Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadını tanımıyorum ve samimi olduğunu düşünmüyorum. Dikkat çekmek ve takipçi kazanmak için Türk erkeklerinin zaafını okşamış gibi geldi çünkü ben daha önce yaptığım iş gereği (Turizm sektörü) pek çok yabancı insanla tanıştım ve bunların içinde Rus ve Ukraynalı kadınlarda vardı. Hepsinin Türk erkeleri hakkında söylediği ortak nokta cinselliğe aşırı düşkün oldukları, ne zaman bir bara, kafeye otursalar veya plajda güneşlenseler kendilerine tek gecelik ilişki için yaklaştıklarını ve otele götürmeye çalıştıklarından bahsettiler. Elbette Rus kadınlarının hepsi böyle düşünüyor veya Türk erkeklerinin hepsi böyle davranıyor diyemem ama ben işin Turizm tarafında görünen kısmını anlattım. Türk-Rus tanışmaları genelde tatil beldelerinde oluyor ve tatil için ülkemize gelen Rus kızlarında Türk erkeği profili pekte iyi değil bunu demek istedim. Ayrıca Rus kızları Türk kızı gibi saçını süpürge etmez, her şeyi sineye çekmez. En ufak bir anlaşmazlıkta toplar bavulunu gider. Benim gördüğüm kızlar bu potansiyelde insanlardı.
96 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
@ Kohlhaas 😂😂 ya gördün mü TC kadınları kadar kadar fedakâr cefakar sabırlı , emekçi bir kadın milleti daha yoktur elin gavuru adama acımaz kapıya koyar işte böyle 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada yazmayı unutmuşum Rus kadınlarının çoğu erkek gibi yani sert karakterli ve soğukkanlıdır ve basit şeylerde bile alttan almazlar bunun sebebi eski Sovyet kültüründen ve komünist eğitim sisteminden kaynaklı. İkinci dünya savaşında çok büyük bir yıkım gördükleri için yüz binlerce kadın asker oldu, silah kuşanıp cephede doğrudan savaştılar daha sonra fabrikalarda normalde erkeklerin yaptıkları ağır işlerde çalıştılar ve bu uzun yıllar devam etti hatta bugün bile Rusya'da kadın kamyon şoförleri, tren makinistleri ve çeşitli ağır iş makineleri kullanan kadınlar var, erkek berberleri bile kadın ve en önemlisi Rusya çok büyük ve soğuk bir ülke olduğu için alkol tüketimi çok fazla özellikle erkekleri genelde alkoliktir ve bu yüzden aile içi sorunlar çok fazla, çoğu Rus kızı özellikle sibirya ve ural taraflarında küçük şehirlerde yaşayanlar babasından ilgi ve sevgi görmeden büyüdüğü için daha sert yetişiyor hatta bununla ilgili Rusya'da yaşayan bir Türk içerik üretici vardı oda anlatıyordu adını hatırlamıyorum şu an. Yani toparlayacak olursak Rus kadınlarının çoğunun kimseye eyvallahı yok, gözünün yaşına bakmaz erkeklerin.
- +1 yıl
@ gizli üye ne güzel açıklamışsın eline emeğine sağlık 🙏🙏
En İyi Cevaplar
Türk erkekleri Türk kadınına farklı Rus kadınına farklı davranıyor. Rus kadınları Rus erkeklerden değer göremiyor ve Türk erkekleri Rus kadınlarını övüyor , istiyor diye Rus kadınları Türk erkeklerini açıklamadaki Rus kadınının belirttiği özelliklerde sanıyor. Böyle olan çok çok az Türk erkeği var. Hepsi böyle değil genelde hediye almazlar bir süreden sonra temizliğe gelirsek kendi işini yapan erkek dahi olsa bir süreden sonra kadın olduğu için yapmıyor benim işim değil ben anlamam diyor. Diğer özellikleri unuttum ama Türk erkeklerini dizilerde filmlerde gördükleri kadarıyla ya da bir iki Türk erkeği tanıdığı oluyor ve ona göre yorum yapıyorlar. Orada bulamadığı mutluluğu ve değeri burada bulacağını sanıyor ama maalesef erkeklerin çoğu anlattığı gibi değil. Erkeklerde boyu, fiziği, güzelliği ve ego olmamasından ha bir de sadık lafından dolayı onlara yanaşıyor.
1935 Yorumla- +1 yıl
o kadar haklısın ki
- +1 yıl
Aşko ne ya hahaaaa
- +1 yıl
Egolu olmamaları en çok hosumuza giden şey. Bir kadın düşün çok güzel ve egosuz bu kadın işte rus kadını oluyor bayılıyorum onlara 🤗😍
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz ego değil özgüven aşko
- +1 yıl
peki ben de yabancı erkekleri beyenmiyor değilim ama naapalım elimizde bunlar varxpxpxpxp
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz bu arada gidip rus kadınlarının yorumlarına cevap vermeni öneririm
- +1 yıl
anlamaz o türk kızlarını boş ver aşşşkom
- +1 yıl
@utrftkhyoljh Bariz şekilde ego Bu genelinizde ki şey özgüven değil Ziraa gerçek özgüven sahibi bir insan kendini şişirmez buna gerek duymaz kişi kendisini çok değerliymiş gibi gösterme çabasındaysa bariz şekilde bu egodur özgüven diye yutturamassın bu yüzden Kaldı ki bu konuda sadece biz erkekler değil Hem cinsiniz bile şikayetci ve bunu yer yer dile getiriyorlar. Bu kadınlar dünya ortalaması istatiklerine göre bile görece Rusya Ukrayna coğrafyasında ki kadınlar dünyanın en iyileri kabul ediliyorlar tabi erkekleride Fakat buna rağmen Size kıyasla ego gerçekten çok düşük
- +1 yıl
Yok Derdim savunmak değil aslında Öyle olsa bi zim erkekler şöyle harika böyle mükemmel derdim. maalesef değiller ama olay ne biliyormusun aslında çok basit Rus kadınlarının Türk erkeğini beğenme nedeni Kendi erkeklerinin Buz dolabı olması belki bilmiyorum. Elin oğlu diye bir program vardı. Yabancı erkeklerin bir araya geldiği izleyenleriniz vardı. orada rus erkeği andrevi gördüysen adam donuk bir kişiliğe sahip diğerleri gibi işte Bizim Türk erkeğide abazalıktan Rus karısına ilgiyi kürekle atınca 🤣 rus kadınıda diyor ki oha bune bana ilgi gösteren bir erkek 🤣 onların mesaj kutularında aynı anda binlerce kendi erkekleri yazmıyor sonuçta 🤣 işte burada ki durumda tam tersi yıllarca abazalıktan yoğun ilgi gören Türk kadınlarıda bu yüzden ego canavarına döndüler
- +1 yıl
@Milabeni bak kendinde yazmışsın zaten aslında bunun rus kızı, türk erkeği, türk kızı değilde direk türkler ve ruslar olarak değerlendirmek lazım. türk kızları egolu değilde mallarını tanıyor o yüzden abazalara yüz vermiyor. bu seferde egolu sanılıyor. ama rus erkeklerinden yüz bulamayan rus kızlarıda bizim abazaları mütiş ilgili erkek sanıyor
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz evet mesele yakışıklı ve centilmen sadık bir erkekde fena olmaz bi de rus olsa... mükemmmel olur
- +1 yıl
@utrftkhyoljh İşte mesele yüz vermemek değil. Hayır der geçersin bu kadar. Ay sen kim oluyosun be demek veya 1.50 boyunda olup fıçı gibiyken, erkek dediğin 1.90 esmer felanla başlayıp 20 kriter sayarsan (Nesin ki ne istiyorsun) veya işte sokakda adres soran adamı Ay millet bu gün yine tacize uğradım diye anlatıyorsan Daha doğrusu kendini Övüyor çevrendeki insanlara poh pohluyorsan bu bariz şekilde ego olur. Amsterdam menşeyli bir araştırmada bile Tr kadınlarına sorulduğunda %91-95 oranında kendilerini çok güzel bulduklarını söylemişler düşün bu oran Rusyada %80 lerde dunyanın istatiksel olarak en iyi insanlarının bulunduğu coğrafya Yani bu tablo bile bi ego sorunu olduğunu gösteriyor. Sadece basit bi hayır olsa katılırım ama bunla sınırlı bir durum değil maalesef
- +1 yıl
- +1 yıl
ayrıca 1.50 falan değilim ve illa 1.90 olsun diye bir düşüncem falan hiç olmadı. erkek dediğin adam olucak böyle senin gibi saygısız olmuycak.
- +1 yıl
karakter sağlam olunca kusurları zaten görmezsin ama oda olmuyo mağlesef o yüzden herkese iyi davranamıyosun dikkat ediyosun
- +1 yıl
@utrftkhyoljh Hahaha verdiğim örnekleri sana söylemedim ko neden üzerine alındın 🤣 sana 1.50 lisin demedim seni görmedim ki bile böyle diyeyim bu örnekler sosyal medya veya çevremde gördüğüm şeyler o yüzden bi saygısızlıkta yaptığım söz konusu değil kendini sevmenlede sorunum yok daha doğrusu kızların kendiyle barışık olmaaları sorun değil. Ama görüyorsun bu dediğim sadece iki karşıt cins için gečerli değil hem cinsinde olabilir. Kimi zaman sözlerle veya kimi zaman tavırlarla kendini çok yücelten insan egoludur ve Oldukca iticidir. Bakarsın şöyle bir çok büyük vasıflara mı sahip çok mi hamarat 10 parmağında 10 marifet mi var yoksa harika bir akedemik kariyere mi sahip güzeel ve yakışıklılık açsından zaten her zaman çok çok daha iyisi var Baktığında bunları göremezsen ve karşında ki insan ben şöyle harikayım kafasındaysa hem gülünç olur hemde itici karşısında ki insan bu kendini ne sanıyor der Mesele bu yani bunu senin şahsına özel söylemiyorum genel konusuyorum
- Gündem konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBuna inanan varsa harbi aptldir. Ev işlerine kaç tane Türk kimliğine sahip erkek yardım ediyormuş🤣 burada bile bir iki yorumu okudum, kendileri bile bunu kabul etmiyor, bu Ruslar harbi slk demekki 😅
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Gündem konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü rus kadınları genel olarak hakimiyet seven ve köle ruhlu insanlardır tıpkı Türkiye’deki erkeklerin istediği kadın tipi gibi.
165 Yorumla- +1 yıl
Sksjjs diğer ülkelerin erkeklerini de görmüş biri olarak söylüyorum😂 Türk erkekleri bence ilk ona bile giremez😂
Türk erkekleri ile rus kadınlarının uyumu da başka hiçbir şeyde yok rus kadınları içki içmekten belli bir süre sonra aniden çökyolar 40’tan sonra bu yüzden mükemmel bir uyum kör sağır 😂😂😂😂
- Gündem konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk kadını zevksiz çünkü.
30 Yorumla
+1 yılRus kadınları erkek sıkıntısı cektikleri için ve en kolay yolunan kaz onlara göre Türk erkeği olduğu için sevmeleri normal.
Şunu da belirtmek lazım. Erkekte esmerlik kadında da sarisinlik daha çekicidir. Dünya çapında Türk erkekleri aslında Türk kadinlarindan daha onde bana göre. Türk kadınları diğer milletlere göre namus kavramına daha fazla düşkün olduğu için ( son yıllarda biraz yozlaşma olsa da) ve anneleri de yabancı geline sıcak bakmadığı için Türk erkekleri mecburen bizi seçiyor. Yoksa tip olarak Ruslarla yarisamayiz.
514 Yorumla- +1 yıl
Ekstra olarak Türk erkeklerinde azımsanmayacak kısım el iyisi ev ayısı modunda takılabiliyor. Yani yabancılara gösterdikleri tavır ile bize gösterilen aynı değil. Ailesindeki kadın ile dışarıda gördüğü Türk kadınına tavrı da aynı değil. En basitinden yabancı kızlar zina yapınca sıcakkanlı egosuz rahat kız oluyor Türk kadını yapınca yollu oluyor..
- +1 yıl
dürüst olucam türk erkekleri yakışıklı falan değil. ayrıca kim dem demiş kadın sarışın erkek esmer güzel diye?
- +1 yıl
tamam iyi olan türk erkekleri var ama çok az, onlarında zaten burnu çok havada
- +1 yıl
Sana kalsa her kız versin diyorsun
- +1 yıl
Merak etme bizi yolunacak kaz olarak goren sizsiniz sadece
- +1 yıl
Rus kadınına kurban olun siz
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz anladık en rus kadıncı sensin
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz ne alaka
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz sen yine mi geldin len? Soylediklerimden bu anlamları çıkarmana şaşırmadım. Senin kafa yapindan ancak bu beklenir zaten.
- +1 yıl
@Tınaztepe peki sen niye burdasın yabancılarla konuşulan platformlara git
- +1 yıl
@Tınaztepe Türk kızlarını beğenmiyorsan yabancı bir kızla evlenebilirsin kardeş. Kimse seni zorla bir Türk kızıyla evlendiremez. Anneni de ikna edersen halloldu bu iş. Biz yabancı kızlar gibi olursak ideal kadın olmayız tam aksine eglenilecek kız sıfatına düşeriz. 😂
Kavganizi da gidin başka yerde yapın. Sizin gereksiz bildirimlerinizle daha fazla uğraşmak istemiyorum. - +1 yıl
katılıyorum. ayrıca kavga etmem ben gereksiz biri
+1 yılSiz de yediniz? Yahu ekonomi battığından beri Rus kadının baktığı yok bizim Habeş maymunlarına.
Bu kadının videosu sazan avıdır. Gevurlar bizim toplumun bugını çözmüş, Türklere iki hoş söz söyleyince deli gibi takipçi kasıyorlar.
Benim de instada dansıyla ünlü olmaya çalışan Rus arkadaşım vardı, bilerek Türk müziği koyuyordu arkaya ki Türk erkekleri fenomen etsin. Oluyordu da saatte beşyüz takipçi gelmişti. Ay bize bayılıyor diyen Türk erkeğine arkaplanda g*tüyle gülüyordu kız.110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı erkekler, türk erkeği eşleşmesi yapmıycam. Karakter olmayınca iki tarafta da olmuyor.
Rus ablamız "bizim için" demiş. Erkeklerin beyninin %90'ı bir taraflarında olduğu için, istediklerini de basit kadınlar vereceği için, o kadınları altın suyuna batırıp çıkartırlar. Ta ki istediklerini alana kadar.
Kadınlara gelecek olursak, en çok çeneden kaybediyorlar. Tabi bu her kadın için geçerli değil. Ya da dört dörtlük bir kadın olsun, zeki, idare edebilen yine de ilişki yaşadığı adam karaktersizse yine o kadına sadakatsizlik yapar.60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle, Rus kadınları dünyanın her yerinden erkeklerle evlenip, bu şekilde yorumlar yapıyor. Çin'deyim 2 yıldır, burada Çin erkek & Rus kadın evlilikleri o kadar yaygın ki, konu hakkında belgeseller çekildi. İnternette bulabilirsiniz. Rus kadınları Çinli erkeklere de muhteşem yorumlar yapıyor.
Rusya'da erkek nüfusu az, kadın nüfusu fazla olduğu için bir nevi yokluktan yapıyorlar.
Ayrıca bir sorum var. Madem milyonlarca Rus kadın Türk erkeğine bu kadar hasta, etraf neden abazan Türk erkeği dolu? Bu Rus kadınlar sadece parası olan Türk erkekleriyle evleniyor gibi görünüyor. Yoksa ortada bir tane bile bekar, abazan Türk erkeği kalmazdı.
50 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Almanyada yaşayan bir türk olarak türkiyedeki türk erkeklerini hiç sevmiyorum. Bir çok evlilik teklifi aldım ve hatta para verip sahte evlilik yapmak isteyen bile oldu. Hepsinin tek amacı Almanya'ya götürmek kendilerini ve sırf bu nedenden de değil ama en büyük neden bu ama tek değil. Saymak istemiyorum.
79 Yorumla- +1 yıl
He çok değer veriyoruz onun için kadın cinayeti var. Cimrilikte var hele ev işine nah yardım ederler nerde gördüm bir kere denk gelmedim çevremde oyle sürekli hediye alan da görmedim bence bunlar Zengin Türk erkeklerine yağlama yapan kadınlar. Samcma salâk videolar yapıyorlar
80 Yorumla- Gündem konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlar adam insan değildir karakter kişilik olmaz kanları mayaları bozuktur ego tavan burun havada g.. t kalkıkk bir tek ben de vajina göğüs var havası vardır güzellik yoktur muşmula suratlarına boya badana yaparak güzel olmaya çalışırlar lafta hanım hanımcıklardır icraattaa tam bir hayat kadını para para diye ölürler biterler para nerdeyse oradadırlar yorumlardaa kendilerini bir halt zannedenler yazmışlarda yazmışlar istedikleri kadar yazsınlar işte türk kızları doğruyu göster ortalığaa çıkıp amm g. tt yirtarlarrr zaten bunlar değiller mi rusa almana ona buna özenenler
20 Yorumla Gündem konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ahahaha beyler Kızlar yorumlarda Kıskançlık Krizine girmiş resmen 🤣🤣 yalan diyen var bizi aşağılyan rus kadınlarını aşağılayan konuyu çekip çeviren mi Dersin Yarıldım resmen 🤣aslında durum çok basit Bu zaten yıllardır bilinen bir şey Rus kadınları Türk erkeklerini seviyor Ama Türk erkeği muhteşem harika efsane olduğundan değil Kendi erkekleri Buz dağı olduğu için Bize kıyasla Oraya giden Türk erkeğide burada ki gibi kabaran bir abazalıkla İlgiyi sevgiyi üzerlerine kürekle attıkları için Rus kadınlarıda adeta bi şok geçiriyor. Anaaa bana ilgi gösterdi bi erkek oluyor. Ve Türk erkekleri olarak biz onları neden beğeniyoruz. Herşeyden önce ne kadar güzel oldukları farketmiyor. Ego 0 gerçekten mütevaziler fiziksel özellikleri Bizim kızlara göre ve dünyanın kalanına göre çok iyi durumda olmasına rağmen Peki niye bizimkiler aşırı egolu Çünkü dedimya bizim erkekler ilgiye boğuyor abazalıktan e buna alışmış olan Türk kızıda elbette kendini aşırı yüceltiyor. Olan biten bu
032 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeğine bakan Türk kızı yok ki zaten
- +1 yıl
kendi kendinize gelin güvey olmayın
- +1 yıl
ayrıca çoğu röportajda da ruslar Türk erkeklerinden korktuğunu ya da İtalyan erkeklerini tercih ettiğini söylüyor
- +1 yıl
ulan İngiliz alman erkeği varken size mi bakacaklardı djfkfkfkfkco
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Öncelikle söylediklerimin yarısını anlamamışsın Muhtemelen bir iki cümle okudun pat diye geçtin ne Türk kızları erkeklerine bakıyor dedim nede gelin güvey muhabbeti yaptım bakanların neden baktığını anlattım önce tam oku ondan sonra yorum yap diğer konulara gelirsek çoğu röportaj öylemi 🤣 bende birçok Türk kızının ne kadar berbat olduğunu söyleyen hatta şuda meşhurdur "Erasmus Turkish girl very easy" diyen avrupa erkeklerini sana göstere bilirim resmen yerin dibine sokmuşlar 🤣ama bunlar değil bizim verilere bakmamız lazım Sonra ki mesele için bunun aynısınıda biz diyoruz zaten ruslarla ukraynalılarla beraber olan Tr erkeği ben ne M, almışım diyip bor çoğu zaten bırakın bu ego manyaklarını diye hem cinsine niye çağrıda bulunuyor o zaman Birde bu açılardan bak Daha tam okumadan yorum yapan birinden bekliytorum gerçi 🤣
- +1 yıl
bakmıyorlar işte bende onu diyorum İtalyan erkeğini tercih ediyorlar
- +1 yıl
ona bakarsak bizde başka ırkları kötülüyoruz ayrıca rus kızları da Türk erkeklerinden korktuğunu söylüyor hatta birinin annesi kızına sürekli Türk erkeklerini kötülemiş onu anlattı
- +1 yıl
kaldı ki 3 tane dünya barışı için dünyayı gezen kadına tecavüz edip öldürüldü Türkiye de
- +1 yıl
size kim niye baksın lan kendi ırkınız bile bakmıyor
- +1 yıl
tekil mi dkfkfkf röportajlardan bahsediyorum sense tek kuzenini gösteriyorsun djfkfkf
- +1 yıl
ona bakarsak kürtlerle evlenen de var tek türklerle evlenmiyor türkle evlenenden daha fazla hem
- +1 yıl
senin çevren milyonları kapsamıyor ama çok bilmiş
- +1 yıl
daha kendin anlamakta zorlanıyon
- +1 yıl
Kimsenin kimseyi kıskandığı yok bunu düşünmek seni mutlu ediyor olabilir ama şöyle özetleyim Rus kadını ilk etapta türk erkeğinin ilgisinden hoşlanıyor ancak türk erkeği kıskandıkça kadını kısıtladıkça gerçek yüzünü gösterdikçe bıkıyolar Rus erkekleri Rus kadınlarına pek ilgi göstermiyor çünkü adamlar yaşamış ve doymuş bizim Türkler gibi hayatlarında ilk kez bacak görmemişler adamlar için sıradan artık. Türk kadını da sürekli baskı gördüğü için ( bir erkekle şöyle konuş edepsiz olma, bir erkekle evlenmeden beraber olma , erkeklerin yanında sesli gülme ayıp vs gibi) kendi gibi olamıyorlar toplum baskısı içteki herşeyi öldürüyor Rus kadınlarında böyle bir baskı yok. Kaldı ki Türk kızları da İtalyanları bepeniyorlar balkon göbekleri yok, şık giyinen leş gibi ter kokmayan ayak kokmayan bakımlı centilmen adamlara hayranlar. Yani kimsenin kimseyi kıskandığı falan yok Türk kızları mükemmel olmadığı gibi erkekler de değil kaldı ki Rus kadınları güzel ve bakımlılar bir Türkü tercih etmişlerse vardır mutlaka bir sebebi aşk falan hikaye☺️
- +1 yıl
@Kızılımmmmmmm Ne alaka bu dediklerinde etkilenmelerinin nedeni sizin aksine onlar bunun baskı kısıtlama kölelik gibi yorumlamıyor. Sahiplenmek korumak iç güdüsüyle yapıldığını biliyor tabi bahsettiğim bo, kunu çıkarmak değil selam bile verme tarzı, Dediğim gibi aşk yoksa evlenenler ne hikaye o zaman, çevrem derken epeyce geniş olan arkadaş çevremden bahsediyorum en az boyle kendi bildiğim 7-8 kisi var Bunun dışında Tr de Yurt dışı evlilik oranlarıda artışta bunuda istatiksel olarak gosterdiler bakabilirisin Baya baya da sizinki kıskançlık çünkü onlar kadar olamayıpda bide üzerine mütevazide olamıyorsunuz Sorunda bu zaten bak bu konuda da araştırma var Sen olaylardan bahset ben istatiklerden Tr de kendini çok güzel bulan kadınların oranı %91-95 arası Bu oran Rusyada %75-80 lerde Ki yine aratırmalara göre dünyanın en çekici insanları bu çoğrafyada agırlıklı olarak yaşıyor E peki bu bize neyi gösterir ülkemizin ego manyaklarıyla dolu olduğunu o yüzden gerek yok boşa çene čalmaya veriler istatikler zaten kesin sonucu ortaya koyuyor
- +1 yıl
nişanlıyım ben sen kendine bak tipsiz sap
- +1 yıl
amacım gťü kalkan tc erkeklerini geri yerine sokmak
- +1 yıl
sanada çomak sokmuşlar belli
- +1 yıl
yarası olan kim belli kimse yüzüne bakmadığı için kötülüyorsun
- +1 yıl
kedi uzanamadığı ciğere pis der
- +1 yıl
fazla gülme çenen çıkar
- +1 yıl
köpekler kudurur fazla havlama ağızlık takarım sana
- +1 yıl
Baskı ve kısıtlama olarak algılıyorlar tabi ki sen bence hayal aleminde yaşıyorsun rus kadınlarla evlenen adamları tanıyor olabilirsin ancak benimde rus ve ukraynalı bir çok arkadaşım oldu otellerde de çalıştım onların anlattıkları ve düşündükleri de seninkilerden çok çok farklıydı bi rus kadınına bu eteği giyemezsin çok kısa dersen ağzının ortasına bir tane çarpar bunu sahiplenme olarak algılamaz dünyanın hiçbir yerinde bir kadın istatistiklere gelince google istatistikleriyle senin baktığın kişisel sayfalar bir değil sen kıskandığımı düşünebilirsin ama inan türk erkekleri kıskanılacak kişiler değiller evli ve çocuklu bir kadın olarak yazıyorum bunu benim amacım analiz raporlarını yenilemen için yorum yazmaktı ama sen türk kadınlarından çok çekmişsin belli ki çok reddedilmiş çok aşağılanmışsın onun için her yorumu kıskançlık vs diyerek saldırgan bir tavırla karşılıyorsun umarım seni de bir gün severler ne diyeyim
- +1 yıl
@Kızılımmmmmmm @Kızılımmmmmmm PUHAHAHAA 🤣Ne bu güne kadar aşalanmışlığım ne reddedilmişliğim nede çekmişliğim oldu. Şu ömrümde birine açılmışlığım dahi olmamıştır. Ben kimseyi ölçüp tartmadan damlayan tiplerden hele hiç değilim yani bunları yazmak için böyle bir sebep gerekiyorsa farkındaysan Okun ucu benden çok sanada dokunur. Kaldı ki ben burada aşalamada yapmıyorum analiz yapıyorum ve verileri konuşturuyorum Tr erkeği harikada ondan seviyorlar demiyorum kendi erkekleri ilgisiz olduğundan diyorum mesela 😄 bide kendi yorumlarına bak istersen 🤣 o yüzden kastırma spefisik örnekler kaide bozmaz Gereksiz yerede muhalefet yaptığının farkına var ziraa iyice kuyruk acısına döndü senin iş Not: seven oldu bile 😄
- +1 yıl
Ömründe birine açılmayı bile becerememiş biri burada kadın erkek ilişkileri hakkında yorum yapmasın not yazmış bi de seven oldu die tamam sevenin olmuş inandım tamam😀
- +1 yıl
@Kızılımmmmmmm Becerememiş mi?🤣 Bunu ancak ben istersemde yapamassam böyle nitelendirebilirisin böyle bir durum yok ki ortada 🤣 ki zaten söyledim kimseyi ölçüp tartmadan damlayan bir tipde değilim mantıklı olanda bu hele bu kadar kendine hayran varken Ve ne alaka? Kimseye açılmamış biri niye yorum yapamasın bu Romantik konularda bilgisi olmadığı anlamına gelmiyor ki Zaten bu güne kadar ilişkilerimde oldu bunun için illa açılmak şart değil Evet oldu ama bunu inandırmak zorundada hissetmiyorum gerekde yok 🤣 o yüzden gereksiz lafların ancak seni bağlar
+1 yılRus kadınlarının türk erkek merakının esas kaynağı ilgi ve sahiplenilme hissi ile Türk erkeğinin Rus erkeklerine göre aile olup çocuk yapma potansiyellerinin daha fazla olmasıdır. Türk kızları hariç diğer bütün ülkelerin kızları erkeklere bu şekilde sıcak davranır. Aslında erkeklere değil, bizim gibi 3. dünya ülkesi olmayıp cinsiyet kavramını aştıkları için insanlara böyleler direkt. Yani insana davranması gerektiği gibi davranıyorlar aslında fakat biz Türk kızlarından bu davranışı hiç alamadığımız için Rus kızlar bizi seviyor oluyor.
00 YorumlaGündem konusunda 512 cevap paylaştı. Yorumların bir kısmını okudum, türk kadını yine erkeği gömmüş🤣 allah aşkına acaba türk erkeğine hertürlü insanlık dışı muameleyi yapan, hertürlü abuk subuk lafları söyleyen, etrafta damızlık çok erkek var nasılsa sanamı kaldım diye ihanet eden-aldatan-yarı yolda bırakan bir kadın cinsinin hiçbir egosu olmayan birde üstüne misliyle güzel olan bir kadın cinsini sevmemesi ve bunu söyleyemeyip yine kendi ırkının erkeğini gömmesi nasıl bir olaydır? Önce bi bu ülkedeki erkeklere ne yaptınız nasıl davrandınız ve karşılığında ne verdiniz bunu bi kendinize sorunda sonra başkalarını gömün...
00 Yorumla- Gündem konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılKomik bir soru cidden şimdi daha yorumlara bakmadan diyebilirim türk kadınları kıskandı vs vs ya ruslar bu kadar müthiş ise neden tüm kainat güzelleri dünya güzelleri brazilyadan çıkıyor😂 şahsen bende italyan erkeklerine tarzına klasına bayılıyorum ama türk bir kocam var😂 italyanlar türklere benzemiyor bu arada çok bakımlı ve kadına değer veren mistik adamlar🙃😋♥️
30 Yorumla - Gündem konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence Rus kadınları bir şey görmediğinden aç oldukkarindan bizim TC erkekleri de her kadına yürüme potansiyeli olduğundan uyum içerisinde oluyorlar Alma verme dünyası temsili NOT ; Hiç kimse türk kadını kadar fedakâr , cefakar , yuvası için çırpınan emekçi , herşeye katlanan göğüs geren bir kadın milleti daha yoktur
30 Yorumla Bir deli bir kuyuya taş atmış bin akıllı onu çıkaramamış. İki tane sümsük kadın prim kasmak için yorum like toplamak için böyle bir video çekmiş tüm ülkede bu videonu gerçek sanıp yorum yapmış. Bir tane sümüklü kadının lafına yola çıkarak tüm Rus kadınlarının Türk erkeklerini beğendiğini kanıtına varmak da bir cahilliktir...
10 Yorumla
+1 yılGelip hepsini alıp götürseler ya mk. Habire böyle konuşup kışkırtma peşindeler, hiçbirinde icraat yok. Zengini bulup mk bodruma sürüklüyor k:hpeler, sonra da üçüncü sayfada haberini okunuyoruz. Noldu gııız dırdır mı ettin adama kuaför masrafın için sjsjs
17 Yorumla- +1 yıl
Onlar 15 kişiyle yatıp size yar olunca ''ay ne nezaketli, tecrübeli kadın'', Türk kızı sevdiği ile olunca ''vay orispi patlak'' ... Yalana iten sizlersiniz, doğruluk bekleyen yine sizlersiniz. Bu ne yaman çelişki eyyy türk erkeği!
- +1 yıl
Müslüman mı kaldı mk Sende sözde müslümanlığı bahane etme. Sen rakı biranı içerken hiç demiyorsun günah diye, kız s! kişince mi günah perileriniz devreye giriyor mk. Kız bacağı açınca din iman, erkek donu indirince kız açmasaydı bana ne...
Çünkü Rus kızları bu sığırlarla yaşamıyor. Uzaktan ya da iki flörtle iş bitiyor memleketlerine dönüyorlar.
Ayrıca evlenen Rus kadınlar var, onlar da illallah ediyor merak etmeyin. Türk erkekleri rezil rüsva.60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğine hediye almak çoğu erkekte olmayan özellik helekide türk erkegi ise evlenmeden önce alır alır sonra anca 3-4 senede bir hediye alır oda alıyom ya demek için
Ev işlerine yardım ben pek göremedim açık konuşmak gerekirse kimi görsem ev işlerine elimi sürmem diyor.
Garip
Onun dışındakilere bir şey diyemeyeceğim sadakat konusunda türk erkeği iyi gibi51 Yorumla- +1 yıl
Helal be birileri sonunda doğruları konuşmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha geçen metroda gördüm. İlkokuldan bir arkadaşım Rus bir kızla el ele tutuşarak gidiyordu ve kız aşırı güzeldi. Ciddi söylüyorum bildiğin manken gibiydi. Gerçekten Türk erkeklerini çok seviyorlar Rus kızları. Bunun nedeni Türk kızlarının eksik ve yanlış davranışlarından dolayı. Türk kızları sevilmiyor pek. Dış görünüş ile alakası yok bu işin. Davranışlarla alakası var. Türk kızlarının nazı, niyazı, tripi, sürekli peşlerinden koşturmaya çalışmaları, sosyal durumları iyi anlayamamaları, kız için bir sürü şey yaparsın günün sonunda sevişmek istersin mızmızlanır, ne zaman nasıl davranacağını bilmez. Ciddi söylüyorum bak çoğu sorunlu Türk kızlarının. Hal böyleyken neden Rus kızları dururken Türk kızları ile sevgili olasınız ki. Kendinizi Türk kızları ile harap etmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus kadını tabi sever :D zaten güzel oldukları için zenginiyle evleniyorlar. çulsuz bi türkle evlenen bi tane Rus gösterin :D güzel oldukları için parayı ilgiyi önlerine seriyorlar. türk kızı da o kadar güzel olsa onlara da iyi davranırlar onlar da sever türk erkeklerini
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada Ruslar cinselliği çok rahat yaşamalarıyla bilinirler açık giyinmeleriyle falan bir de golddigger olmaları ama erkeklerin yorumu "RusLar c0k saDık oLuyo..."
+1 yılKatılıyorum. Zaten bir tek Rus kadınları sadık eşine. Ben Ukrayna Kazak Tatar vs vs den çok Rus severim.
21 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biz iki yüzlüyüz çünkü. Yani Türk erkekleri.
X bir milletten bir kadının ( Rus, İngiliz, Norveç), annesi babası ayrı mı, hırlı hırsız mı, abisi eşcinsel mi, kadın bakire mi, daha önce evlenmiş mi, dini inancı, etnik kökeni, mezhebini umursamazken Bir Türkle evleneceğimiz zaman herşeyi neden problem ediyoruz?
O Rus sana çekici geldi aşık oldun ve evlendin; aynı masumiyeti neden bir Türk kadını için sergilemiyorsun? Biz Türklerde az g. ött değiliz hani...
50 Yorumla
+1 yılten farklılığından kaynaklanagelesi muhtemel durum. e şimdi, düz mantıkla bakarsak rusya'da zeytin gözlü siyah saçlı bir erkeği bulma şansınız az olduğuna göre onlara daha marjinal geliyor.
türk erkeğinin sarışın merakı da kuvvetle muhtemel böyle olsa gerek😂😂😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe Türk erkek kişisi ne Türk kadın kişisi böyle böyledir diyemeyiz. Boyle bir kural yok. Olsaydi bile de "kurallar yıkılmak için vardır" lafı bu diyardan çıktı ve ve neredeyse azami düzeyde riayet edilen tek kural -denebilir-. Detaya inmek; yok Rus böyle, Türk şöyle (k ve e için) saçma olucaktir bundan sonra. İnsan insandır ve insan pek azdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus erkekleri < Türk erkekleri
Türk erkeklerine göre tanımadan ilk saniyeden : Türk kadınları < Rus kadınları
Ve erkekler Ruslara farklı davranıyorlar. Rus kadınları Türk erkeklerini yücelttikçe biz Türk kadınlarında da Rus erkeklerine karşı ön yargı oluştu. Bunları beğeniyorlarsa Rus erkekleri berbattır diye düşünüyor herkes. Bizim okulda Rus erkekler var iyiler 20 yaşındayım. Belki yaşlı Rus erkekleri sadece kötü olanlardır bilemedim.
12 Yorumla- +1 yıl
ya kısaca rus milleti Türk milletinden büyüktür diyorsunuz. yazık kafanıza.
Cevap sahibi+1 yıl@DMsevmeyenHatun böyle düşüyor mu kardeşim. Dediğimi böyle bir tarafından anlayıp kendini ön plana çıkarmaya çalışman çok ezikçe yazık.
+1 yılÇünkü siz onlara farklı, Türk kadınlarına farklı davranıyorsunuz
74 Yorumla- +1 yıl
@dogatpll Ben de pek adam sayılmam ama yiğidin hakkını vermek lazım
- +1 yıl
Ohh, bugün de DM kutumuzu güzel ve mantıklı kadınlarla doldurduk.
+1 yılvalla kadın hakları savunurum ayrıca biseksüelim fakat türk bir kızla asla sevgili olmam. lezbiyenleri bile kezban ve paragöz. fazla egolular. sevmiyorum türk kızlarını kendilerini bir şey zannediyorlar asla sevgili olunmaz böyleleriyle ilişkilerde erkekleri köle etmeye çalışıyorlar. ulan kaç tane lezbiyen kadınla tanıştıysam hepsi de istediğini yaptırtmaya calısan baskın karakterlerdi hiç sevmem
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorlar ki İngiliz erkeği varken Türk yobazını kim ne yapsın Arap gibiler istatistikkere göre de en az ev işi yapan ve hiç çocuk bakmayan tek Türk erkekleri var ve en fazla ev işiyle uğraşanda Türk kadını
10 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Rus erkekleri kibar, nazik, evde iş yapan, çocuk bakan taraf. Farklı geliyor Türk erkekleri onlara. Bence çokça Türk erkeğiyle çıkıp onları Rus erkeklerine benzetsinler azcık. İhtiyacı var bizimkilerin ehlileşmeye😂
10 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Rus erkek ve kadınlarına göre sadıklar doğru. Rus kadınlarına ev işlerinde yardim edip Türk kadınlarından hizmet bekliyorlar anlaşılan. Kızlar alabiliyorsanız yabancı erkek alın soyunuz güzel olsun
10 Yorumla
+1 yılYa iki tane sümsük Rus bir tane goygoyuna video çekmiş bizim T. C milleti de götürmüş bu videoyu her yerde meşhurlaştırmış, bu siteye kadar bile gelmiş. İnsanlar da gelip burada saçma sapan sinirli yorumlar yapıyorlar. 2 tane atılmış, kocaları tarafından sevilmemiş, bassürlü, folloş olmuş, yosma kadın yüzünden ya düşmeyin bu kadar be.
11 YorumlaÇünkü türk kadını onlar gibi herşeye evet demez seçici, Ruslar herşeyi kabul ediyor erkekler zaten yönetmeyi seviyor türk kadını yönetilmeyi sevmiyor itirazı oldumu itiraz etmeyi biliyor. Buda türk erkeğinin hoşuna gitmiyor, herşeye "peki aşkım" "olur aşkım" desek türk kadınınıda seversiniz.
10 YorumlaGündem konusunda 4,5b cevap paylaştı. Rus erkekleri Türk erkekleri gibi kadına değer vermiyor ya da kıskanıp sahip çıkmıyor bu yüzden Rus kadını Türk erkeği seviyor yani Türk erkeği harika değil Rus erkekleri fazla umursamaz
10 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sizce Rus kadınları bu sözleri asgari ücretle çalışan Ahmet’ler, Fikret’ler için mi söylüyor 😂
11 Yorumla
+1 yılİtaatkar seks kölesi ruslar midemi bulandırır. Utanmasalar adamın ayağını yıkayıp suyunu içerler. Allahın köylü rusları.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü türk erkeklerinin her halini görmüş türk kadını, ruslara davulun sesi uzaktan hoş geliyor zavallılar.
10 Yorumla
+1 yılTc erkeği ev işlerine mi yardım edermiş 😮 sadık mıymış 😮 e yuh yahni bunlar tc erkeği görmemişler 😀
10 Yorumla
+1 yılRus erkeğine cimri söyleyenler gerçekten kafayı yemiş😂Rus sevgilim oldu ve hiçte cimri değildi. ayrıca çok romantikti
12 Yorumla- +1 yıl
@ks001 puahahafsddd. Sen beni şahsen tanıyor musun kardeşim? bakıyorumda başkasının cinsel hayatını çok merak ediyorsun
- +1 yıl
Hayatım sen nasıl hatırlamazsın o geceyi. Sende yanımızda mum tutuyordun bize sjsjsjs
Gündem konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yabancı kadınları bilmem ama türk kadınları çok fazla ömür tüketmeye başladı. Her şeyi erkeklerden bekleyiyorlar böyle bir şey olmaz, olamaz.
10 YorumlaŞu güzelliklere bak, tabii bunların her istediğini yapacaz bizim kıllı süslü pakizelerle bir mi bunlar?
10 YorumlaGündem konusunda 955 cevap paylaştı. Yediremiyorlar abicim yediremiyorlar. Naz yapamayacaklar ya ya da trip atamayacaklar ondandır
10 Yorumla- Gündem konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınları Türk erkeklerini sevmiyor enayi oldukları için paralarını seviyorlar
20 Yorumla
+1 yılCimri olmayan ve ev işi yapan Türk erkeği mi olur hacı ya. İstisnalara denk gelmiş ablamiz
21 YorumlaGündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu Rus kadını muhabbeti, oradan başladı her şey …..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okuyunca ne kadar linçleyen insanlar olmuş atalarımız boşuna dememiş doğru söyleyeni kimse sevmez diye ne kadar linçleselerde değişmez gerçeği kimse değiştirmez 🤣
10 YorumlaÇünkü güzel oldukları için etraflarında dört dönüyorlar🫠
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılValla bütün Türk erkekleri rusların olabilir. Bana bir tane lazımdı. Oda öldü herhalde
10 Yorumla Gündem konusunda 7,6b cevap paylaştı. katilmiyorum bunlar parali olanlara denk gelmis. onlar bunlar gibi 50 tane sevgilisi vardir
10 YorumlaBizim aveller doğuştan erkek düşmanı olduğu için normal bir durum
10 Yorumla
+1 yılEn az 15 erkeği hayattan soğutmuşumdur. Babamın evinde tikili kaldım o yüzden. Kaç yaşına geldin hala burdasın hayırsız beceriksiz evlat diyor hergun
11 Yorumla
+1 yılCömertler evet ama ev işleri kısmı külliyen yalan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleri Türk kızlarını görünce ıy Kezban yok kıllı yok bilmm ne diyorlar. Rus olunca işler değişiyor. Alttaki yorumlar bile yorumumu destekleyen nitelikte.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk kızları güzel olsa dahi Kezban diyorlar. Sanki kendileri çok yakışıklı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus kadınları da rus erkeklerinden yaka silkiyor Türk erkekleri rus diyince ağzının suyunu akıtıyor ne isteseler yapıyor ama Türk kızlarına karşı aynısını yapmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılOnların erkekleri kadına değer vermiyor
Kadın burada değer görünce hoşuna gidiyor10 YorumlaEv işleri ve sadık kısmını bilemicem ama rus erkeklerinden daha iyi gelmiştir tabi onlara.
10 YorumlaKendi ırkından erkekler bizimkilerden daha salk ondan. Çok takın tanırım Rusları.
10 YorumlaGündem konusunda 12,7b cevap paylaştı. demek kı türk erkeklerı mutlu etmeyi bılıyormuş bızım kadınların mutluluk anlayışı farklı olabılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbahsettikleri gerçekten türk erkeğimi hediyeler alıp ev işlerine yardım eden denk gelmiyor üstelik sekse düşkün bi kadınım ve herşeye açığım adam ne seks yapıyor ne ev işi yapıyor nede hediye alıyor meşe odunu ile evliyim ben
00 Yorumla- Gündem konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılYıllarca laleli de çalıştım türk erkeklerinde tek sevdikleri şey maço oluşları. Genelde doğulu erkekleri beğeniyorlar.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmem senin gibi oğlanlar seviyor bi şey diyemem.
- +1 yıl
@Deryalara güldü tipsiz serseri sert maço uzi gibi erkekle sevgili olan derya
Aynen kanka ev işlerine cok yardım ederler keşke sana şöyle allahın ayısı yobaz bi türko erkeği dek gelse de görsen gününü
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat