Eşimle aramız çok kötü

Eşimle 11 yıllık evliyiz. Hayat şartlarımız iyi gitmedi maddi manevi. Ailesi beni istemedi. Onlara göre soğukmuşum vs. Oysa bana soğuk okan onlardı. Neyse birde yurtdışında yaşamanın verdiği problemler maddi problemler vs açıkçası mutlu klasik bir evliliğimizde olmadı

Aşk çok büyüktü ama eşim hiç suçunu kabul etmeyen bir insan. Bende haliyle hiç kimse gibi dört dörtlük değilim. Ama hep eşimi çok Sevdim ve hep heracıdan yanında olduğuma yürekten inanıyorum. Yeri geldi hiçyüzünü güldüremedim dedi ama çoğu zaman neredeyse hep beni suçluyor hiç onun yanında olmamışım.nasıl böyle dersin şunu şunu yapmadımmi diyorum tabii oda olmazsa bu evlilikmi olur diyor.çelişkili değilmi bu tarzı sizce?

Bundan yarım sene önce bir chat sayfasına girdiğini gördüm. Öylesine dedi yemin etti (yalan yere yemin etmiyor biraz sonra anlaticam sizde ankarsınız). Yani yemin etti ben kadına yazmadım o yazdı dedi ben hatta ben evliyim çocuğum var niyetim flört değil dedim dedi. Birdaha gürme bunlar tehlikeli işler dedim. Yemin et bidaha girmiçeksin dedim mesela buna yemin etmedi. Hani üzüleyimmi sevineyemmi demekki diğer şeye yemin etti diye o doğru diye yoksa üzüleyimmi bidaha girmicem diye yemin etmediğinemi.

Bugün yine o konuyu açtım aramız kötü onun ailesinden konular açılınca tartıştık boşanma konuları çıktı bir haftadır kuşuz.

Bugünde bana yine bidaha yapmıcam diye yemin etmiyo. Sen herşeye ipotek istiyisun diyo. Aldatma niyetim olsa dışarda yapadım diyo.neyapıcam. olursa boşanırız dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sunu eklemeyi unuttum esim chatlestigi kadinin tel numarasini benim bilmedigim kendine ait olan mailadresine kayit etmis ama yemin etmisti iste benim niyetim flort dehil evliuim cocugum.var demis. Bugunde ya sinirden yada itiraf niye girdin ozsman dedim. Cunku gece bendem gec yattimi seytan beni durtuyor haliyle guvenimi sarsti. Yok eglenmek icin diyo. Ne yani ayip seylermi yapcsksin internet uzerinden deyince neden olmadin diuor gayet ciddi. Israrlada hic soz ver bidaha yapma dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap vetmiyo. Tek beklentim beni aldatma gururumu kirma ve cocugimuz icin evliligi yurutelim defim. Ona bile tamam demiyo.
Eşimle aramız çok kötü