Arkadaşlarımla eve dönüyorduk o sirada onlardan biriyle konuşuyorduk gülüyorduk. Çevremde ara ara karşıma çıkan biri var ben bu kişiyi hep bana bakarken yakalıyorum hep de ben arkadaşımla konuşurken gülümserken yakalıyor ben de onu farkettim konuşmayı gülmeyi bıraktım göz göze geldik bir süre, gözbebeklerinin büyüdüğünü ve parladığını farkettim sanki gözleri beni kendine doğru çekiyordu farklı bir his. Neden?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıleyvahlar olsun :) . Sana yemin ediyorum sevginin belirtielri bunlar. aşk aşk. Ben varya sevdiğime baktığımda göz bebeklerim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. terliyorum. nefesim kesiliyor sanki konuşamıyorum. e artık gerisinide sen anla :)
172 Yorumla
Soran+1 yılAynı tarif ettiğin gibi belirtiler onda da var farklı bir his, benim de ilk defa basima geldi o benimle konusamiyor hic
Cevap sahibi+1 yılaşık :)
Soran+1 yılİnsan arada sırada gördüğü tanımadığı birine aşık olabilirmi :D onunla oyleyiz
Cevap sahibi+1 yıloooooooffffffff sen ne diyorsun ya :D Sen beni görücektin sana yemin ediyom. Kızla hiç konuşmadık 4-5 ay boynca platonik aşk yaşadım. Onu gördüğüm zaman varya allah belamı versin gözlerim yerimden çıkcak gibi oluyordu. Böyle hemen başka yere bakıyordum. Gözüm kör olcaktı ya :)
Soran+1 yılHaha seninkisi daha vahimmis :D bu da bakicam diye ya kapıya carpacak ya merdivenlerden düşecek bir gün başına bişey gelmese iyi :D
Cevap sahibi+1 yılsen onu bunu geçte. bir gün cuma günüydü camiye gidiyordum. sevdiğimi düşüne düşüne gidiyordum böyle kara kara yere baka baka düşünüyordum ve bir baktım birden şöyle betonun sivri tarafına kafam bir çarptı varya yere düştüm kanlar aktı böyle başım döndü gittim eve hemen dinlendim yattım :) Ulan ne gündü ya hiç unutmuyom
Soran+1 yılKafanı yere carptin kanlar aktı gittin eve yattin yanlış yere gitmissin hastaneye gitseydin ;)
Cevap sahibi+1 yılAşk acısı öldürmez. sadece yaralar. Birşey olmaz ya o kadarda birşey olmaz :)
Soran+1 yılBilmiyorum sevdiğin kiz sana karşı hisleri vardiysa görse uzulurdu hastaneye gotururdu çok kaygisizsin sen bişey olmaz deyip gecistirme böyle şeyleri ucuz atlatmissin ;)
Cevap sahibi+1 yılİçimi döktüğüm yazıyı sanada söylemek isterim Anlatabilsem keşke içimden geçenleri bir bir. Yüreğimde kopan fırtınalardan başlasam. Ve iyiyim ben yalanlarımla devam etsem. Yediğim kazıkları döksem ortalığa. Uğruna ömrümü verdiğim ve yenildiğim savaşlarla tamamlasam itiraflarımı. Ne kadar yorgun olduğumu haykırsam keşke. Geceleri sessizce yorganı başıma çekip ağlayışlarımı gösterebilsem. Ha birde insanlara olan nefretimi tarif edebilsem keşke. Çiğnediğim sözleri saysam mesela. Kaç kere tükürdüğümü yalattı hayat söylesem. Sonra anlattıkça hafiflese dertlerim. Ve unutsam geçmişi. İnsanların kahpeliklerini. Sonra yepyeni bir ben olsam. Pes ettiğim yerden devam etsem hayata. İçten gülümsesem insanlara? Olmaz mı? Olmaz tabi. Ne ben anlatabilirim içimdekileri. Ne de siz dinlersiniz beni. Zaten anlattık diye düğümlenmedimi ipler? İçten olduk diye gelmedi mi dertler? En iyisimi susayım ben. İçimde kalıversin her şeyim. Duygusuz sansınlar beni yine eskisi gibi.
Soran+1 yılNoldu ki neden bu kadar dertlisin anlat dinlerim ben ;)
Cevap sahibi+1 yılVerdiğim değerin , Aşkın , sevginin karşılığını alamayınca insan. Hayattan kopmuş gibi oluyor :(
Soran+1 yılNeden kiz seni sevmiyormuydu ona soyleseydin
Cevap sahibi+1 yıl1,5 Yıldır seviyorum ve o kadar çok şey yaptım. Hiç karşısına geçipte 1 kelime bile edemedim :( Çok utangaçım :( 1 Kelime bile etmedim 1,5 yıldır seviyorum oda biliyor düşün yani :'(
Soran+1 yılO kadar çok şey yaptım derken ne yaptin neden utaniyorsun soyleseydin bir şekilde bir de 1.5 yıl diyorsun 1.5 yılda neler değişiyor bir de böyle düşün yarına çıkacağımizin garantisi yok hayatta ;)
Cevap sahibi+1 yılsöyledim zaten. Platonik yaşıyom
Soran+1 yılPlatonik aşk aşk olmaz kendini yipratirsin en guzeli karşılıklı olur ;) söyle kurtul ha kizi kaybetmeyi göze alırım diyosan platonik takilirsin sende
Cevap sahibi+1 yılYani demi. peşini bırakmam ben zaten
Soran+1 yılValla kızla konusmadiktan sonra sen durmadan peşini bırakma :) eline ne gececekki bu durumda kendi içinde yaşıyorsun sen herseyi yarın bir gün sen de bir gün evleneceksin o da o zaman nolacak unutmaya caliscam diye ugrasirsin
Cevap sahibi+1 yılya şöyle şeyler diyip morelimi bozma. Yok ben o olmadan evlenmem. Banane ya. ben unutamam onu yok öyle birşey olmucak
Soran+1 yılÖyle diyenleri çok gördük evlenmem diyen ama sonunda evlendiler baskasiyla. ya kiz evlenirse senden önce ;)
Soran+1 yılSen kızla konusmadiktan sonra nerden bilsin onu sevdiğini kardeşim unut gitsin kafanı yorma ;)
Cevap sahibi+1 yılya yorum felan yazma. Böyle yazıcaksan hiç yazma. Bana destek çıkcağına köstek oluyon. Yav bizim aramızda geçen şeyleri bilmiyonki sen. boş konuşma boşver :)
Soran+1 yılAnlatmadinki nerden biliyim ne geçti aranızda ben sadece görüşümü söyledim bos mu konuştum şimdide :D
Cevap sahibi+1 yılbeni diğer erkeklerle karıştırma lütfen
Soran+1 yılTamam karistirmamda diğerlerinden farkın ne
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel soru diğerlerinden ne farkım var :) Şimdi sana şöyle diyim o kadar çok şeyim varki yani hangi birisini söyleyeceğimden başlasam bilemiyorum o derece
Soran+1 yılVay be çok mutevazisin :D
Cevap sahibi+1 yılneyse bak gör
Soran+1 yılAnlamadım seni ne diyorsun ;) nereden ne konulara geldik senin isinde zormuş platonik platonik nereye kadar :)
Cevap sahibi+1 yılbir süprizim var çok mutlu olcak 2 Gün içinde yapmam lazım. Zor ama yapıcam
Soran+1 yılZor diye bişey yok insanlar zorlastiriyor kolayı sürprizin ne 2 gün içinde neden dogum gunune mi denk geliyor
Cevap sahibi+1 yılResmini çizicem? karakalem çalışmasıyla :) şimdi anladınmı
Soran+1 yılResim yeteneğin varsa çizersin anlatinca anladık muneccim değilim :D
Cevap sahibi+1 yılBide yanına mektup + İsmi yazılı kolye nasıl olur?
Soran+1 yılMektuba ne yazacaksin ilginç geldi mektup pek kullanılmıyor kişisel olarak. isim yazılı kolye düşünme derim afedersin bana kopek tasmasi gibi geliyor cok cirkin daha farklı birsey bul :D
Cevap sahibi+1 yılya neyse sanada böyle şeyler anlatılmazki sen ne anlarsın aşktan :) Boşver
Soran+1 yılYa doğru bildin ben pek aşktan anlamam ;)
Cevap sahibi+1 yıltabi anlamazsın :)
Soran+1 yılSen cok biliyorsun platonik seni :D sen biliyorsunda noluyor bilmem daha iyi ;)
Cevap sahibi+1 yılya acil birşey sorucam lütfen cevapla benim için çok önemli. Eskiden bu kız bana mesaj at seni çok merak ediyorum diyordu. bende diğer utangaçlığımdan başka hesaptan mesaj atmıştım sonra beni fakesin diye engellemişti. Şimdi bir baktım kaldırmış? ne oluyor lann? Neden öyle birşey yaptı
Soran+1 yılGerek duymamis engellemeye tekrar mesaj atmaz engellendigini bilirse diye dusunmustur çoktur belki lüzumsuz kişilerde mesaj atiyorsa kıza seni de onlardan sanmistir
Cevap sahibi+1 yılya öyle değil sen yanlış anladın
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi kız bana mesaj atı hadi bekliyorum falan dedi işte. bende attım sen yalan söylüyon fakesin felan diyip beni engelledi. bir baktım kaldırmış engeli ne oluyor? sence
Soran+1 yılDüşüncemi söyledim ben öyle değilse kıza sor ne diyim
Cevap sahibi+1 yılAh be kimse anlamazki beni :( . Derdimi anlatsam anlatamam. İçimde alev gibi büyüyor
Soran+1 yılBen anlamıyorum kızla arkadasmisiniz yoksa samimi degilmisiniz
Cevap sahibi+1 yılBoşver bea sağol
Soran+1 yılÖnemli değil
Cevap sahibi+1 yılHerşey bitti bu saatten sonra , Ulan ben seni sevmişim 1,5 yıldır 1 defa yüzüme bile bakmadı. Şimdide birisiyle çıkıyormuş bana aynen böyle dedi. Kim olduğunu biliyorum evet ben bunla çıkıyorum hadi bb yazdı. Damga üstüne damga. Böyle hayatın taa anasını avradını skym
Soran+1 yılDedin yani ona 1.5 yıldır sevdiğini oda biriyle mi cikiyormus kötü olmus
Cevap sahibi+1 yıl3 kişiyle çıktı. ben ona ağlarken severken beni dinlemedi
Soran+1 yılSenin isinde zormus 3kişiyle çıktığını nereden biliyorsun kendimi söyledi
Cevap sahibi+1 yılBen resmen yazin onlarla ugrasmaktan biktim ne yapayim arrtik yoruldum ya
Soran+1 yılO kız senin sevgini hak etmemis üstüne bir de 3 kisiyle çıkmış diyosun o verdigin değerin farkindami bilemiyorum bu kızı unutamayacak kadar ne etki birakti sende
Cevap sahibi+1 yılne bileyim ya off ya ne yapacağımı şaşırdım valla ya
Soran+1 yılSasiracak bişey yok gecmise takılı kalırsan sıkıntı büyük etrafında vardır sevgini hakedecek biri ne diye dusunup duruyorsun oylesini
Cevap sahibi+1 yılya ben çok fena bağlandım kıza :( olmaz bırakamam
Soran+1 yılHerşey senin elinde o kızı unutamazsin yokluguna alisirsin sadece kardesim o kız senin düşündüğün kadar seni dusunuyormu bakalim onun kötü yönlerini dusun sogursun zamanla
Cevap sahibi+1 yılYa öyle değil işte. ben gerçekten seviyom ondan soğumam münkün değil. Nabıyor bu kız ya. Valla çok korkuyorum bu kızı kullanırlarsa kandırıp kullanırlarsa o zaman kendimi asla affetmem. Ben hemen bu kızı yanıma almam lazım. Devir çok kötü oldu
Soran+1 yılDevir kotu tamamda neden kullansinlarki kiz kendini koruyamayacak kadar saf mı sen kendini niye affetmiyorsun bu kızı nasıl yanına alabilirsin kızla sevgili bile degilmissin söz yok nişan yok
Cevap sahibi+1 yılhep yanında takılcam 1 saniye bile yanından ayrılmıcam. Birşey dicem ben hiç 1 kelime bile söyleyemedim karşısına geçip ama 1,5 yıldır seviyorum oda sevdiğimi biliyor. Utangaçım biraz. Artık utanmıcam. Kadınlar güzelliken anlamıyorsa bende zorla kaba davranırım :) . Buldum aynen böyle yapcam işe yarıcak
Soran+1 yılBuldugun fikir bu mu :) kaba kuvvetle bir yere varilmaz zorla güzellik olmaz kiz senin sevdiğini bilmiyor saniyordum tavşan daga küsmüş dağın haberi olmamış hesabı değil yani. kiz seni sevmiyor herhalde umursamadigina gore
Cevap sahibi+1 yılya öyle değilde aslında zorla güzellik olur bak nasıl biliyormusun. Şimdi o benle çıkıyor varsayalım :) Sonra beraber gezcez tozcaz sonra ben bunu dahada çok mutlu etcem. Ben yanında olmayınca yokluğum çok anlaşılcak ondan sonra o bana kapılcak bende ona. Ondan sonra mutlu olcaz ♥ :D Nasıl ama
Soran+1 yılHayali varsayimlarla gerçekçi olunmaz gezip tozmayla kızı kendine baglamayla onu mutlu edecegini mi saniyorsun çok fazla hayal kuruyorsun kardeşim
Cevap sahibi+1 yılUlan kızlar bir çikolatayla bile mutlu oluyor. ben romantik erkeğim :) Sen rahat ol ben mutlu ederim. ben onu mutlu etmek için gelmişim bu dünyaya
Soran+1 yılÇikolata herkesi mutlu etmez ona kanmayacak olanlarda vardır o kız mutsuzmu da mutlu etmeye calisiyorsun bence ilk önce kendini mutlu et sen o kızdan Hayır yok gibi sana 1.5 sene gecmis üstünden kardes
Cevap sahibi+1 yılyav Ne desem tersini söylüyon allalah ya. Ne biçim insansın :) ya tamam ya tamam ben kimseyi mutlu edemem tamam ben unutuyum tamam. Allallah ya
Soran+1 yılSencede tersini söylemem normal değil mi ortada bişey yok ki ikinizle ilgili ortada ciddi bişey olsa ha diyecem olumlu biseyler ama platoniksin sen yani karsiliksiz aşk derler buna ;)
Cevap sahibi+1 yıl:) neyse gönlünü kazancam
Soran+1 yılSen takıntı haline getirmissin bu durumu belki karsina baska biri cikacak o sana bu kizi unutturur kardesim niye sansini zorluyorsun ne diyim hayirlisi olsun iki taraf icinde
Cevap sahibi+1 yılyav yokkkkkkkkkk kimse çıkmıcak karşıma , çıksada banane
En İyi Cevaplar
İnsanlar aşırı reaksiyon , heyecan , kalbin aşırı kan pompalamasi gibi durumlar gerçekleştiğinde gözbebekleri büyür.
Ama suda var ki.
Extacy kullananlarda da ilk belirti olarak gözbebeği büyümesi görülür...113 Yorumla
Soran+1 yılBir anda oldu madde kullanan biri değil oldukça başarılı biri derslerinde :D
Soran+1 yılAşık mı orasını bilemem bende farklıydı işte anlamlı birseyler vardı diğerleri gibi boş boş bakmiyordu arkadaşımı bırakıp ilk defa bende ona dikkatli bir şekilde baktım ondan sonra gözbebekleri büyümeye başladı yerinden çıkacak gibiydi bende o sırada başımı arkadaşıma çevirdim :D
Soran+1 yılNormalde karşılık ver çocuk utangaç ışık yak deseler isteyerek yapmam mümkün değil bir anda oldu :D bu sefer dikkatli baktım onun bakisini farkettikten sonra ama gulumsemedim yine de ışık mi yakmış oldum ne düşündü acaba :))
Soran+1 yılBen de içini bilemem o sebepten anlasin bir zahmet benden bu kadar daha uzun bakamam çok seviyorsa bir yolunu bulur gelir konuşur napiyim kaderde varsa olur artık ;)
Soran+1 yılKader iste. Sağol senin hakkında da hayırlısı olsun ;)
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha :D nasıl gördün büyüdüğünü
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılParlar tamamda büyüdüğü görmen garibime gitti :) Ama birinin göz bebekleri büyüdüğünü görünce o kişi ya seni seviyordur ya da nefret ediyordur :) Ben demiyorum bunu bilimsel olarak böyleymiş Hayırlı uğurlu olsun kardeşim :D
Cevap sahibi+1 yılBelanmı tatlı belanmı bilemicem ama iyi bişey olduğu kesin ;)
Cevap sahibi+1 yılArtık kısmet hayırlısı olsun :D
Cevap sahibi+1 yılAynen :) Hemen güvenme derim ama
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim ;)
İyi Akşamlar :)
Cevap sahibi+1 yılAmin :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. ortam ışığına göre ve odak noktasına göre göz bebekleri şekil değiştirir. sanırım seni gözünde büyütmüş :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
ışık seviyesi azaldığında göz bebekleri büyür yani bilimsel açıklaması bu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
Gözbebeğini ne ara gördün bu bir
Parasempatik ve sempatik etkiyi oku bu iki
Ne olduğunu anlarsın:D15 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarımla konusuyorken soru sorma bahanesiyle yanıma geldi karsimdaydi o sırada farkettim
+1 yılIşığın azalıp çoğalmasıyla olur bu iş uzağa ve yalına bakinca da olur
10 Yorumla
+1 yılAşık oluyosun gizlicim
11 Yorumla
Soran+1 yılbir bu eksikti :D
+1 yılHavada aşk kokusu var :)
136 Yorumla
Soran+1 yılAşık olunca mı büyür ilk kez gördum karşımda birinin gozbebeginin buyudugunu :D
- +1 yıl
Seni kendisine çekiyor ama dimi gözlerinin içinde kaybolmak istiyorsundur eminim :)
Soran+1 yılFarklı bir his ilk defa bende dikkatli baktim gozlerinin icine gozlerinin içinde kayboluyormus gibi oldu onunda hareketleri yavasladi hipnoz olmuş gibi bende gözünün içine baktım korktum başımı çevirdim :D
- +1 yıl
O korku falan değil işte yıldırım aşkı dedikleri şey öyle başlıyo :D
- +1 yıl
Karın boşluğunda acayip bir şekilde hareketlenme olur bir anda için titrer
Soran+1 yılBen aşka inanmam ama ilk defa basima geldi işte akşam evde yemek bile yemedim çünkü ara ara aklıma geliyordu yüzü gözleri :D o ne yaptı acaba gözbebeği büyüyen o :D
- +1 yıl
O senin başına gelenleri bence daha önceden yaşamaya başlamıştır bile :)
Soran+1 yılDaha önce yasamis yani başından yaşamak kötü bir his karışık sevgi nefret heyecan ben su an o sekilde duygularim. ilerisini düşünemiyorum :D
- +1 yıl
onun tarafından işler farklı başlıyor :D Platonik dediğmiz olay
Soran+1 yılO zaman aşık olmanın anlamı yok platonik olduktan sonra anlamsız
- +1 yıl
Eleman ilk adımı atmış daha ne yapsın gözle büyüleme silahını kullanmış artık gerisi sende:D
Soran+1 yılBravo büyük bir iş başardı 👏 şaka bir yana yüzüne pek dikkatli bakmamistim daha once, ilk defa dikkatli bir şekilde baktım gözlerine de anladiysa anladı artık anlamadıysa yapacak bişey yok utandım kafamı çevirdim arkadaşıma doğru o hâlâ bakiyordu giderken arkamdan da bakmış kalmış değişık biri işte :D
- +1 yıl
Aşık biri işte:D
Soran+1 yıl:D ask acidan baska bisey degil:) Bazen her yerde karsima çıkıyor basimi cevirdigim yerde onu buluyorum bu kadar tesaduf fazla diyorum takip mi ediyor ne :D
- +1 yıl
Lütfen ama Aşk ın doğasına aykırı şeyler bunlar insanın sadece 1 kere gelir bu başına gerisi hoşlantıdır :)
Soran+1 yılBir kere geldi işte bela geliyorum der mi hiç :D aklimdan cikmiyor hicbisey yapasim gelmiyor gozumun onune geliyor surekli zor bu isler:)
- +1 yıl
Yat pusuya beekle gelicektir yanına :D
Soran+1 yılGelecek tipe benzemiyor pek neyse hayırlısı olsun:)
- +1 yıl
az biraz iş at bak nasıl geliyo :D kantinde boş bir masaya otur bir kahve al izle manzarayı :D
Soran+1 yılAslinda dogru diyosun ordu gibi arkadaslarla gezdigim için konusmuyor belki:)
- +1 yıl
yuh sana da brad pitt olsa gelmez o kalabalığa be :D
Soran+1 yılHaha Brad pitte gerek yok sadece o olsa yeter :D birkac sefer tek takilmayi denedim aksilik olucak ya bu seferde onun işi oluyordu ya da o gün olmuyordu :D kader biraraya getirmicek anlasilan
- +1 yıl
o zaman sana bir şarkıyla cevap vermek istiyorum... İbrahim tatlısesten- sen aşıksın arkadaş :D
Soran+1 yılAşık demeyelimde aklıma girmeyi başardı :D
- +1 yıl
Hadi iyisin :)
Soran+1 yılNeden dedin oyle :D
- +1 yıl
1 vakte kadar anlarsın :D 1 gün 1 hafta 1 ay içinde :D
- +1 yıl
Falcılar gibi konuştum ya la :D ıyyyy
Soran+1 yıl1 yilda okabilir onu unutmussun :D Falci gibi konuştun :D derler ya 3 vakte kadar kismet gorundu sana filan :D
- +1 yıl
Gel sen bir ilk yap patlat bombayı git yanına hayırdır ne bakıyorsun de bakalım :D
Soran+1 yılBen ona bakinca utanıyorum birde yanına gidip öyle diyemem :D ilk o başlattı o gelsin:D
- +1 yıl
azıcık cesaret lütfen ama ne kaybedersin ki
Soran+1 yılAmacını bilememki ne insanlar goruyoruz ilk adımı o atsın atmazsada atmaz napalım
- +1 yıl
Ezogelin çorbası yaptım gel içelim çok taktın sen bu mevzuyu kafaya:D
Soran+1 yılAfiyet olsun:)
- +1 yıl
Yorumlar şelale olmuş valla şöyle bir baktım da :D
Korkunca büyüyebiliyor gözbebekleri
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar korkuncmuydum ki haha :D
Duygusal dutumumuza fiziksel tepki diyelim
10 Yorumla
+1 yılGözbebekleri karanlıkta büyür. 😒😒😒
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ama ortalık karanlık değildi
Hoşlanıyordur senden
15 Yorumla
Soran+1 yılHoslaninca mi büyüyor onu ilk kez gördüm gözbebeklerinin büyüdüğünü
Soran+1 yılAma genelde yorumlarda karanlıkta büye diyo :D
Soran+1 yılBüyür
+1 yılgit len nolacak eski sevgiliymiş işte
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgili?
Heyecan
11 Yorumla
Soran+1 yılGenelde karanlıkta büyür diyolar ortalık karanlık değildi :D heyecandanda oluyormus demek olabilir
karanlikta buyur
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende duymuştum ana ortalık karanlık değildi ki gündüz vakti
+1 yılşeker atıyosa buyur bro
00 Yorumla
+1 yılsenden hoslanıyo senden ondan -,-
01 Yorumla
Soran+1 yılGözbebekleri karanlıkta büyüyorsa ona şaşırdım büyüdüğü için ondan sordum
gözbebeği sanmış
00 Yorumla
+1 yılaşık oluyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılArada sırada gordugu birine mi :D
- +1 yıl
aşkın ne yeri ne zamanı nede kişisi olmaz. eskilerin dediği gibi gönül bu aka konar bokada
Soran+1 yılEvet büyüklerimiz doğru demis :D ben aşka inanmam normalde
hap atmış
05 Yorumla
Soran+1 yılHapci degil
Soran+1 yılO neymis
Soran+1 yılTamam :D
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi