Sevgilim ders çalışmaktan bana zaman ayırmıyor ve babasını rakip olarak görüyor ne yapabilirim ben?

Lise 4'üz 3 yıldır beraberiz.Bu sene sınava gireceğiz.İkimizde ders çalışıyoruz ama o bu sene bu işi o kadar abarttı ki anlatamam.İzin veriliyor derslerde bireysel ders çalışmamıza sevgilimde kafasını bir gömüyor test kitabına deli gibi ders çalışıyor.Bencil değilim çalışsın ama çok abarttı kendine zarar verecek seviyede.Sosyal hayatı sıfır tenefüslere bile çıkmıyor beni başından sağmaya çalışıyor.Arkadaşlarıda bozuluyor bu duruma.Onu bukadar hırslandıran kişi babası.Babasını sürekli rakip olarak görüyor.Ankara Hukuk mezunu Exeter'da yüksek lisans yapmış başarılı bir avukat babası.Ve çocuğun çok üstüne gidiyor sen sıradan bir hukuğu kazan şapka çıkartırım önünde falan diye.Yada sevgilim işte senelerdir özel okula gidiyor dershaneye gidiyor babası ben bakkalda çıraklık yapardım lisede bakkal tezgahında ders çalışırdım seninki başarımı diye çok üstüne gidiyor çocuğun.Oda iyice hırslanıyor.Bakın annesine karşı böyle değil anneside ankara iktisat mezunu banka şube müdürü şuan ama onu rakip olarak görmüyor babasıyla ilişkileri zaten iyi değil.Bide bu olay iyice limoni araları.Yerimde olsanız ne yapardınız? Bu süreçte nasıl davranırdınız? Ve her erkek babasını rakip olarak görür mü?
Sevgilim ders çalışmaktan bana zaman ayırmıyor ve babasını rakip olarak görüyor ne yapabilirim ben?