Neden Türkiye'de rus kadınlar çok seviliyor ve tercih ediliyor onca güzel türk kızları varken?
Cevabın nedir?
rusyada bir dönem yaşamış biri olarak söylüyorum, Rus kadınları genelde kolay elde edilen, çabuk sonuca gidilen, sekse aşırı derecede düşkün, maço erkek delisi, sert sevişmeyi çok seven kadınlardır. Ancak klasik kuzey insanı soğukluğu da vardır. yokluk yaşadıklarından maddiyata düşkündürler. zengin ve güçlü erkekleri kaybetmemek için dayağı bile göze alırlar. rus erkekleri votkaya seks yaşantılarını feda ettiklerinden rus kadınlarının açlıkları gayet normaldir. işin en ilginç yanı asla güvenmeyeceğiniz, metres olarak bile şüpheyle bakacağınız bu kadının evlenince Kadir İnanırvari evinin kadını, çocuklarının anası olmasıdır.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbosversene sen bizim kadınlarımızn tırnagı olamazlar turk kızları zor oldugu için onlara yoneliyolar ama zor olan daha kıymetli bnce
96 Yorumla- +1 yıl
gercekleri konusan en iyi cvbı alıyomuş orendim tskr
Soran+1 yılbi sey degil :)
- +1 yıl
tskler kardeşim
- +1 yıl
ulan sizin gibiler yüzünden dötleri kalkıyo deme şöyle şeyler vermiyolar işte
Erkekler sadece görselliğe önem veriyorlar ve istedikleri güzel kızları elde ettiklerinde onların aslında ne kadar kötü olduğunu, güzelliğin her şeyi halletmediğini, asıl önemli olanın kalp güzelliği olduğunu anlıyorlar fakat iş işten geçmiş oluyor... (Bir Türk erkeğinin aklını kullanmadığında karşılaştıkları)
01 Yorumla
Türk kızlarından da yabancı erkekleri beğenen dolu.
Tipik bir türk erkeği kısa boylu, yamuk suratlı ve kendini dünyanın kralı sanıyor... Yabancı erkeklerse uzun boylu yakışıklı ve hoşsohbet =)
Kim kimi seviyorsa ona gitsin.61 Yorumla- +1 yıl
kezban
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkeği Rus kızına gidiyorsa Türk kızı da Avrupalı erkeğe gitsin aq. Sizi istemeyeni siz niye istemiyorsunuz? Objektif davranacağım. Biz erkekler istiyoruz ki Türk kızı edebini bilsin, evlenmeden bir şeyler yaşamasın. Çocukluklarından beri kızın kahkaha atmasına bile laf ederiz. Sonra ortaya işvelş, cilveli olmayan, kendilerini erkeklerden koruyan kızlar çıkartırız. bu sefer de bu kızlar hoşumuza gitmez baskıyla yetişmemiş rus kızının rahatlığını isteriz.
tipe gelince, türk kızı neyse türk erkeği de o. birbirimizden bir farkımız yok.
ben asıl rus kızı peşinde koşan türk erkeğini isteyen türk kızına şaşıyorum. ulan git avrupada erkekler senin gibi siyah saçlı, büyük popolu kızlara hasret. sen de ona git. rusa gitmiş adamı ne yapacaksın aq?52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*istiyorsunuz
- 24 Yorumla
Soran+1 yılcevaplayan arkadas bu rus degilki bu candice swanepoel
Soran+1 yıltamam oyle olsun
:))))
onca güzel türk kızı mı :)) sorun burdan kaynaklanıyor bizim kızlarmız ırk olarak o kadar güzel değiller malesef genelinde geniş kalça dar bir üst beden armut tipi kızlarmızın vücudu :) ben rusları güzel buluyorum diye değil bana onlarda çekici gelmiyor onlardan çok daha güzel ırklar var :) ama abazan gençliğimiz çok olduğu için güzel olmayan kızımız bile kendini hint kumaşı sanıyor :) bu arada bu yorumlarım genel içindir :) istisnalara kaideyi bozmaz :) ayrıca kadınları yaşlısı genci güzeli çirkini severim onlar kutsaldır :) bütün savaşlar onlar için çıkmıştır :) bütün hayat çabalaramız onları mutlu etmek içindir :) ne onlarla olur nede onlarsız :) topuklarımı vura vura kaçtım umarım taş yağmuruna tutulmam :)
04 Yorumla
+1 yılyabancı erkekler de türk kızlarını farklı ve çekici buluyor, gözlerimle pek çok kez şahit oldum. tamamen farklı olanın çekici olmasıyla alakalı. ama her türk erkeği rus sever diye bir şey yok. rus kızları dünyanın her yerinde. bir yaz türkle yatar öbür yaz isveçliyle öbür yaz italyanla.
31 Yorumla- +1 yıl
evet ingiliz bi çocukla çıkıyorum güzel olduğumu söylüyor.
Cevabı aslında basit.Şimdi açık konuşalım.Türk kadınları cinsellik konusunda utangaçlar ve çok fazla naz yapıyorlar çoğu cambazlık yaptırıyor hatta.Öyle olmasa zaten Türkiyede bukadar cinselliğe aç insan birikmezdi.Doğal olarak erkeklerde başka ülkelere gözlerini dikiyorlar ki başlarda iskandinav ülkeleri geliyor.Oranın kadınları fikirlerini açık şekilde dile getiriyorlar gizli saklıları yok çok rahatlar ayrıca açık konuşalım kendilerine çok iyi bakıyorlar.Buda cinselliğe aç kalmış Türk erkeklerini cezbediyor haliyle
20 YorumlaKim nederse desin gerçek şu Türk erkeği türk kadınından daha çok rus kadınıyla ilk fırsatta evlenmiştir. Rus kadını tanımasına rağmen türk kadınıyla evli erkek kendine güvenmeyen ezik bir karakterdir dogma fikirlerle doludur.
10 tane türk kadını aynı anda verecek olsa bir tane rus' a değişmem sebebi çok daha güzel, çok daha akıllı, çok daha estetik ve anlayışlı, ve evlendiği zaman tam bir namus abidesi evinin kadını. Türk kadını vasfı ne olursa olsun ortalama bir rus kadınlarının yanında ancak çoban olur.01 Yorumla- +1 yıl
Türk kadını çobansa eğer ki, koyun Rus kızları mı oluyor yoksa siz mi? :d
+1 yıl
Soran+1 yılbirisi model digeri sade turk kizi boyle kiyaslanmazki
- +1 yıl
aferim
elde etmek daha kolay olduğundan olablir ama
Forever Türk Kızları51 Yorumlafazla güzeller tornadan çıkmış gibiler. kısa süreli takılmak amaçlı olabilir. ama bizim kızlarımızın yeri ayrıdır tabi...
20 YorumlaUzun sarı saçlar, mavi gözler, güzel bir burun, hoş yüz hatları, çekici bir boyun, narin omuzlar, güzel göğüsler, incecik bir bel, kıvrımlı ve biçimli kalçalar, estetik baldırlar, güzel bacaklar, ince bilekler... Daha sayayım mı? :D :D :D :D
11 Yorumla
+1 yılNe yapsinlar bacim kabul edelim. Kisaboyluyuz, kocadotluyuz, esmeriz, kaprisliyiz.
Ha dersenki turk erkegi neci. Gene turk kadinindan ciktigindan genetik yapi ayni.
Hicbiri bir black irish degil misal.15 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha guzel oldu.
- +1 yıl
Pof milliyetcilige baslama.
Onlar bizden güzel canım.
Hiç kasmayalım yani..
Kabullenin geçin zaten türk erkeği dünya çirkini de olsa dükkana dönecek :D24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dünyada en son yapacağım şey Rus kızla beraber olmuş bir erkekle evlenmek olur... Bedenini kiminle kirlettiyse bir erkek, gitsin onunla evlensin. Rus'un artığı erkeği çocuklarıma baba yapmam.
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. uzak kıymetli görünüyo herhalde .yakındakinin kıymetini bilmiyolar.yerli malı en iyisi
15 Yorumla
+1 yılBiçoğunun pürüzsüz vücudu vardır bacakları uzundur kalçaları diri ve diktir..Anadan doğma sportif hatunlardır sevilesi öpülesidir..Gel gelelim ben italyan ve rum hatunlardan vazgeçemem..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden dert ediyosun ki isteyen istediğini beğensin ben bu muhabbetleri kötülemeleri anlamıyorum yani beğenen kalır beğenmeyen gider..sonuçta beni bir kişi ilgilendiriyor o da beni bende onu beğeniyorum
00 Yorumla
+1 yılsari sac gorduklerinden akillari baslarindan gidiyo ondan bizim burda kimse donupte bakmaz ruslara :D
17 Yorumla- +1 yıl
burda nasil kizlar var bi gorsen bunlara donupte bakmazsin :D
- +1 yıl
yok vallah burdaki kizlar guzel :D hollandali erkekler bile Turk kizlarina hayran :D
- +1 yıl
var Lara Şengül Surol :D
- +1 yıl
Pff.. erkeklerin %60'ı gaymişmiş :) kendilerini avutuyorlar... Arap ülkelerinden bile gay Hollanda'ya gidiyor diye öyle sanıyorsunuz. Bizim Fatih Ürek bile orda... Ama Hollanda'nın kendi erkekleri arasındaki gayler Türkiye'deki gaylerden fazla değil. Ve çok yakışıklılar, Türk kızını da çok beğeniyorlar =)
Hayatımda hiç görmedim desem yalan olmaz kurban olayım bizim TÜRK hatunlarına...:)
52 Yorumla
+1 yılasıl onlar Türk erkeklerini çok sevdiğinden burayı tercih ediyolarmış :))
13 Yorumla- +1 yıl
hadi be
+1 yılÜlke abaza dolu. Nefes alsın yeter prensibiyle hareket ediyor. Türk erkekleri için Rus, Afrikalı farketmiyor. Rus dolu olduğu için size öyle geliyordur.
10 YorumlaDış görünüş olarak güzeller
Rahatlar
Kolaylıkla seks yapılabilir51 Yorumla- +1 yıl
hmmm.. iyiymiş. yabancı erkekler de dış görünüş olarak çok yakışıklı hem de bizim hanzolar gibi içten pazarlıklı değiller (evlenene kadar yapayım evlenince bakire alırım) gibi... biz de yabancı erkekleri seviyoruz :)
+1 yılBen rus kadınları derdim ya türk kadınlari gibi tripli ve nazlı değiller.
20 YorumlaTürk kızları çok kaçıyor da ondan. Rekabet lazım biraz :)
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli olmaları ve renkli gözlü olmaları genellikle bana çekici gelir.Ama en güzelleri rus kızı diyemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel anlaminda daha cok seviliyor evet. türk erkekleri basit ve kolay seyleri seviyolar bunu hepimiz biliyoruz :)
12 Yorumla- +1 yıl
hep genelleyin siz hep.
Cevap sahibi+1 yılama cogu öyle :)
Hem yüzleri hem vücutları güzel. Kapris yok inat yok daha ne olsun
30 Yorumla
+1 yılbilinmez...
belki rusyanın erkekleri de türk kızları diyordur...10 Yorumlacinsel anlamda türk kızları ile ilişkiler biraz tehlikeli,sanırım bundan
10 Yorumla
+1 yılbence bizim kızların burnu kaf dağında kendilerini beğenmişler biraz ilgi göstersen bir havalara giriyorlar.
30 Yorumla
+1 yılamaaan,
aslında bence gerçektende okadar sevdiklerinden beğendiklerinden falan değil.
laf olsun diye işte..01 Yorumla
+1 yılBen ne rusum nede türk ama zencilere hastayım:)özelliklede erkeklerine
11 Yorumlaohooo olmadı ki bu en iyi cevap çoktan seçilmiş insan bir bekler diğerleri ne yazacak :D
00 Yorumlavalla ben rus kadınlarını sevemedim bana itici geldiler.çok .latin kızları daha güzel ve cana yakın.
20 Yorumla
+1 yılayırt etmem
ben hepsini sabahlara kadar severim
türk/rus kadın kadındır00 Yorumla
+1 yılrus kızlarını bende çok sevmem ama...onca güzel türk kızları varken yazılmışta tebessüm ettim...
00 Yorumlabunu bende anlayabilmiş değilim güzelim türk kızları dururken ruslar da noluyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlarının kumandası yoktur. Rus ve Gürcü kızlarının olduğu söyleniyor. Denemedim henüz. :)
00 Yorumla
+1 yılsevilmiyor bence saadece tercih ediliyor bazı amaçlar için :)
11 Yorumla
+1 yılirlandalı kızlar hoşuma gidiyor benim çilli çilli :)
00 Yorumla
+1 yılgüzel türk kızları var tipsiz erkeklere bakmak bizde ondan dolayı ruslara dadanmak :)
10 Yorumlaonlar kadar güzel değiller ama onlardan kat kat artistler bu yzden olsa gerek
00 Yorumlaustanın işine karışmıycan demısler ondan onlar işini ıyı yaptıgı ıcın
00 Yorumlarus kızları çok güzeller yaa, taş gibiler taşşş :))
00 Yorumla
+1 yılOnca güzel türk kızları mı Rus kadınlarıylamı kıyaslıyorsun duymamıs olayım. :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılniye kıskandınmı inanın bana türk kızlarından daha kaliteliler en azından bu sitedeki kızlardan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden türkiyede türk kızları geziniyor onca güzel rus kadınları varken:D:D
10 YorumlaKıskandın mı kız gizli :(
10 Yorumla
+1 yılBu çok saçma bir genelleme...
00 Yorumlatürk kızı en çirkini bile trip attığından olmasın?
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yıltripppppppppp atmıyorlar !
00 Yorumla türk kızının tripleri cekilmiyo
10 Yorumla
+1 yılevde yemedgımz mısafirlikte tatlı gelir
00 Yorumlaçok güzeller. hiç dikkat etmedın mı alasen
01 Yorumla
Soran+1 yılben rusyada yasiyorum ve inan bana her gun gozumun onundeler dikkat ediyorum ama bi guzelik gordugum yok!
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevmiyorum çekik gözlüü forever :D
10 Yorumla
+1 yılhani güzel ben göremiyorum
00 YorumlaTürk kızları kaprisli oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeş
onların bıyıkları yok
11 Yorumlaruz kızlar sadece yatmalık türk kızları evlenmelik
00 Yorumla
+1 yılöyle bi özel sevgim yok rus kızlarına
00 Yorumlaçok sexsi olyorlar ondan
20 Yorumla- Devamını Gör (9)