Eşim boşanma davası açmış ve nafaka talebinde bulunmuş, ne yapayım?

ben askerim eşimle evleneli yaklaşık 1.5 yıl oldu ve evlendikten sonra yaklaşık 1 ay sonra eşim bulunduğum yerde yapamayacağını söyleyerek çekip gitti ben onun her istediğini yapmıştım maddi manevi evlenmeden önce yaklaşık 3 yıl ilişkimiz sürmüştü nişanlılık dönemi dahil çekip gittikten sonra da kendisine maddi manevi yardımcı oldum yalnız bırakmadım çok sevmiştim aşık olmuştum ben ona düğünde takılan takılarıda götürdü aldığımız eşyalarıda kendisine verdim herşeyi sadece kıyafetlerimi alıp çıktım evden benden gizli facebook adresi açmış ve beni engellemiş vs.vs. normalde aşırı sınırlı ve bunları hazmedebilecek biri değilim ama ben allaha havale ettim herşeyi şimdi boşanma davası açmış bana artı nafaka talebinde de bulunmuş 1500 tl civarı siz söyleyin ben ne yapayım benimde sabrımın bir sınırı var başımı belaya sokmak istemiyorum ama daha fazla da dayanamıyorum vurdurtacak kendisini bana yorumlarınızı bekliyorum olayı kabaca anlattım saygılar
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar cevaplarınız yorumlarınız için sizlere çok teşekkür edıyorum allah sızlerden razı olsun umarım sızlerde hayatınızda ömür boyu mutlu huzurlu olursunuz
Eşim boşanma davası açmış ve nafaka talebinde bulunmuş, ne yapayım?