Sevgilimin babası evde bizi yakaladı, berbat haldeyim?

Merhaba dostlar, kesinlikle troll değil lütfen yardımcı olun.

Kız arkadaşımla gittik ben aşağıda bekliyodum onu üstünü değiştirip dışarı çıkacaktık. Kız dedi gel dışarıda üşüme 5dk hemen çıkarız zaten dedi şeytana uydum gittim üstünü değiştirdi tam odasına girdim sarıldım çıkalım derken babası bizi geldi yakaladı, beni kovdu evden kızıda dövdü. Babası beni görene kadar tanımıyordu, kızının sevgilisi olduğumdan haberi yoktu.

Kötü bir şey yaptığımızı sanıyor, ancak yapmadık ben açıklamak için uğraştım kızın telefonunu falan alıp hattını kırmış. Okuldan alcam demişti fakat zor ikna ettim babasını almayın diye. Aile yapısı biraz muhafazakar ve kızın yanlış bir şey yaptığını düşünüyor, bende ciddiyim ilişkide fakat önümdeki bazı eğitim fırsatları yüzünden daha ciddi bir adım atamıyorum. Atsam bile zaten babası artık yüzüme bakmaz gibi duruyor. Çok mahcup oldum ve utanç içerisindeyim. Ailesi beni kötü biri olarak görüyor artık fakat 4 yıldır sevgiliyiz ve bu saatten sonra bırakmak istemiyorum.

İçim içimi yiyor o andan beri içimde bir burukluk, bir moral bozukluğu ve mahcupluk hissi meydana geldi ve gitmiyor bir şekilde, sonuçta kötü bir şey yapmadım ama yinede gitmiyor. Kız zaten ayrı bir psikolojik çöküntüde.
Ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Sevgilimin babası evde bizi yakaladı, berbat haldeyim?