Ben yaptim ve simdi cok mutluyum cok cok sükür..
Sevdigim insanla evleniyorum. Dügünümüze beklerim ?
Iyiki yapmisim.
Cok tesekkür ederim hepinize.
Kesinlikle suçlu değilsin ilerde keşke dememek için en doğru kararı vermişsin buda senin olgunluğun.. Bu tarz söz, nişan gibi işler aceleye gelmez önce tanımak gerek ama Türk toplumunda ne yazık ki şu var; el alem görse ne der sözü takalım öyle tanışın gibi... Ben buna kesinlikle karşıyım eğer ki görücü usulü ise genç çift mutlaka sözden önce bir süre beraber zaman geçirmeliler ki birbirlerini tanıyabilsinler. Şöyle ki yol yakınken en doğru karar olmuş bu..
Diğer çocuğa gelince inşallah daima mutlu olursunuz..
Unutma! YÜREĞİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT...
en iyisini yapmışsın ya ayrılma kararı vererek.. ne hakkı be boşver sene sonuçta hayatını yakmak var ucunda Allah görüyor yukarıdan her şeyi gerisi hikaye onun agızndan etmiyorum kelimesinin çıkması ne kadar önemli olabilir ki :) sen düşünme bunları kendini yıpartırsın sadece
Güncellemerini şimdi okudum; rahat olun lütfen ya ne hakkı ne helalliği daha 1 görüşte hemen :( bu tür vakaları duyunca iyice sinirleniyorum doğrusu, ya sil gitsin aklında boşver. Böyle takıntılı herifler yüzünden neler yaşanıyor. Defolup gitsin başkasını bulsun ne hakkı var üzerinizde bırakın kafaya takmayı. Gebersende ayrılmayacağım ne demek ? manyakmı bu ?
Evet ben ona kac kere ayrilmak iatedigimi sevmedigimi olmadigini uyusmadigini anlattim o bana istersen öl yinede ayrilmam dedi.. Onun disinda ayrildiktan sonrada surekli hic biso yokmus gibi mesajlar yaziyodu bana "Gunaydin sevgilim, Seni tanidigim gune sukurler olsun, seni cok ozledim.." gibi halbusem ben ona canim bile demedim. Buzdolabi diodu bana sozluyken icimden gelmiyodu napiyim.Beni cok aci cekegimle ilgili birsuru tehditler savurdu:-/
Üzgünüm ama psikolojisi bozuk bi arkadaşa bulaşmışsın :( neyseki yinede ucundan dönmüşsün, ya evlilik nişan falan olsaydı :( manyağa bak öl yinede ayrılmam ne demek ? baktın hala rahatsız ediyor git şikayet et, bazıları tatlı dilden anlamıyor demekki, sanki çok hakkı geçmişte, esas ben sana helal etmiyorum de okadar hesap ödemişsin ...
En ufak bir suçluluk duymana gerek yok. Adam gibi adam olsaydı ayrılmazdın zaten. Düzgün bir çocuk değilmiş anlattıklarına bakarsak. Herkes kendinde sorumludur aşkta. Geçbunları sen yapacağını yapmışsıni o şansını kaçırmış Bir gram bile suçlama sakın kendini.
Cevap
5Cevap
Sanaldan sonra realden buluşup daha tam olarak karşındakini tanımadan etmeden realde de sanaldaki gibimi acaba bilmeden bunları söylemen erken . ileride başına kötğ şeymeler gelmemesi icin temkinli davran. Ayrıca ahı varsa birinin ve gercekten de ahı varsa tutmaz diye birşey yok. Ama kötü ayrılmadıysanız ah bile etmez.
Sözlün bile sayılmaz. Davranışlarını bilmeden çok hızlı karar verip sozlenmissin. Çok zaman harcamadan uzak durmussun. Sorunun kendisinden kaynaklandığını anlamalı. Sanal ortamda tanıştığın çocukla durum farklı. Acele etmeyin bu sefer. Kötü davranışları, hareketleri olabilir, iyi incelemen lazım.
olurmu öyle şey söz zaten birbirini tanıma evresidir tanıdığın kadarıyla anlaşamayacağını farkedersen ayrılırsın.. doğru olanı yapmışsın ah edilecek bir durum yok
sen mutluluğunu aramışsın ve doğru olanı yapmışsın. Sonradan yaşayacğın pişmanlık senin içini daha çok yerdi. Şimdi mutluysan senin için mesele yok demektir :)
Canım o eski sözlün zaten seni gerçekten sevmemişki baksana resmen seni kullanmış öyle şeymi olur ya bu ne rahatlık böyle.Boşver çok iyi bir karar vermişsin.Şimdiki ilişkine sen sahip çıkmaya çalış ve bırakma sabret.
ya evlenip ayrılsaydınız daha mi iyi olurdu ki evlenseydiniz bunun sonu ayrılık olıcaktı bence içini rahat tut çok iyi yapmışsın
Zaten bana aynen sunlari dedi " Evlenelim bn sana hoc dokunmiyim bi sure sonra bosanalim" Bunuda hangi mantikla soyledi hala anlamis degilim
niye suçlu olasın?... kendin için en doğru kararı vermişsin...
Onun senin ustunde ne hakki var ki helal etmiyor? Sadece sozlenmissiniz onu da sen istememissin zaten ailen acele ettirmis ve bitmis yani. Ve mutluluklar :)
yapman gerekeni yapmışsın bence o seviyesizce davranmadan önce düşüncekti bunları.ahlık vahlık bi durumu yok.
Allah askına bebeğim ne hakkı ya. hakmış. cocuk daha senin hesabını bile ödemiyomus bunlar küçük gbi görüneblr ama dünyanın en itici şeyleridir. cokkk iyi yapmışsın defolsun gitsin hayatından gerekirse o kişiyi de ailenle tanıştır.
Çok doğru yapmışsın; mutluluklar... ;)
Sevmedıgın ınsanla bırlıkte olman hata
en doğrusunu yapmışsın canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar