Sevmediğim bir insandan ayrıldım. Suçlu muyum?

Aslında çok uzun bi mesele ama elimden geldiği kadar kısa anlatacağım...

Şimdi... Bi çocuk vardı sanaldan konuşuyorduk bayadır tanışıyorduk ama realden buluşma olmamıştı. Çocuktan karakterinden görünüşünden herşeyinden çok hoşlanıyordum, oda öyle.

Sonra bana görücü geldi. Çocuk başlarda çok.olgun iyi duruyordu çevrem olsun ailem olsun öve öve bitiremediler baktım çocukta iyi kabul ettim.

Bu durumu sanalda konuştuğum çocuğa anlattım başlarda NEDEN felan dedi. Sonrada görüşmediğimizden dolayı öldü bunlar dedi KADER... dedi... Sildik birbirimizi...

Sonra sözlümle tanışmaya başladım ( 1. görüşmeden sonra direkt söz yapıldı yangın kaçırır gibi. Ne kadar önce tanışmak istediğimi söylediysemde taktılar ille yüzüğü ) Neyse çocuk ilk gördüğümden çok daha farklı çıktı çocuksu hareketler arkadaşlarımın yanında cıvık hareketler...Herşeyi bana ödetti her gittiğimiz yerde ben ödedim parayı ilk günümüzde bile...Bi kere ödedi oda başıma kalktı bak ödedim diye... Sonra sürekli cinsellik hakkındaydı muhabbeti.. Çok skiodu canımı acayip bi şekilde soğumuştum ondan gram duygu yoktu içimde günden güne daha gıcık.oluyordum:S

Yapamadım... Ayrıldım

Bi süre sonra zaten hep aklımda kalan kişiye yazdım bi süre sonra tekrar konuşmaya başladık. Anlattım herşeyi... Herzaman ki gibi bana derttaş oldu yine... Bana tepksini gösterdi ama yinede incitmedi beni...

Sonra zaman geçti düzeldi aramız. Buluştuk realdr zaman geçirdik birlikte... Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Hareketleri huyu suyu konuşma şekli en önemliside olgunluğu görünüşü hep hayal ettiğim gibiydi.. Evet oydu işte beklediğim... Ve şu an beraberiz çokta mutluyum onunla çok seviyorum!

Ama aklıma takılan birşey var sözlümden ayrıldığım için onun bana ahi tutarmı? Sevemediğim insandan ayrıldığım için suçlumuyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sozlenmeden once zaman istedim tanima zamani dedim ilerde ayrilirsam daha kotu olur taniyim oyle karar veriyim kimse duymadan. Ne yani flirtmi etcen gibisinden tepki gosterdiler. Cocukla bir kere gorustum. ikinci kez imam nikahi yaptilar ucuncudede sozum oldu. Soz gunu ve ertesi tanimaya basladim onu ve ondan sonraki zamanlar.. Ben ne kadar direttiysem yok istemiyorum daha soz tanismak istiyorum dediysem o kadar tepki aldim.. Sonra gercekten dayanamadim ayrildim. Kurtul cevrenin kafindan kur
Güncellemeler
+1 yıl
kurtulabilirsen... Cok gorucu geliordu daha yasim kucuk istemyorum diyodum bunuda kabul etmedigim icin anne babama siz buna cok yuz veriyosunuz. Hic kimseyi begenmiyosun bi gunde aynisi sana olcak... Halbusem ben evlenmeyi istemedigimden istemiyordum... Cocuk pesimi brakmadi taciz etti uzun sure ben tatli dille ayrilmaya calistim helallik diledim etmiyorum dedi. Gebersende ayrilmicam dedi senin sevmemen umrunda degil dedi.. Ahinin tutmasindan korkuyorum gercektn sucsuzmuyum ben:S
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar gercekten yüreginizi dinleyin. Yüreginizden geleni yapin. Yüreginiz ne diyorsa onu yapin! Cünkü sonradan keske yapmasaydim yerine iyiki yapmisim dior insan..

Ben yaptim ve simdi cok mutluyum cok cok sükür..

Sevdigim insanla evleniyorum. Dügünümüze beklerim ?

Iyiki yapmisim.

Cok tesekkür ederim hepinize.

Sevmediğim bir insandan ayrıldım. Suçlu muyum?