Merhaba. Aciktan okuyorum. Ailemin maddi durumu iyi değil. 18 yasindayim. İş arıyorum sayısız başvuru yaptım. İşsizim. Bunalıma girdim.
3 ay

Bunalima girme genc kardesim.
Evet zor zamanlardan geciyor caresiz kaldigini hissediyorsun. Sen kapiyi zorla elbet acilacak.
Bu dönem senin yaşında çok ağır geliyor biliyorum 🥺💔 Umutsuz hissetmen çok normal hislerinde yalnız değilsin.
Önce kendine kızmayı bırakmanı öneririm. İş bulamaman senin yetersiz olduğun anlamına gelmiyor sadece dönem zor.
Şunları deneyebilirsin 😊
Açık öğretimde okurken yarı zamanlı işlere odaklan. Kafe, market, çağrı merkezi, kurs merkezleri stajyer ilanları güzel başlangıçlar olur 👍
LinkedIn ve Kariyer. net’te profil aç kendini anlatan kısa bir yazı ekle.
Gününü tamamen iş aramaya değil planlamaya böl. Birkaç saat iş arama birkaç saat ders birkaç saat de yürüyüş meditasyon dizi kitap 🎧 Böylece beynin de biraz dinlenir.
Ailenle “kendimi çok kötü hissediyorum desteklerine ihtiyacım var” diye açık konuş. Senden mucize beklemiyorlar sadece çabaladığını görmek onları mutlu eder 🍀
İstersen hangi şehirde olduğunu ve neleri yapmayı sevdiğini yaz detaylıca konuşup daha somut yol haritası çıkaralım 💬✨
Cevap
8Cevap
Bende aynı 18 yaş sendromu diyelim buna çok felaket bunalımdayım bende hiç arkadaşım da yok
Arkadaşım dostum var en azından teselli esiyorlar yine ama bunalımdan cikamiyorum
Senin gibi birini bul iyi gelir belki
Önerim var bunalıma girme
hangi şehir
Destek istermisin
Yardımcı olabilirim istersen sana
inşallah bulursun
İnternetten kazan
Mağazaya gir
Yaptım başvurumu. Heryere Cv bıraktım ama dönen yok.
Lise mezunu musun
Evet.
All aallaa nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?