Aslında gözüne dikkatli baktığında tek görünen göz bebeğinin büyümesi değil. Aynı zamanda renk değiştirmesi olduğunu da görebilirsin. İki resim arasında bir renk farkı da var. Görme durumunda bir bulanıklık varsa eğer Holmes Adie sendromu olma ihtimali var. Göz doktoruna görünmen gerekir. Ama şöyle bir durum da var. Eğer bu sendrom sende varsa öyle hayatını etkileyecek, korkacak bir durum yok merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Işık olduğu için.
Ilaç tedavisi veya nörolojik bir problem olunca genel de göz bebekleri büyür hep böylese doktora gitmen gerekir
Kız yanlış soruya yazmışım göz cevabını bunada cuckold cevabını yazim. Ben bir tane kız bulamazken millet fanteziler peşinde
genelde bir şey kullanınca büğür ama bilemedim
Göz muayenesi oldun ilaç damlattilarsa olur değilse Dr a görün
Ne kadar ışığa maruz kaldığında alakalı bi durum hiç mi fen bilgisi dersini dinlemedin 😅
Normal insani doğal afetleri işte 😂
Niye bu kadar düşünüyorsun kiii 🤨🤪
Aynı ortamda olsan bile ışık miktarı az gelirse büyür
Gözbebeği yaklaşan nesneye göre hareket eder. Karanlık / Aydınlıkta etkilidir.
Abi siz nelere dikkat ediyorsunuz böyle ya kırk yol düşünsem buna bakmak aklıma gelmez 😂😂😂
Isikla alakali. Aynaya bakip iyice yaklas ve telefonun isigini gozune tut bak nasil kuculuyor
Göz bebeğini bilmem ama gözlerin çok güzel mis mahsallah
Uyusturucu mu kullandın?
Hayır
Ağladın mı sen?
Hayır esnediğim için yaş geliyordu gözümden
İki resim arasında telefonda uzaklık farkı var ikinci resimde daha yakın tuttuğundan gözbebeklerine gelen flaştan dolayı küçüklme olmuş
2 gündür böyle aynaya baktığımda da fark var normalde gözüm 2. Resim gibi zaten
Aslında gözüne dikkatli baktığında tek görünen göz bebeğinin büyümesi değil. Aynı zamanda renk değiştirmesi olduğunu da görebilirsin. İki resim arasında bir renk farkı da var. Görme durumunda bir bulanıklık varsa eğer Holmes Adie sendromu olma ihtimali var. Göz doktoruna görünmen gerekir. Ama şöyle bir durum da var. Eğer bu sendrom sende varsa öyle hayatını etkileyecek, korkacak bir durum yok merak etme
Göz bebeği karanlıkta büyür aydınlıkta küçülür
Üstteki fotoğrafı şimdi çektim odam aydınlık
O zaman doktora git sıkıntı olabilir
Beni gördügü icindir :D
Karanlıkta ve aydınlıkta büyür zaten
Mikrop kapmış olabilir
😮😮😮😮🧿🧿🧿🧿🤗 masallah dedim sustum
Kredi kartı ekstren geldi sanırım..
Antidepresan falan içtin herhalde
Hayır kullanmadım bir şey
Bu senin göz mü
Keşke dudağını görmeseydim o neya estetik mi
Sana öyle geliyor da olabilir
Kedi kadına evriliyosun. Panik yapmana gerek yok.
Hastasin
Extazi? Kokain?
Madde mi aldin
Ne gördün acaba :P
Ölcen 🖤
Aşık mı oldun la
Işık.
Güzel rengi var
odaklama açık 😂