Karımı dövdüm boşanma davası açmalı mıyım?

Kalktım yemeği hazırladım ve çocukları uyandırdım... o ise manda ayısı gibi yatıyordu canım karı. Kıyamadım onu da uyandırdım kahvaltımızı etmeye başladık. O hem kahvaltı yapıyordu hem de telefonda numarası kayıtlı olmayan biri ile yazışıyordu. Kim olduğunu anlayamadım profil fotoğrafı yoktu kahvaltımızı ettik. Aradan 2 saat geçti ve telefonu bırakıp tuvalete girdi. Ben de şüphelendiğim için mesajlara baktım ve bir erkek ile konuşmalarını yakaladım. (aşkım napıyorsun? ne zaman buralara geleceksin? Pazartesi günü çocuklar okula başlayacak ve M***** işe gidecek" yazmıştı (M***** gizli kalmak için adımı sansürlü bir şekilde yazıyorum) karşıdaki kişi ise (Pazartesi öğlen geleceğim canımın içi yazmıştı) Çok sinirlendim ve tuvaletin kapısını vurdum (çık lan o*ospu karı diye bağırdım) tuvaletten çıktığı anda boğazına yapıştım ve sıkmaya başladım (ne yaptım ne yaptım) diye çığlık atmaya çalıştı ben de (telefondaki mesajlar ne a*ına kodumun karısı dedim ve tokat 3 4 tane tokat attım hızlıca) sonra da (s*ktir git bu evden) diye bağırdım o da ağlayarak evden çıktı çocuklar da ağlamaya başladı onları bi şekilde susturdum. Sizce boşanma davası açmalı mıyım? hiç bir şekilde aramadım kendisini ve nerede olduğunu bilmiyorum.

Karımı dövdüm boşanma davası açmalı mıyım?