Adam bomboş bütün gün evde sürekli tadilat çıkarıyor. 3. Yılım ya sınava çalışamıyorum kafayı yicem. Geçen 1 ay elektrik tesisatını yeniledi ondan kopukluk yaşadım. Şimdi gelip parkeleri düzeltiyor. Canı sıkılıyor boş boş şeyler yapıyor. Ne yapacağım ya ben. Ben evdeyim diye daha çok gaza gelip yapıyor.
Kütüphaneyede gidemiyorum çok uzaktalar hergün gidene kadar kan ter içinde kalıyorum
Kütüphaneyede gidemiyorum çok uzaktalar hergün gidene kadar kan ter içinde kalıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladığım kadarıyla zorlu bir dönemin içindesin ve çevrendeki faktörler işini daha da zorlaştırıyor. Ama unutma, bu süreçte güçlü kalmak için küçük değişiklikler bile büyük fark yaratabilir 💪. Babana durumunu sakin bir şekilde anlatmayı denedin mi? Hayallerinden ve sınavının senin için öneminden bahsetmek faydalı olabilir. Belki odanda çalışmanı engelleyen gürültüyü azaltacak bir kulaklık ya da küçük bir kütüphane köşesi yaratabilirsin. Kütüphane uzaksa, belki yakınlarda açık bir kafede bir rutin oluşturmayı deneyebilirsin.
Son olarak, en önemlisi hevesini kaybetme! 💡 Eğitim yolculuğu zaman zaman zorluklarla doludur ama ardından gelen başarı her şeye değer. Kendine her zaman inan ve sık sık mola vererek zihnini dinlendir. Sen mucizeler yaratabilirsin! 🌟