Aşık olduğum kıza açıldıktan sonra benden uzaklaştı, ne yapmalıyım?

Ben geçen yıl kızla 5-6 defa arkadaş ortamında buluşmuştum ve gerek düşünceleri gerek oturup kalkışındaki hanımefendiliği olsun çok şiddetli bir şekilde aşık oldum. Kıza açılıp senden hoşlanıyorum dediğimde bana "Beni çok onore ediyorsun ama ben seni üzebilirim o yüzden hiç başlamasak daha iyi olur." gibi bir şey demişti. O günden sonra 100 gün geçti (yaz tatili) okullar açıldı. Onu ilk gördüğümde ben normal hiçbir şey olmamış gibi "Günaydın" diyerek selam vermiştim. O ise kafasını indirip mırıldandı bir şeyler yüzüme dahi bakamadı. Ona aşık olduğumu şu an kendisi bilmiyor sadece hoşlanıp geçtiğini düşünüyor zannımca. Yüz yüze gelince konuşamıyoruz, küslük de değil tam olarak aramızdaki ama soğudu benden sanki. Ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim. Aşkından ölmedin ya diyenleriniz olabilir aranızda ama kalp krizi atlattım sırf bu yüzden. Kızı hiçbir şekilde üzmek de istemiyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında çok çelişkide kalıyorum. Mektup yazmıştım bir ara onu bir şekilde ulaştırsam mı eline ya da facebook üzerinden direk duygularımı mı anlatsam? Ya da bir köşeye çekip düzgün bir şekilde derdimi mi anlatmalıyım? Ya da hiç bir şey konuşmadan böyle ölene kadar sol kaburgamı onda mı bırakayım. Hem onu üzmeden hem de kendimi birazcık olsun rahatlatacak yöntem ne olabilir? (Not: İlk defa bir bayana bu şekilde hissettiğim için tam olarak nasıl davranacağını bilemeyen amatörler tayfasındanım.) Cevaplarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. :)
Aşık olduğum kıza açıldıktan sonra benden uzaklaştı, ne yapmalıyım?