Sevgilimin babası bizi yakaladı olay annen şöyle; Sevgilim ehliyet almak için babasına söylemiş babası cevabı şu olmuş ;Kızım hiç sürmeyi bilmiyorsun güvendiğin bir kişiden yardım al diye pratik yap demiş,bana söyledi en kolay arabamı garajdan çıkardım doğru evlerinin önüne gittim babası dedi buna araba sürmeyi öğret diye tamam seve seve öğretirim dedim neyse yola koyulduk bizim koyun yolu hem uzun hem kimse geçmiyor orada versim arabayı 10 kere stop etti bişeyler anlattımşöyle süreceksin şöyle yapacaksın diye yok yine stop ediyor bende bir çözüm buldum şoför koltuğunda kucak kucağa oturduk ben altta o üstte ben kalkış yapıyordum o sürüyordu 3 saat çalıştık yavaş yavaş alıştı direksiyon dersleri dönüş dersleri filan verdim gecdi vites dersleri yokuşta kalkış dersleri verdim onlarıda gecdi bir türlü arabayı kaldıramıyor ilk viteste neyse hiç sıkılmadan devam ettik bende hiç sıkılmıyordum oda sonra saat 3;30 da evlerinin önüne bırakacaktım babası kucak kucağa görünce hemen durdum aşağı indim ders nasıldı dedi ben gün geçtikçe daha iyi sürüyor dedim peki dedi gülümsüyerek neden kucak kucağa oturdunuz dedi cevap veremedim svgilim söyledi ben. Kalkış yapamıyorum onu öğretiyordu diyerek içeri gecdik babası dediki yarın devam edin hatta bu gün sizi öyle yakaladığımdan utanma , gülümsiyerek hatta benimde hoşuma gitti dedi gerçekten hoşuna gitmişmidir çok mu ayıp ettim sizce?10 gündür çalışıyoruz çok şey öğrettim tek kalkış dersi kaldı..
Çok utandım ama değer...
Çok utandım ama değer...
Güncellemeler
+1 yıl
O kız benim nişanlım yoksa türkiyede böyle baba yok hakikatende ..Yoksa sadece sevgilim olsaydı ben mezarlıktaydım ...:-D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer