Erkek arkadasımla konusurken babama yakalandım...

arkadslr şimdiki sevgilimle ( yakalandığımda sadece arkadaşdık) mesajlaşırken mesajlarımızı babam gördü kız ismiyle kaydetmiştim ama şüphelendi numarasını aradı erkek sesini duyunca çocuqa bayaqi bi küfretti (öyle böyle değil felaketti) yerin dibine girdim resmen :(( sonra bu çocukla bi daha görüşmycksin felan dedi tamam dedim 1-2 gün sonra özür dilemek için çocuğa mesaj attım özür dilerim benim suçum istersen arkadaşlığını bitir ne söylersen haklısın felan dedim oda yok asıl ben özür dilerim baban benim yüzümden sana da kzmiştir dedi meğer bu çocuk beni seviyormuş bunu bana da söyledi arada babam olmasına rağmen sonunda ölüm de olsa seni seviyorum asla vazqeçmem dedi sonra çıkmaya başladık 1 qun bile bana kötü birşey söylemedi babamın yaptıklarını yüzüme vurmadı ve beni ailesiyle bile tanıştırdı..7 ay süren bi beraberliğimz var ve beni çok mutlu ediyor.. şmdi sizce bu işin sonunda intikam gibi bişey olabilir mi sonuçta o kadar laf yedi belki acısını çıkarmak istiyordur yada gerçekten seviyor mu ? ( dalga geçmeyin ister istemez aklıma böyle şeyler geliyor içim fesat galiba :p :)
Erkek arkadasımla konusurken babama yakalandım...