Sizi anlıyorum kaka yapamamak çok kötü birşey. Ben şimdi size reçeteyi vereceğim sizin tek yapmanız gereken burda ki gereçleri temin etmek ve diğer insanlar gibi ''kaka'' yapabilmenin tadına varmak.
gerekeneler:
1 adet mısır 1.5 tl ( sokakta satılan mısırdan mümkünse bol sütlü )
1 soğuk su 50 kuruş ( yarım lt pet şişelerdekinden )
1 adet bank oturmak için ( bedava, parklarda bolca bulunur )
en yakın tuvaletin adresi (ö nceden tespit etmelisiniz )
toplam masraf 2 tl
şimdi mısır ve suyu sokaktan satın aldınız daha sonra hemen en yakın parka gidip bir bankın üzerine oturuyor ve afiyetle mısırınızı yiyorsunuz tabi bu arada daha öncede oturduğunuz banka en yakın tuvaletin önceden yerini tespit ettiniz (bu önemli çünkü dediklerimi yapınca tuvalete yetişecek kadar zamanınız olmaması muhtemel) mısırı afiyetle yedikten sonra üstüne bir şişe buz gibi suyu bi dikişte içiyorsunuz ve karnınızda müthiş bir ağrıyla tuvalete koşup hafiflemiş, mutlu mesut bir şekilde tuvalletten ayrılıyorsunuz bidaha da yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat ediyorsunuz çok kuru şeyler yemiyorsunuz. hadi geçmiş olsun21 Yorumla- +1 yıl
2 tl degil yalniz tuvalet parasini unutmussun kucuk 0.50 buyuk 1 tl 😂 toplam masraf 3 tl
En İyi Cevaplar
Duygusal kabızlık yaşıyor olabilirsiniz :) bu tip duruma düşen magdurların tuvalete girerken ozel hayatlarini tuvaletin kapisinin onunde birakmasi ve tamamen yaptıgı işe konsantre olmasi tavsiye edilir. Zorla ıkınma turlarını denemek hiç tavsiye edilmez , basur olursanız her tür baş hareketi, yaslama, dayama, dayanma, sallama v.g. pozisyonlar acı verici bir deneyim olur.
01 Yorumla
Sağlık konusunda 696 cevap paylaştı. Patetes ishal olunca yenir. Kabızlaştırma etkisi var çünkü. Yanlış yemişsin yani :)
En etkili doğal yolları söylüyorum; Kuru kayısı ve zeytinyağı
4-5 tane hemen kuru kayısı ye. Zeytin yağını içebiliyorsan yarım çay bardağı iç. İçemiyorsan bugün salatanı filan bol zeytinyağ ile ye. Katı şeyler yeme. Patates, muz özellikle uzak dur. İkisininde kabızlaştırma etkisi vardır. Bol posalı şeyler ye. Yani meyve suyu içme meyvenin kendinisi ye. Bol yeşillik ye. Ekmek olarak filan kepek ekmeği ye.02 Yorumla- +1 yıl
Cozum bulmussun ama patates evet kabiz yapar hatta doktorum bile bana yasaklamisti ama ben farkettim ki patates yedigim zaman ishal oluyorum muz da patatesde az yersen kabiz bolca yersen ishal yapiyorlar bence ! Belki de kisiye gore etkisi baskadir
+1 yılBak herhangi bir bitki çayı iç, onunn üzerine de o bardağın hacmi kadar su iç... On dakikaya kadar bu iş tamamdır :) Patates püresi falan yeme o daha beter yapar. ishaller onu yiyor diye biliyorum ben...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErik, elma, ıspanak, lahana, incir, pırasa, kayısı, üzüm, zeytinyağı ve bir de sinameki kabızlığı iyi gelir.
Ilık suya bal karıştır ve iç.
Yanlış yoldasın patates puresı makarna bunlar ıshal için..
Posalı besınler tuketmelisin. Beyaz ekmek yeme kepek ekmeğine dön.
Muz yeme kabızlık yapr.
Kavun ye soguk su iç ..20 Yorumla insanlar nelerle ugraşırken biz burda senin kakanı çıkarman için yardımcı olmaya çalışıyoruz bazılarımız canlarıyla ugraşırken bazılarımız kakasını çıkarmakla ugraşıyor. Hayat işte tuhaf :)) Buarada sıkıntının geçmesine ve rahatlamana sevindim dikkat et bundan sonra yediklerine ve bol su tüketmeye çalış. ;)
10 YorumlaB*kun önemini bilmeyenler için :
https://www.youtube.com/watch?v=dK0xK2OTAuc
Yarım çay bardağı zeytinyağı içmelisin olmadı bir koşu gidip marketten ''Doğadan form kayısı çayı' alıp su kaynatıp demleyip iç.12 YorumlaBol ılık su iç en az 8 bardak, lifli yiyecekler yemelisin lifler işlenmemiş tahıl, meyve ve sebzelerin sindirilmeyen kısmıdır;kalın bağırsaktaki suyu bir sünger gibi emerek abdesti yumuşatır aynı zamanda bağırsak hareketlerini düzenler. Ancak lilerin bağırsaklara su çekebilmesi için vücudumuzda yeterli miktarda su bulunması gerekir. kayısı suyu iç. YÜRÜME aerobik ve koşu bağırsak hareketlerini arttırır.. Geçmiş olsun :)
10 YorumlaSağlık konusunda 352 cevap paylaştı. bir tutam sinameki otunu kaynat, istersen içine bir parça limon da katabilirsin. ardından bal ile tatlandırarark iç. baştan söyleyeyim tadı rezildir ancak gerçekten kabıza en etkili müdahaleyi böylece gerçekleştirebilirsin.
10 Yorumlaot hariç demişsin ama yazdıklarından çok çaresiz olduğunu görüyorum. baharatçılardan "sinameki" isimli bitkiyi al. kaynamış bir su bardağı suyun içerisine bir tutam at, bir kaç dakika demlensin şekerle tatlandır aç karnına iç. sonra bak gör :)
01 YorumlaBaşka derdimiz yokmuş gibi hey Yarabbim.. Googleda aratsan milyon tane konu bulup bu soruna çözüm bulabileceğin halde sırf dikkat çekmek adına bu tarz başlıklarla konu açanlar var ya.. Öhöm neyse..
02 YorumlaAlternatif tıpı uygula :)) Fitil. İşte uygulanışı :)
https://www.youtube.com/watch?v=yKDkO5V5e2U
11 Yorumla
+1 yılBekunis al eczacilara sor sana verirler ben 8 liraya aldim çok işe yaradı bendede o durum vardı çok kötü bu ilaç sayesinde geçti çok şükür bak şimdi BEKUNİS 30draje yazandan al çiğnemeden 1 bardak suyla yutuyorsun 1 2 saate dışkıyi yumusatir 7 8 saate şelale gibi akar al kullan tavsiye ederim ama herzaman kullanma 1 haftayı geçmesin yoksa hep kullanirsAn vücudun tembelliğe alisır böyle de ciddi hastalıklara yol açabilirsin ama yüzde yüz ise yariyo tavsiye ederim
SAYGILAR☺00 Yorumlaarkadaş ne kadar rahatsınız bu tarz konuları açık seçik yazmaya..
sonuçta burayı herkes takip ediyor...
biri bok yazmış, biri kaka yazmış, yuh diyorum yani.. başka bişey demiyorum..34 Yorumla- +1 yıl
Kimse beni örnek almasın,çünkü kimseye örnek olmaya çalışmıyorum.Ve birileri özellikle "çocuklar" örnek alabilir/sitede onlarda var diyorsanız cinsellik bölümüne girip hemen hemen her konuya az önce dediklerinizi yazmalısınız.
Bok konusuda edep sınırlarını hiçde aşmıyor bana göre,burda ben sübyancıyım,hayvanlara karşı ilgim var yada bunun gibi iğrenç tabirler kullanmıyorum.Sağlık sorunumdan bahsediyorum. - +1 yıl
güzelim, sağlık sorunlarından bahset tabiki, ona bişey demiyorum,
ama daha kibar kelimelerle ifade et problemini...
bi çıkaramıyorum yazmışsın, biri aşağıda bok yazmış, yani ben yadırgadım.
biraz kaba buldum..
cinsellik bölümünde de çoğu zaman haddini aşanlar oluyor, ama seninkisini daha çok yadırgadım..
neyse amacım seni kırmak değil,sadece anlatım tarzını doğru bulmadım
+1 yılSen güz eriği tüket bol bol.. Bu bordo renkte olanlardan..
Adamın biri g*tunun üstüne düşmüş boku kırılmış.. Fırat01 Yorumla
+1 yılGizli olmadıgına göre kusura bakma ama bizimle dalga geçtigini düşünüyorum "çıkaramıyorum" da ne demek
02 Yorumla- +1 yıl
İyi o zaman kuru kayısı ye hemen ishal olursun
Patates daha çok kabız yapar. Şeftali suyu birebir. Ya da salata ye, yeşillik de iyidir. Benim özel formülüm ise tavuk ve kola. Ne hikmetse ikisini birlikte tüketince direkt ishal oluyorum.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılpatates püresi iyice kabız yapar yanlış yoldasın :) armut , kayısı , yağlı şeyler yumuşatır bağırsağı
kola içme patates yeme şehtali yeme04 Yorumla- +1 yıl
bende de tersi durum var :)))) haşalama patates yiyorum
- +1 yıl
:))))
rezene çayı iç ama 3 bardaktan fazla içme bu sefer içinde tutmak için çare aramak zorunda kalırsın yoksa..
10 Yorumla
+1 yılNe yapsam bilemiyorum.. Canımdan bir parçasın.. Söküp atamıyorum.
(Not:Soruyu okumadım)18 Yorumla- +1 yıl
sorunu hallettiğinde bence sifonu çekmeye kıyamıyacaksın.
- +1 yıl
cumhuriyet sucuğu linkini direk koyalım bence fark etmez.
- +1 yıl
Kısmet tabi.. Ama çıkmadık candan umut kesilmez.
- +1 yıl
5. günün şafağında doğuya bakınız.
+1 yılYayla çorbası, haşlama tavuk( suda sade haşlanmış but yada göğüs),patates püresi, makarna, pilav, elma, muz, şeftali, ayran, grisini,yoğurt bunlar ishala iyi gelir.
05 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.. Sağlıkçıyım ben özellikle varsa makarna, pilav ve tavuk ye. Ayrıca ekmeğin beyaz normal ekmek olsun. Başka ekmek yeme...
+1 yılaktivya mı ne öyle bir şey vardı bol bol yoğurt ye bağırsakta bulunan yararlı bakterileri kaybetmişsin sanırım o florayı tekrar düzenlemen lazım fazla zaman geçerse doktora mutlaka git mazallah bağırsak düğümlenmesi felan...
02 Yorumla- +1 yıl
olurmu olur biz doktorlar her ihtimali düşünürüz ;)
Bunun günün sorusu olmasını istiyorum gerçekten. :))
11 YorumlaKolay olmuyosa parmgni icne koy * sabun sur icine kesikle rahhtca yaprsn o zamn fazlda sur sabunu delgne ki yalma olmsn yoksa delik buyur
00 YorumlaNektarlar var onlardan al çekirdeğini kaynat suyunu iç bişicin kalmaz nektar tüysüz şeftalinin büyüğü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaraj kapaklarını açmazsan uyguladığın diğer yöntemler bir işe yaramaz. önce lavman yap daha sonrasında diğer arkadaşların önerdiği sebze meyveleri kullanmayı dene. düzenli olarak activia da kullanabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılÇözüm basit. Yarım su bardağı zeytinyağı iç. :) Geçmiş olsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bozmazsın. Bundan birkaç sene önce sıklıkla yaşadım bu kabızlık sorununu. Uzmanıyım diyebilirim. İç zeytin yağını. Birkaç saat sonra etkisini gör. Ağrılarını bilirim bu illetin. Sen güven bana. Bunu dene başka birşey deneme. Geçmiş olsun tekrar :)
yapacagin tek sey var oda bir süre odani wc´ye alacaksin :))
04 Yorumla
+1 yılkayısı iyi gelir..sinemaki demle iç varsa bi de biliosan tabi.aman dikkat et fazla zorlama .sinemaki yoksa keten tohumu oda yoksa açı çehre.hiç birisi yoksa yarın al
01 Yorumlaaçı turşunun iyi geldiği söyleniyor bende fayda etmedi ama bayan arakdaşımda etti, ondan biliyorum, sabahları hafif sıcak su iç, yoğurt ye akşamalrı
00 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılBen sürekli kabızım sen olmusun cok mu poponun arasına krem kullan gecer
bir de sıcak suyun ustune otur bekle cıktıktan sonra da krem kullan dert etme gecer00 Yorumlaotur koca tabak yumuşak kayısı ye bak nasıl cırcırr oluyorsun bu arada soru başlığı süper "kakamla başım dertte":D bu arada çıkan bişiler oldu o zamandan bu yana:D
10 Yorumlaalışkanlık halina getir bunu şayet barsaklarınla başın dertteyse...sabahları aç karna kayısı kurusu ye ve bir bardak ılık su iç...
10 YorumlaSağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nolucak bu ülkenin hali diye sorsak ancak bu adette cevap gelirdi tebrik koyuyorum sana ve kakana
01 Yorumla- +1 yıl
Soruluyor ve cevaplanıyorda,demek istediğim cevaplıyoruz ama noluyor?Fikirlerimizi birilerine duyurabiliyor muyuz? Sanaldan çıkıp gerekli yerlere erebiliyor mu? Tabiiki (bilinçli olanlar) neyin ne olduğu farkında fakat sanalda bu konudaki fikirlerimi açıklarım ama işe yarayamayacağını birşeylere katkıda bulunamayacağımı,kimsenin benim yada başkasının (tartışma ortamı yaratmak hariç) tınlamıyacağını bilerek.Umarım ne demek istediğimi anladınız..
bol bol ceviz ye, bi kac saate etkisini gorucen...
not: ac karninda...00 YorumlaSağlık konusunda 392 cevap paylaştı. balı sıcak su ile seyreltip iç kabıza iyi gelir bağırsakları rahatlatır.
00 Yorumlasabah sabah iyi güldüm insna nasıl yazar bi sıkıntıısnı buraya anlam veremedım
11 Yorumlaıkın yavrum ıkıın kuzenimde çok tutuluyo bitki çayı içiyordu o da ama fayda edermi bilmem orana yag sür daha .abuk çıkar ama ıkınmadan başka çaren yok:)
01 Yorumla- +1 yıl
? ıkınmak damarı patlatır
- https://www.youtube.com/watch?v=D4ZZfl_v_x0
Çözüm videoda mevcuttur.
10 Yorumla
+1 yılbenim kız arkadaş activia yiyordu, iyide geliyordu galiba
02 Yorumla- +1 yıl
hatırlatayım dedim
bol bol kuru kayısı tüketin. yada kayısı kompostosu yapın. bol bol tüketirseniz hiçbişeyiniz kalmaz. bu işin bir numaralı ilacıdır...
00 Yorumla:) Birazda severek yaklaş konuya :) belki çıkmak istemiyordur mutludur:) acil şifalar:)
00 Yorumla
+1 yılSen yoğurt al sonra yoğurtun içine en sevdiyin meyveleri kesip-kesip at sonra da onu karışdırıb ye bak nasıl geçiyo =) hatta sen bunu yap soyledigin gibi su gibi bile olucak)
01 YorumlaSağlık konusunda 734 cevap paylaştı. bok derdi büyüktür Allah sabır versin çıksa bir dert çıkmasa bir dert
01 YorumlaOrtalı bok götürmüş, en sonunda çişini yaptirmişiniz muhahah koptum.
00 YorumlaÇok açık sözlüsün ya:D
Kolayla türk kahvesini karıştırıp içmek işe yarıyodu sanırım:)00 Yorumla
+1 yılBal ve süt karıştır iç yada sadece bal ye bol bol sıcak olsun ama geçmiş olsun
00 YorumlaKimse saçmalamasın artık !
hasta olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. ve en etkili çözüm yolu ( B. T. Enema Lavman ). tek kullanımlık ve sürekli kullanımı zararlı.00 Yorumla
+1 yıloofffffffffff gıtsene kızım doktora sen cok kotu bır durum
10 Yorumla2-3 yemek kaşığı sıvı yağ iç.Sen 3 kaşık al hem garanti hem çabuk olsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltuvaletini yaparken sakın zorla yapmaya çalışma zor larsan basur olursun zor lar san orası şişer ve tıkanır
10 YorumlaŞu anda kuru kayısı ywdim ve üstüne au içicem acaba geçer mi?
00 YorumlaAslında kabız değil ishalsiniz.. bekleyin geçecektir. .
00 Yorumladoktora acil bir şekilde gidip endoskobi ve kolonoskobi yaptırın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıları poleni ye sindirim sistemine iyi geldiğini okumuştum biyerde.
00 Yorumla
+1 yılsenden çıkacak o kokuyu hayal bile edemiyorum:)))
21 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. kuru incir, tarçınlı sıcak süt
01 Yorumla
+1 yılsigara iç. sindirim sistemine iyi gelecek.
20 Yorumlakuru kayısı yemek, zeytinyağı içmek.
10 YorumlaHala yapamadın mı yahu?
10 Yorumlawc özelinide yazmasaydın yaa
32 YorumlaPatates daha beter yapar :s
24 Yorumla
+1 yıllavmat kullan elini altında olsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat