen çıkakoy hallederim ben. Oradakilerede telefonumu bırakıp tc mi bırakıp durumu izah ederim. Kızı bırakınca paramı alır gelir öderim. :) yani insanlık hali ama bahane olarak uydurdum diye düşünmesinden çekinir böyle yaparım.
Ben belki ileride sevgilim olur yemeğe götürürüm diye 10 yaşından beri para biriktiriyorum yakında araba alıcam :D
üzerime alınmıyorum bu soruyu lütfen :D
Cevap
11Cevap
Artık kızların erkekleri para makinası gibi görmekten vazgeçme Zaman'ı geldi :) tabi ki de unuttuğu Zaman ben öderim hatta yanında parası olsa bile yinede teklif ederim yani :)
EİG görüş seçmeseydim eig yoksa bunu seçerdim bir daha ki sefere. :)
oldu olacak cebine de harçlığını koy canın bir şey çekerse al diye (-:
:) :)
Öderim sıkıntı değil ama cüzdanı evde unuttum saçmalığına da inanacağımı sanmasın. Aptal yerine konmaktan nefret ederim. Param yok desin daha iyi.
İnsanlık hali tabiki herkesin başına gelebilir öderim lafı bile yapılmayacak birsey aslında ama ülkemizde genelde erkeklere yuklendigi icin hesap odeme garip bir durummus gibi gosteriliyor.
Ben unutsam evim yakınsa eve gidip parayı almayı teklif ederdim eğer o öderse bidahakine ben öderdim ve parasını verirdim
peki der öderim saçmalığı nedir ya, kimle yemeğe çıkarsam çıkayım ikimizin hesabını da öderim öyle o ödicek ben yanında beklicem saçmalığı nedir ya
nolucak ya bu konuyu çok abarttınız tabikide öderim sevgili olmak erkeğin barasını sömürmekmi
Ilk randevuysa zaten erkek arkadaşım değildir, sorunda hallolmuş olur böylece.
Ben ' bak ayvayı yedik şimdi bende cüzdanımı unuttum... birlikte bulaşıkları yıkarız artık' derim...
Memnuniyetle öderim ama ikinciyi yaparsa bilerek yaptığını düşünürüm
Lavaboya gidiyorum diyip kaçar tüm hesabı da ona kitlerim :D
Erkek cevabı neden açık diyeceğim, bu sefer eş cinsel arkadaşlara ayıp olacak :)
Gayet normal olabilir o öderken Problem değilse benim için de değil
Tabii ki de öderim ^_^ normalde ödemem ama onun parasını durduk yere :d herkes kendi parasını kendi ödesin
herzaman öderim ama lafimida sokarm. ama sadece bir kere olmussa insanlik hali derim.
Olabilir insanlık halidir. Kaldı ki kocaman hariç kimseye hesabımı ödetme taraftarı değilim. Öderim.
normal. zaten süreklı bırının benım her şeyımı ödemesı rahatsız eder. istemem.
Kesin bana kakalamak için unutmuş numarası yapıyordur diye düşünürüm, istemeye istemeye öderim.
Ilk randevuda olursa ne ayak ya diye dusunurum yok iliskinin ortalarnda olursa cani saolsun nolcak
Eger cuzdanimi evde unutsam utancimdan kipkirmizi olurdum herhalde
herkezin basina gelebilir.. 2-3 kez olursa supelenirim...
Rahatsız olurum çünkü bir erkek cüzdanını kolay kolay unutmaz bir onu taşıması gerek zaten bir soğurum açıkçası
Peki der öderim, hatta ödemek işime gelir erkekler hesap öderken içimde bişey oluyo böyle :d
aaaa yanıma hiç para almamışım D: ne olucak şimdi?
@Semanuyyy ben de öyle düşündüm, resim bulabilsem caps yapıcaktım :D
Koparmaya hevesli tipler ah.. Ölmeliler 😄
Kendini de unutsaydın derim o ne ya
Gayet normal bişey insanlık hali öderim ben
Normal karsilarm insalik hali nolcak
Gayet normal. Ben öderim ne var
İnsanlık hali, olabilir.
gayet normal karşılarım insanlık hali
Tepki vermem insanlık hali.
kasten mi yaptın derim tepki gösteririrm
Normal bir durum olabilir ben öderim.
Saygsiizlik yuuzune bakmam bir daha asassgf
Asla ödemem hatta orda bırakır giderim 😊
Asla ödemem diyen var mı diye bakmaya geldim
ben öderim bulaşık yıkatacak halim yok ya çocuğa
ya cüzdan tasımıyor sa kisi
Öderim sorun olmaz benim için
Olabilir. Ilk bulusma heyecanı falan
Gayet normal karsilarim
normal karşılarım olabilir
Gidet buladiklari yikarim
Olabilir sorun değil yani
Peki der öderim
Ben seni dünden beri çok sevdim kız çok iyi biri gibisin :)
@35İzmirlii35 Arkadaşım soru sorduğumuz yerde lütfen böyle şeyler yazmayın.
İşine baksana be kardeşim
@35İzmirlii35 Ben işime bakıyorum ama sen yanlış yapıyorsun senin kız kardeşin yok mu biri ona aynı yorumu yapsa hoşuna gider mi?
Olum sanane kendi dili yok mu ayrıca kötü bişey yazmadım
@35İzmirlii35 Benim sorumda yazamazsın anladın mı? iyi kötü fark etmez benim yerimde yazamazsın git başka yerde yaz ne yazıyorsan.
Sabır sabır sçtn ortama resmen sizi paraylamı veriyorlar benim başıma
@35İzmirlii35 Tamam kardeşim uzatmayalım.
@35İzmirlii35 tesekkur ediyorum :))
Sakin olun beyler
Ödemem diyenleri avlamaya geldim.
Ödesinler bir zahmet
İnsanlık hali olum ne var yani
Peki der öderim ne olacak ki doğal bir şey
Oderim nolcak
Gayet normal karşılarım
Olabilir
Öderim
peki der öderim bokluğun lüzumü yok lenn
Rezil bir durum...