Eşim ile boşanma davası?

3 ay evli kaldık. İnanın ben kurtarmak için elimden geleni yaptım bana göre tabi. Aldatma darp sözlü şiddet uygulamadım hiç. Beni polise verdi ailesine gitti boşanma açtı. bu gün tam 2 ay oldu hiç görüşmedik. En çok üzüldüğüm şey nişankıyken sevgiliyken 2 saat küs kalamazdı arardı. İnanın beni polise niye verdi anlamadım boşanma dilekcesinde dövdüğümü şizofren olduğumu yazmış. Dilekceyi görünce beni kaybetmeyi göze alan birine ne yapabilirim ki? Daha önce 1 evlilik 1 nişan atmıştı ben hic evlenmedim. Şimdi anlıyorum zamanında evliliğinle nişanını neden bitirdi. Bi an öfke herşeyi yanlış anlama ile yaptı. Üzülüyorum ama herkes bana eşimin daha önce 1 evlilik 1 nişan attığını sanada böyle yapmasının anormal olmadığını söylüyor. Eşimin gecmişini akrabalarımız bilmiyordu sadece annem ben babam biliyorduk oda ben seviyorum diye ailem kabul etti. ben 32 o 34 yaşındaydı.

Güncellemeler
+1 yıl
İnanın ona karşı merhametliydim. Birde boşanma dilekcesine eski eşinden nişanlsından bahsediyormuşum ya bu nasıl bir yalandır. Bir erkek nikahlı eşine gecmişinden bahsedermi? Ben zaten seviyordum diye gecmişini sineye çektim ki gecmişi tabi kötü değil herkesin başına gelebilir. Fakat benden cok cabuk vazgecmesi cok üzdü.
Eşim ile boşanma davası?