Boşanma davası ?

Şimdi en başından anlatıyorum eşimle geçen sene évlendik ve çok seviyordu beni yani çok fazla peşimden koştu durmadan hediyeler jestler yani aşırı değerli hissediyordum ve evlenmek istedik o da çok istiyordu sonra benim yaşım tutmadığı için kaçtık ve buldular sonrada evlendik aile izniyle faln evlendik sonra hemen hamile kaldım evlenince bir anda buz gibi soğudu benden ve hiç hoşuna gitmeyen bişey yapmadım aksine sevgiliyken hep tersine hoşuna gitmeyen çok şeyim vardı ama evlenince hep onun yaptığı gibi onun için hoşuna gidicek herşeyi yaptım cinsel anlamdada hiç eksik değildik ama aldattı hemde defalarca çocuk var diye şans verdim yine devam etti üstelik şuanda askerde gelmesine 50 gün var yine ögrendim yaptığını boşanma davası açtım ve em başından beri aşırı zorluk çekiyorum ailesiyle beraber kalıyoruz annesinin yapmadığı şey kalmadı hep sustum sadece ayrı eve çıkmak istedim onun dışında parmağımda bir yüzügüm dahi yok benim evlendigim halde her ihtiyacımı kendi ailem alırdı yediğim şeylere kadar ama ayrı eve çıkmak istediğim için çok daralmış durmadan söylüyormuşum gördüğü halde annesinin yaptıklarını susuyor hamileliligim aşırı zor bir hamilelikti ve doktor istersen bebegi alalım bünyen kaldırmaz bile demişti kabul etmemiştik ona rağmen annesi hep iş yaptırıyordu ben tek başıma tuvalete bile zar zor gidyebiliyprdum sezeryan oldum annesi durmadan iş yaptırdı dikişlerim hep açıldı kanama yaptı bunları bile bile suçlusu sensin diyor resmen daraltıyorsun beni diyor bir kızımız var 6 aylık şu an ve bir tane kıyafet almış degil ne ailesi ne eşim napıcagımı bilmiyorum şu an hiç takmıyor ve ciddiye almıyor beni boşanamıcagımı düşünüyor eşimin amcası askerden gelince ben halledicem konuşucam diyor ama olsa bile nasıl olur bilmiyorum aldatmaya devam ederse kaldıramam ama bir yandanda napıcagımı bilmiyorum şu an ailemin yanındayım ama her lafı batıyor hep kavga ediyoruz eskisi gibi değiliz bir ihtiyacım olsa söyleyemiyorum napmalıyıım sizce
Boşanma davası ?