Neden sevmezler hatta nefret ederler sitede okuyorum fakat hep laf atma mücadelesi Rus, Ukrayna kadınlarından hoşlanmıyor düşman olarak görüyorlar. Yok 30 undan sonra çöküyormuş, yok kazulet gibilermiş, yok sıskalarmış, yok zengin koca avcılarıymış namuslu değillermiş. İçlerinde namuslu olanı yokmu? Var. Fakat kendi ırklarına bakmıyorlar. Çok tepki toplayacağım fakat egoistler, kendilerini beğenmişler. Güzel kadınlara yiyecek gibi bakıyorlar. Sebebi nedir bunun?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakın bu konu süreklı burda yok rus yok moldovya yok ukrayna kadını türk kadını.
konu şu aslında
türk erkeği seks konusunda aç ve nefsı diğer müslüman olmayan erkeklerden daha erken uyarılıyor.
türk kadınlarımız ıse son dönem harıç kendıne çok bakmayan seks konusunda zayıf dişiliğini kullanmasını bılmeyen sadece ev kadını ve anne tıplemesındeydı.
diğer yabancı olanlar ıse dişiliğini ön planda tutan sexy kıyafetlerle dolaşan sexe renk katan tıpler. doğal olarakta türk erkeği hem kolay hemde onların bu özellıklerınden dolayı onlara meillendıler.
ama konu sadece seks. kaldıkı seks konusunda oynuyorlar evet her şeyıyapıyorlar ama içtenlıkle değil sadece oyun ve bude erkeklere farklı gelıyor. ama aç olmayan erkekler bu tarz kadınlarla asla işi olmuyor hatta fazla ıtıcı bıle gelıyoır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ulkemizde ki kadinlar ile ruslar arasinda cok fark var onlar ne kadar soguk iklimde yasarlarsada cok sicak kanlilar bizim hatunlarimiz ise bildigin diken yaklasilmiyor. Ruslarin fizikleri ozellikle bacak boylari daha uzun buda bizim hatunlari kiskandiriyor isin asil sebebi turk erkegi parayi bulunca rusa gider :)) yani kotu anlamda degilde yuzde 90 turk erkegi rusu tercih ettikleri icin kiskanilir cekemez bizim kadinlarimiz. Ruslar mercedes ise turk hatunlari renodur :))
270 Yorumla- +1 yıl
Kardeş kafan güzelmiş güle güle kullan. Ruslar soğukkanlı insanlardır. Çok yakın olduğum rus bir arkadaşım var yinede bizim insanlarımızın yerini tutmuyor. Bir donukluk var. Kadınların hamileyken sokağa çıkmaya çekindiği, şortla otobüse binemediği bir ülkede yaşıyoruz. Yazdıklarını bir daha düşün derim👍
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum. Izmirde olsa Antalyada olsa aynı. popon yiyorsa şortla çıkarsın. Türkiyede yaşamıyorsun galiba? 3,5 yaşındaki bebeğe tecavüz edilen ülke burası. Doğuyla batıyla ne alakası var. Kimseyi çekemediğim yok. Boy devede de var. Sizin yaptığınız resmen hainlik ona sinir oluyorum..
- +1 yıl
Bir Türk olarak kendinden ve Türk kadınlarını aşağılayan laflarından utanmalısın.100 tane rus kadını bir tane Nene Hatun etmez.
- +1 yıl
O senin düşüncen diyorum bende kimse kabul etmek zorunda değil. Yüz güzelliği gelip geçici neyse boşver sen en iyisi rusyaya gitte gerçekleri gör.
- +1 yıl
Tamam işte gitte gör diyorum bakalim dedigin gibilermi😉
Soran+1 yılArkadaşlar burada konuşmayın ya bana bildirim geliyor yeter
- +1 yıl
Turistlerden yola çıkarsak bir çok ülkede Türk kızı çok güzel bulunuyor. Videolarıds izleyebilirsin. Rus arkadaşım var dedim ya kendisi erkek yıllarca rusyada yaşamış ve Türk kızlarına bayılıyor.😉
- +1 yıl
Bak işte ben bu zihniyete karşıyım. Sen kalk Türk kızını yerin dibine sok elalemin natasasini yücelt sonrada Türk kiziyla evlenirim de utanmayacak misin😂
Soran+1 yılYa ponçik malı ben seni engellemiştim nasıl yine konuşabiliyorsun acabaa
- +1 yıl
Mk delisi siteyi kullanmayimi bilmiyosun gizliyken her turlu yorum yapiliyor😂
- +1 yıl
Sende Turk kadinina yakisir davran oyleyse
Soran+1 yılponçik nedir arkadaş sizin gibi kezbanlar zaten TÜRK KADINLARINI alçatmıyor mu gelmişsin car car ötüyosun sanane lan elalemden
- +1 yıl
Gizli teyze delirdi menapoza girdi herhalde kuduz😂bildirime bogarim seni kapa ceneni
Soran+1 yılKüçük kaltaha bakın hele azmış. Burada tek bir kişinin bile zoruna gitmemiş hepsi de gayet mantıklı cevaplar vermiş sende azmıssın galiba çenen çok çalışıyor beynin çalışsa keşke.
- +1 yıl
Osmanli padisahlarinin kokunu arastirda bak niye Turk kadiniyla evlenmemisler😉
- +1 yıl
Menapoza giren teyzenin drami. Senin gibi or.. pu degiliz ya ondan. bence sansini zorlama bildirime bogarim seni
- +1 yıl
Adi ustunde anca gizliden atar ozele beklerim seni teyze 😉
Soran+1 yılayrıca bahse girerim ki gerçek hayatta 30 yaşındaki kadınlara teyze demiyorsundur. burada laf olsun diye söylüyorsun ama basitsin işte. isminden belli zeka seviyen. hıncını bizden mi alacaksın? rahatsız etmeyi bırak görüştekileri. onların kararı bu sanane? kadınlar bile hak veriyor kıskandıklarını itiraf ediyor. çirkefleşen sensin, yaran var ki gocunuyorsun. bana teyze diyorsun da git derslerine çalış sütünü iç ve uyu. uyu ki büyü beynin de büyüsün azıcık :))
- +1 yıl
Tarih bilgin yok galiba :)
- +1 yıl
Keske seninde buyuyecek bir beynin olsaydi. Bir ayagin cukurda ugrastigin seylere bak moruk😂Benim adimdan sanane giren cikanmi var hayirdir
- +1 yıl
Tarihini bilmeyen biri oldugun icin ciddiye alip cevap veremeyecegim kusura bakma. selametle😉
Soran+1 yılsenin gibi kendinden büyüklerle uğraşmıyorum genç çocuk.
yaşını bil, ve bizimle uğraşma.
bir ayağı çukurda lafını sen çok yanlış anlamışsın.
sen böyle herkesi yaşından vurursan 30 yaşında ninem gibi olursun valla.
sanki kendisi hiç büyümüyor haspam. yaşın büyüyor fakat beynin halen küçük. yazık sana. konumuza dönersek milletini sevmiyor olabilirsin fakat bu genelleme yapmanı ve kadınlarına o* demeni gerektirmez. afedersin de Türk kızlarından hiç mi o işleri yapan yok? saman altından su yürütenler misali... sen kesin rus salatası yapmayı da bilmezsin tabi. güzel kadınlar işte, boşuna evlenmiyorlar onlarla. ne o? seninle mi evleneceklerdi? git tumblr da takıl ergen seni :))- +1 yıl
Esitciyim hem sozel hem sayisal yetenege sahibim yani😉Ayrica sozelcileri ezmissinde tarihini bilmeyen insandan bir cacik olmaz. Sonuca bakmak cahil insanlarin isidir bide o sonuca giden yol vardir. ilginc okumus birisin ama bilmiyorsun😏
- +1 yıl
Beni tanimadan hakkimda herseyi biliyormus gibi konusman?😂😂😂Teyze cok komiksin yaa natasalar dunyaya un salmis sen neyin kafasini yasiyorsun. Buyuk ihtimalle vasifsiz internet uzerinden ona buna sallayan bir teyzesin git cocugunla filan ilgilen. yazik sanaaa😂
- +1 yıl
Burasi beni asar mi? Yahu ne kadar cahil vasifsiz insan varsa burda zaten (istisnalar haric tabiki!) Bu arada 18 yasindayim yasimin insani degilim cok daha olgun dusuncelerim vardir herkeste bunu soyler. Ama inan gece gece usendim simdi😂
- +1 yıl
Iste bu kadarsin. Vizyonun bu kadar. Okudugum okulu duysa hı? Diyecek gelmis vasifsiz diyor. Uzuldum haline bos muhendis😂
- +1 yıl
5 yil lise okuyana kafa tutmak hım? Pekiii. Acaba kendi hangi unide okudu? Yazik sana yaziik😂
Soran+1 yılNataşalar olabilir onlar da genelde paragöz oluyorlar fakat istisnalarda var gayet evine, yurduna, dinine düşkün müslüman ruslarda tanıdım ben. Hem arkadaşını rus diye ezmişsin -ırkçılık yapmışsın- hemde arkasından konuşuyorsun. Ne o? Yoksa çok mu çok ÇEKEMİYORSUN :) Anten tak ya da halay çek iyi gelir belki :) Nataşaları söylüyorsun fakat bizim ülkemizde de MERVELER çok meşhur. Hani şu arkadaşına ders çalışmak için giden kızlar... ;)
- +1 yıl
Zekanin yasla alakasi olmadigini bir kez daha gormus oldum tesekkurler😂😂
- +1 yıl
Arkadasim erkek teyzecim😂Onada soyluyorum bunlari kendiside kabul ediyor zaten Turk kizlarina hasta😉Mervelere hic denk gelmedim ben ama natasalari dunya biliyor. p*rno diyince akla hemen onun adi geliiiir!😂😂
- +1 yıl
Ayrica burasi senin ulken degil elalemin natasasini oven Turk kadini degildir😉😉
- +1 yıl
Hakkari universitesi muhendislik mezunu 1. sinif ogrencisi ergen adli siirini okudu. tesekkurler. zeka sifir sifirrr
- +1 yıl
Ben rus kizi degilimki or.. pu olayim. ama ruslari ove ove seninde ruhun or.. pu olmus yallah😂
- +1 yıl
Seviyen bu iste Allahin varosu😂😂ergenlik bitmemis anlasilan
Soran+1 yılBen nataşaları değil, gerçek müslüman, evine, eşine bağlı rus ve ukraynalı kadınlardan bahsediyorum. Türkler kadınlarımızdan da çok evine bağlı olanlar var fakat bazıları da yabancı erkek düşkünü. O yüzden mi a-nal yapanlar fazla? Bakireyim deyip kandırıyor birde. Sen e 5'e uğra bakalım o kadınları tanıyabilecek misin... Merveleri nasıl duymadın bilmiyorum ama onlar en azından yalancı, çıkarcı, bakireyim deyip yalan uyduran, kahbe değiller. Sen ise güzelliklerini, huylarını kıskanan birisin. Pardon ırkçısın. Ben her iki ırkı da savunurum çünkü ne olursa olsun dünyadaki kadınlara laf getirtmekten hoşlanmam. Günah almayı sevmiyorum. Nataşa deyip duran kızlar nedense, yakışıklı kaslı erkek gördüm mü triplere girerler. Yalan mı?
- +1 yıl
Yalan. Hayatimda bir kere bile of be su cocuga bak demedim. Kasli erkek gorunce natasa gibi salyalarimi akitmadim. Hatta yapan arkadaslarima kizdim. Benim bir iliskim var zaten ve seviyeli bir iliski. altini ciziyorum seviyeli. Fiziksel olarakta kimseyi kiskanmam ki zaten fiziksel goruntumden son derece memnunum. Benim acimdan sorun yok yani😉
- +1 yıl
Veled dedigin insan zekasiyla seni cebinden cikartir klavye delikanlisi senii😊
Soran+1 yılMerveyi duymamış yazık... Üniversite de bolca duyacaksın ponçik kız... Hatta diyeceksin ki ''Oha! Bizimkiler, yabancılardan daha midesizmiş'' Sen onları namuslu mu sandın. Irkları aşağılıyorsun ama karşına öyle bir Rus-Ukraynalı kadın çıksın ki hem namusuyla, hem hanımefendiliğiyle, güzelliğiyle sempatisiyle seni bir güzel g*t etsin :)) Hayırlı geceler dilerim arkadaşlar...
- +1 yıl
Hayatimda kendi irkini bu kadar asagilayan asagilik insanlar gormemistim. Türk olmayi haketmiyorsunuz. Neyse bosverin ya sizin gibiler olmasa nasil donucek bu ulke dimi hadi eyvallah
- +1 yıl
Cunku zekan sadece ona yetiyor😉Hadi yaz dur benden bu kadar bildirimleri kapatayimda cahiller sinirimi bozmasin hadi eyvallah😉
+1 yılBence kendine güvenen birisi böyle kiyaslamalara girmez neden sevmiyorlar gibi seyler söyleyerek bir kiyaslama icine girerek gereksiz birisi oldugunu gösterdin kendine güvenmiyor olmalisin söyledigin seylerle ilgim yok alt taraflar da söyledigini görmeyenlere de söyleyecegim yok
00 Yorumla
+1 yılkıskançlıktan olabilir tamam güzeller bir kenara bırakıyorum ama birkaç tane rus ve ukraynalı kızla arkadaş oldum ve hepsi çok iyiydi tv programlarına katılıyorlar arada ve türk kızları gibi cıngar çıkarıp düşmanlık taslamıyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
24Cevap
Türk kızlarında çekememezlik var.
Çoğu Rus veya Ukraynalı kızların tırnağı olamaz.
Türk kızları en başta tripli, pasaklı, büyük popolu ve iğrenççç karakterlidirler.
:)52 Yorumla- +1 yıl
O zaman sg rusyaya. Sen nesinde Türk kızını beğenmiyorsun acaba. Kanı bozuk varoş.
Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Yoo ben hiç ne yaptım ne gördüm bence kizlarin derdi rus kızları değil. Sanki İskandinav adalarindan kendilerini flamingolarin getirdiğini zannedip karşılaştırma yapanlara sinir oluyorlar. Türk erkeklerin çoğu peynir tenekesi gibi koktuğu halde burada böyle atıp tutmalari herkesi sinir eder
00 YorumlaRus ve Ukraynalı hatular gelip burada bizim kadınlarımız horozların ellerinde alınca haliyle bizimkiler ortada kalıyorlar. sonuçta bu sebepten dolayı rus ve ukraynalı kadınlara husümet (düşmanlık) besliyorlar
00 Yorumla
+1 yılsebebinin erkeklerin Rus kadınları göklere çıkarıp Türk kadınlarını gereksiz yermelerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama dediğin gibi her millette iyiler de vardır kötüler de kimse genelleme yapmazsa bu sıkıntı çözülebilir bence :)
00 Yorumla
+1 yılVala ben rusları genel olarak sevmiyorum. Kadınlarıyla alakali değil. Çok soğuk nemrut geliyolar bana.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen laf atani gormedim. Ama abartiliyor lafini gordum. O cokme isinide burda hastalikli igrenc sapiklar var onlar yuz kere sanki analari turk degilde turk kizlari igrenc rus kizlari guzel diyince ondan laf atiyorlardir
00 Yorumla Biz neden seviyosak onlarda bu yüzden sevmiyolar bu nasıl soru ya
00 Yorumlaerkekler tarafinda. surekli ruslarla koyaslandiklari icin
00 Yorumla
+1 yılKendini beğenmişler hariç erkekler sürekli onları övüyor Türkleri gömüyor Türk kızlarını küçük görüyorlar kızlarda haliyle
Kızıyor o yüzden bence10 Yorumla
+1 yılçünkğ kötü kalpliler çünkü egolular çünkü kendilerine rakip istemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılkıskanıyolar :) ama türk kadınları onlara her özelliğiyle 10 basar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin mantiginla içlerinde cirkin olanlar yok mu var ama guzel olarak genelleme yapiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim yüzümüzden. Rus kızlarını gözümüzde fazla büyütüyoruz bence.
00 Yorumla
+1 yılyo ben seviyorum onlarda insan sonuçta
10 YorumlaHasedimizden :D güzelin alıcısı çok olur
00 YorumlaRekabete gelemiyorlar açık ve net :D :D
00 Yorumlarekabet olabilirmi 😛
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, o hesap.
00 Yorumla biz çok övüyoruz ya ona sinir oluyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılBence kıskançlıktan... :)
00 Yorumlakedi uzanamadığı ciğere misali
00 Yorumla
+1 yılRuslar güzel Türkler çirkin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. çirkin oldukları için.
00 Yorumla
+1 yılkıskandığı için sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcunku rus ve ukraynalilar cok guzeller
00 Yorumla
+1 yılTeyze git uyu.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeyze :D komikmiş git sütünü iç yat :)
- +1 yıl
Ben yeterince süt içiyorum ama görüyorum ki sen hiç içmemişsin zeka 0
+1 yıltürk erkekleri onlarla olurlar
00 Yorumla
+1 yılNeden olacak güzeller 😂
00 YorumlaRus kızları rahat verir bizimkiler boşa kasinti
00 Yorumla
+1 yılYoo ben severim 😉😏
00 YorumlaKuması çünkü 😂😂
00 YorumlaKıskançlık.
00 Yorumla
+1 yılkıskanıyolar