Aynı şirkette çalıştığım sevgilim beni terk etti. Bundan sonra ona nasıl davranmam gerekiyor?

Çalıştığım şirkette önemli bir yere sahibim. Geçen yıl staj yapan ve bu sene okulu bitince çalışmaya başlayan stajyer ile çıkmaya başladık. Biraz önce bir evrak için yanıma çağırdım çok güzel giyinmişti masama yaklaşırken aşkım bugün çok güzelsin dedim ve elini öptüm. Kalkıp sarılıp öpmek istedim ve bir daha böyle şeyler olmayacak buraya kadar. Sakın bana birşey sorma böyle olması gerekiyor dedi ve gitti. Anlayacağınız terk edildim. Defalarca aramama rağmen telefonumu açmadı. Tekrar bir evrak istedim diğer çalışan ile gönderdi. Sizce ne olabilir neden böyle bişey yapmış olabilir. Herşey çok güzelken ve hiçbir neden yokken neden terkketti. Bundan sonra ona nasıl davranmam gerekiyor. Sonuçta aynı yerde çalışıyoruz ve ben onun üstüyüm
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar galiba yanlış anlaşıldım.Şirketteki konumumu belirtmemin sebebi daha sonra onu kırmadan nasıl hareket edebilirim bunu öğrenmek içindi.Hiç bir zaman onu ezmek gibi bir niyetim yok.Ben hiç bir astıma bu şekilde davranmamışımdır.Bana zamanında zulum yapıldığı halde.
Aynı şirkette çalıştığım sevgilim beni terk etti. Bundan sonra ona nasıl davranmam gerekiyor?