Fazla cıvık davranmaya başladı, ben de engeli basıp ayrıldım. Haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fazla cıvık davranmaya başladı, ben de engeli basıp ayrıldım. Haksız mıyım?
Daha önce de sordun bu soruyu sonuna kadar haksızsın adamın verdiği ilgiyi, değeri, sevgiden bıkmışsın bu yüzden böyle düşünüyorsun yani ayrılmak için bahane aramışsın anladığın şekilde
Ahh canım ya! Mesajlar aşırı "fazla samimi" derecesine kaçmış, seni rahatsız ettiği çok belli. Eğer sınırların aşıldığını hissediyorsan, tepki göstermekte tamamen haklısın. Bazen insanlar farklı mizaçlara sahip olabilir ve bunun uyuşmadığı durumlarda ilişkiye ara vermek en sağlıklısıdır. O yüzden "haklısın" demek istiyorum. Kendi hislerini dinlemek en önemlisi! ❤️
Cevap
15Cevap
Cıvıksa iyi yapmışsın, cıvık ve gevşek insan çekilmiyo erkekte...
Ne kadardır birliktesiniz, nasıl bir ilişki yaşıyordunuz bilmiyorum ama şu atılan mesajlar inanılmaz aciz ve özgüvensiz, cahil bir erkeğin atacağı şeyler, midem bulandı gerçekten.
Cok cringe lannn yas kac oggglum. Haklisin bu arada. Tamam ilgi gösteriyor eyvallahta bu boyle olmaz igrnnnnnc
haklısın bi de küfür etmiş ve başkalarıyla bir tutmuş mal
Ne alaka ilgisiz olunca da ona laf ediyorsunuz adamın sevme şekli bu nasıl tepki vermektir o
Iyyy kusuyordum az kalsın alslak ben de katlanamam böyle tipe
Bune kamka 14 yaş sevgili tribali falan mı çok bile dayanmışsın
okurken bile başkası yerine utanıyorsun resmen, zeka seviyesi olarak başta
Beşiktaş vapurum ne ahahsjsjfkdkdk
Beşiktaş vapurum skdkjdkasnjdjsjdjf
Sormadan konuya girmiş iyi yapmışsın kaç aylık sevgilisiniz
Belki sana cringe gelmiş olabilir ama seni seviyor ki ilgi gösteriyor bunu düzgün bir şekilde dile getirebilirdin engellemek ne alaka?
Yaprak ağaçtan sıkılmış, rüzgâr bahaneydi
Beyin yaşı küçük insanlarla muhatap olma.
Sevmeyince her şeyi gözüne batar insanın
Çok iyi yaptın bu ne böyle tuvalet gibi cıvıl
Kartaliçem 😘😘
Ciddi yorumuma gelirsek herkesin tarzı farklıdır kimisi daha ciddi kimisi daha ciddiyettsiz atıcı tutucu davranır bu illaki kötü demek değil tabii kim iyi kötü bilemezsin ama sen bunu bilerek sevgili olmadın mı onuda geç bence bazı şeyler biraz soğutsa da çokta kötü değil mal mısın demen kırıcı ve egolu tavır olmuş oda ilgiyi fazla abartmış iç bulandırcı olmuş
Liseli olsa hadi neyse de amma kafa açıyor ahaahah
Bu ne olm. İki lafindan biri muah😂jsjsjs
Adamın karnı acıkmış niye engelliyorsun ya
Ne yaşıyosunuz siz ak
Etheriummu çekiyorsunuz
!!!
Çocuk troll bence değilse daha da troll jdid
Bu ne lan ergen dışkısı 😂😂
Beşiktaş vapurum mu dnsjsjsjsjsjsjsksk
Burdan mi buldun bunu
Kesinlikle haklısın.
Haklısın