Ona ilişkiyi gözden geçirmek istediğimi söylecegim. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?

merhaba ben 20 yaşında bi kızım. sevgilimle 3 seneden beri beraberiz onu çok seviyor ve ona bağlıyım. onunda bana karşı hislerinin aynı olduğunu düşünüyorum zira egom çok yüksektir kendimi asla küçük düşürmeyi ve salak yerine konulmayı sevmem. bi kaç gün önce sevgilimin bi yıldan beri bi twitter hesabı olduğunu öğrendim ben de açmıştım tabi takip edip bütün twitlerini okudum allah için ilşkimizi zedeleyecek hiç bi şey yazmamıştı belki de silmiştir ya bilmiyorum asıl sorun benim bunu yeni öğrenmemdi neyse arayıp konuştum bana ''senin verceğin tepkiden çekindiğim için sana söylemedim'' demişti her neyse önemsemedim dün de itüsözlükte yazar olduğunu gördüm o da twitter sayesinde oldu yani ordan öğrendim nickini filan.. ve yapmış olduğu bütün yorumları okudum eski sevgiliye söylenmek istenen diye bi başlık vardı ve o ''şimdi her şeye yeniden başlasak mutlu olamayız belki yine biliyorum çok değiştik yıllar deforme etti ama denemeye değer aşkın ucunda sen duruyordun sen gittin ucu kaldı'' yazmıştı görünce gözlerim doldu kendimi salak gibi hissettim. ona smsle yazdğini gönderdim o da nerden çıktı bu şimdi dedi hiç cevap vermedim daha sonra ''napiyosun aşkım'' dedğinde hiç bi şey olmamış gibi konuştum aşkım dedim ama samimi değilim tabi. sözlükte o bambaşka biri gibi geldi bana tabi artık nickini öğrendiğim için de bi kaç düzeltme yapmış tarihinden anladım canım sevgilim gibi sözler eklmiş bi olayı anlatırken filan.. ayrıca düzeltmeyi atladığı bi kaç şeyler de yazmış '' sevgilimin salak salak tripleri'' gibi. şu an finallerim olduğu için salağa yattım ve onun da bu sessizliğimin altından bi şey beklediğinin farkndayım. sınavlar biter bitmez arayıp konuscam bu arada uzak yerlerdeyiz ve gerçekten seviyeli bi ilişki içinde olduğumuzu sanıyorum bazı şeyleri çoktan aştık. arayıp '' senin sanal bi dünyan olmuş bana bile anlatmadığın açıklamadığın şeyleri orada payalaşıp kimliksizliğinin ardına saklanmışsın bana aşık olmadığını ama beni sevdiğini biliyorum fakat ne yalan söyleyim eski sevgiline karşı o duyduğun aşkı kıskandım bu yüzden biraz düşünmek istiyorum ara de ayrılık de ne dersen de ama bu ilişkiyi gözden geçirmek istiyorum'' demek istiyorum. sizden ricam bana yardımcı olmanız siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. lütfen dikkate alıp cevaplayın o kdar medetsizim ki kimseyle paylaşmadım bunları
Ona ilişkiyi gözden geçirmek istediğimi söylecegim. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?